28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие: Стилиян Петров се връща в националния отбор!!!!
Публикувано на: 17 Мар 2007 08:51
Стилиян Петров се завръща в националния отбор и ще играе в евроквалификацията срещу Албания на 28 март, съобщи "Дневен Труд". Националният селекционер Христо Стоичков и футболистът на Астън Вила потвърдиха информацията. „Взех трудно решение. На думи се бях разделил с националния тим, но всеки ден се чувах с съотборниците ми и живеех с отбора”, каза Стилиян пред вестника.
„За мен историята около Стилиян и неговото отказване бе забравена още на обяда ни във Виена. Оставих го обаче той да вземе решението, след като размисли”, коментира Стоичков пред изданието
powered by GONG.BG
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Още като видях заглавието на темата се досетих, че ще е от Daddy Yankee
Та по темата. Много добре, че се е върнал в националния отбор, защото е добър играч и ще е нужен на националите
А защо се е върнал си знай само той
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
Tmac
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 10:29
От къде на къде се връща.Никой не го иска.
___________________________________ Go hard or go home.
Бижутера
28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 11:29
WolfMan написа:
Още като видях заглавието на темата се досетих, че ще е от Daddy Yankee
ако съм си създал лошо впечатление в тебе извинявай
по темата-Стенли винаги ще бъде нужен на националния отбор. Друг въпрос е,че може би някои няма да го приемат както подобава....
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Edwin Odesseiron
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 14:51
Радвам се че се връща но ако го направят пак капитан ще е грешка
Абе добри са ни момчетата но защо играят с такъв хъс в Европа а в националния не се виждат
Романс
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 14:57
Till Lindemann написа:
Абе добри са ни момчетата но защо играят с такъв хъс в Европа а в националния не се виждат
Добър въпрос,а по темата-радвам се.
___________________________________ .
Shady
09 Юли 2006 04:53 Мнения: 1732 Местоположение: пред компа
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 15:13
Еми добре завърнал се, ама за мене Телкийски, Гъргоров, Янев или Христов за доста по-полезни. Не казвам по-добри, но в националния са по-полезни. Помислете.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения