Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Linkos митинг O.o Публикувано на: 16 Мар 2007 11:24
Цитат: Днес 15.03.2007, инициативен комитет депозира в Столична община, молба за провеждане на митинг, с който желаем да изразим своя протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите, интернет обществото като цяло, собствениците на сайтове в България и неправномерния натиск от страна на държавните органи върху тях. Митингът е насрочен за 22.03.2007, на площад "Александър Невски" от 17:00 часа. Каним всички заинтересувани да се присъединят към нашия протест. Всички общностти и организации, които желаят да участват в организирането на митинга, могат да се свържат с нас на имейл torrent.miting@abv.bg. Призоваваме всички, на които не им е безразлично ставащото в България, да организират подобни мероприятия в собствените си градове и населени места, на същата дата или възможно най-близка. Как да организирате митинг, четете тази тема Молим, всички, които ще присъстват на митинга да се въздържат от незаконни, неприлични и агресивни действия, които биха могли да опорочат мероприятието.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Явора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 11:26
Там сме
___________________________________ mes que un club
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 14:16
И запомнете - pics or it didn't happen!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 15:14
Ruiner написа: И запомнете - pics or it didn't happen!
More like fraps or it didn't happen .
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 15:41
пахаахах омг -.-
ми приятно прекарване на всички, които ще ходят ;р
те вчера админи некви на бол и линкос бяха в предаването на цветков.. айде, гдбоп да ловят квото треа, не интернет юзъри..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 17:31
Sandro написа: http://www.youtube.com/watch?v=n7qxobuhd8s
От втората минута натататък по темата, иначе цялото си е култово
вече сме демокрация,ако случайно не знаеш....
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 18:46
Daddy Yankee написа: вече сме демокрация,ако случайно не знаеш....
...О, не, със сигурност не е знаел, Сандро е бил в стазис за последните 10 години.
По темата - отивам.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:07
Аххаха, тва ме разсипа
Цитат: Всеки чиито провайдер е БТК ако иска да ги пита на мейл: цитат: Здравейте! От известно време използвам сайта http://www.arenabg.com във връзка с информацията относно пазара \"Форекс\", която се публикува там. Освен това го ползвам и като източник на информация, която НЕ Е обект на Закона за авторските права. Бих желал да Ви информирам, че сегашното ограничение на достъп до тази страница, е атакуемо по т.9.5 и т.9.6, подточка 9.6.3 от този документ: \"Общи условия за предоставяне на услугата БТК ADSL\" Освен това във връзка с т.10 от цитирания документ може да ми разясните на база на кое решение на Български Съд е взето и вашето за ограничаване на правото за свобода на информацията? Този адрес ще бъде ли \"отблокиран\" или да считам, че мога да прекратя договорните си отношения с Вас, според условията в цитираната подточка от договора. С уважение: \"Супер Явор Колев\"
!!!!
|
|
|
Sparhawk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 20:02
хубаво е да отидат хора на митинга.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 21:00
Можете да се басирате, че шепичката хора които отидат ще бъдат показани по новините, а двайсетте хиляди души на трети март бяха оставени от медиите да потънат в забвение.
Иначе - успех.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 09:52
Ледник написа: Можете да се басирате, че шепичката хора които отидат ще бъдат показани по новините, а двайсетте хиляди души на трети март бяха оставени от медиите да потънат в забвение.
Иначе - успех.
Продължаваш да бълваш глупости.
Ми то на всеки 3-март има митинги и хора и други подобни, а досега да си чувал за такъв митинг?
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Linkos митинг O.o Публикувано на: 17 Мар 2007 12:27
ScooBy написа: Цитат: Днес 15.03.2007, инициативен комитет депозира в Столична община, молба за провеждане на митинг, с който желаем да изразим своя протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите, интернет обществото като цяло, собствениците на сайтове в България и неправномерния натиск от страна на държавните органи върху тях. Митингът е насрочен за 22.03.2007, на площад "Александър Невски" от 17:00 часа. Каним всички заинтересувани да се присъединят към нашия протест. Всички общностти и организации, които желаят да участват в организирането на митинга, могат да се свържат с нас на имейл torrent.miting@abv.bg. Призоваваме всички, на които не им е безразлично ставащото в България, да организират подобни мероприятия в собствените си градове и населени места, на същата дата или възможно най-близка. Как да организирате митинг, четете тази тема Молим, всички, които ще присъстват на митинга да се въздържат от незаконни, неприлични и агресивни действия, които биха могли да опорочат мероприятието.
Аз подкрепям,митинга с цялото си сарце и ПС.
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 12:42
Ледник написа: Можете да се басирате, че шепичката хора които отидат ще бъдат показани по новините, а двайсетте хиляди души на трети март бяха оставени от медиите да потънат в забвение.
Иначе - успех.
Ае, ти нема ли да млъкнеш накрая?И от къде си сигурен, че ще са шепичка хора?
Аз съм там.Твърдо за, и ще доведа приятели.Подкрепям хората, благодарение на които си набавям всякаква информация и съм против това отношение на ГДБОБ към обикновения юзър!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 16:13
Аз само си пускам мнението. Когато започнеш да ме цитираш и да мрънкаш, тогава го правиш досадно.
Прочее, вървете на митинга. Без ясни политически искания е все едно да протестирате срещу облачното небе.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 16:29
Ледник написа: Без ясни политически искания е все едно да протестирате срещу облачното небе.
Исканията им са всички да разберат, че не торентите са незеконни, а преследванията на ъплоудерите. Какви искания повече искаш? Все пак самите служители на закона го погазват, арестувайки невиини интернет юзъри.
ПП P2P will never DIE !
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 16:35
Колега, за тая цел трябват подписки, трябва да има политически действия, трябва протестът да има силен лидер или подкрепата на някоя политическа сила, иначе е просто викане срещу стената. Ще ти дам един пример. В квартал "Овча купел" щеше да се строи циганско гето. Местните жители започнаха да събират подписка че са против това, но на практика нищо не постигнаха. Когато обаче Младежката организация на една партия, чието име всички знаем, събра необходимите подписки с искане за референдум, тогава нещата се промениха и строежът на гетото бе спрян.
Ситуацията тук е идентична. Хубаво, искаме си пиратството. Отговорът на властта е: "И кво? Не искаш референдум, не искаш уволнения, няма да правиш живи вериги... за чий ще ни пука за събирането ви?". Трябва да заявим ясно какво ИСКАМЕ да бъде направено, и какво ще сторим КОГАТО не бъде направено, а не просто да протестираме, както казах, срещу лошото време.
Надявам се да си ме разбрал.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 17:23
Признавам си, че не мога да стоя безучастен към такава наглост от страна на управляващите. Ще подкрепям митинга, дори да съм на няколко стотин километра от него.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|