Автор |
Съобщение |
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: зона 51 Публикувано на: 24 Фев 2007 20:11
трябва ми някаква информация за прословутата ЗОНА 51.
условието е да е на български език.
благодаря предварително.
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 20:33
В Зона 51 НАСА разработва тайните си проекти свързани със самолетостроенето и космическите мисии.Например самолетът Аурора използван от Делта Форс и някои от най-новит двигатели за совалки,с които би трябвало да се изпрати човек на Марс.
А за извънземните-правителството на САЩ пуска такива слухове,защото е по-добре хората да си мислят че САЩ държи извънземни там,отколкото вражеските на САЩ държави да разберат какво има там и да им откраднат проектите.Това е.За повече инфо прочети на Дан Браун-Метеоритът.
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 20:34
Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми
Anyway, FUCKING GOOGLE-WIKI IT!
http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 20:47
Ето я и зона 51:
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 21:02
Pantomime написа: Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми Anyway, FUCKING GOOGLE-WIKI IT! http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51
Дилдо, какво от "единственото условие е информацията да бъде на български" не разбра? ОМФГ you ARE an idiot
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 22:12
Алминатора написа: В Зона 51 НАСА разработва тайните си проекти свързани със самолетостроенето и космическите мисии.Например самолетът Аурора използван от Делта Форс и някои от най-новит двигатели за совалки,с които би трябвало да се изпрати човек на Марс.
А за извънземните-правителството на САЩ пуска такива слухове,защото е по-добре хората да си мислят че САЩ държи извънземни там,отколкото вражеските на САЩ държави да разберат какво има там и да им откраднат проектите.Това е.За повече инфо прочети на Дан Браун-Метеоритът.
C'est vrai !!!
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 22:14
Умек написа: Алминатора написа: В Зона 51 НАСА разработва тайните си проекти свързани със самолетостроенето и космическите мисии.Например самолетът Аурора използван от Делта Форс и някои от най-новит двигатели за совалки,с които би трябвало да се изпрати човек на Марс.
А за извънземните-правителството на САЩ пуска такива слухове,защото е по-добре хората да си мислят че САЩ държи извънземни там,отколкото вражеските на САЩ държави да разберат какво има там и да им откраднат проектите.Това е.За повече инфо прочети на Дан Браун-Метеоритът. C'est vrai !!!
Истина е,да.
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 22:14
Existence написа: Pantomime написа: Веднъж ходих в Зона 51 във Варна.. не оправда очакванията ми Anyway, FUCKING GOOGLE-WIKI IT! http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51Дилдо, какво от "единственото условие е информацията да бъде на български" не разбра? ОМФГ you ARE an idiot sa.dir.bg
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 22:15
има много болни мозаци дет го вярват това със извънземните
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 22:50
Извънземни в щатите - глупости и пропаганда на разни хаховци.
Друга е целта на Зоната. Както Алминатора изтъкна, в момента там се провеждат различни технологични експерименти. Зона 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството-
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 22:59
ReCoNNeCt написа: Ледник написа: ..... 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството- който е?
Кацането на луната естествено!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:00
ReCoNNeCt написа: Ледник написа: ..... 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството- който е? "Кацането на Луната" ?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:02
Pantomime написа: ReCoNNeCt написа: Ледник написа: ..... 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството- който е? "Кацането на Луната" ?
Кое пък му е толко скъпото?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:02
Всички световни тайни и конспирации са вече разгадани.
Смисълът на живота ми бавно се изпарява.
ФОООООООООООООООК..
Само едно не разбирам , защо всички световни тайни са известни на 120 процента от всички интернет места. Явно джииковете са умен народ.
тцтц
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:04
WannaBe написа: Pantomime написа: ReCoNNeCt написа: Ледник написа: ..... 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството- който е? "Кацането на Луната" ? Кое пък му е толко скъпото? Не знам.. но сигурно Ледник е имал предвид точно него
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:05
Pantomime написа: WannaBe написа: Pantomime написа: ReCoNNeCt написа: Ледник написа: ..... 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството- който е? "Кацането на Луната" ? Кое пък му е толко скъпото? Не знам.. но сигурно Ледник е имал предвид точно него Мани го ледник
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:19
ReCoNNeCt написа: Ледник написа: ..... 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството- който е?
НАСА отдава за безвъзмездно ползване всичките си площадки,ракети и прочее,стига да не летят.В смисъл-ако ще си правиш филм,вместо да пръскаш милиони по декор отиваш там и си снимаш край ракетитките и самолетчетата.Това се прави с цел НАСА да държи целия космически монопол.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:26
Pantomime написа: WannaBe написа: Кое пък му е толко скъпото? Не знам..
4 милиарда долара, баце.
Парите или са отишли там, или цялата операция по "кацането" е направена за да се покрият огромни разходи за военна кампания. Не съм решил още кое от двете, везните са в равновесие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:26
WannaBe написа: Pantomime написа: ReCoNNeCt написа: Ледник написа: ..... 51 също е била снимачната площадка на най-скъпия филм в историята на човечеството- който е? "Кацането на Луната" ? Кое пък му е толко скъпото?
Ми не е евтино да измамиш 5 000 000 000 души!:wink:
ПП:Сега видях че Зубро е писал вече ама карай^
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:32
Ледник написа: Pantomime написа: WannaBe написа: Кое пък му е толко скъпото? Не знам.. 4 милиарда долара, баце. Парите или са отишли там, или цялата операция по "кацането" е направена за да се покрият огромни разходи за военна кампания. Не съм решил още кое от двете, везните са в равновесие.
Ледник,само да те питам защото тая материя ми е мътна,има ли други хора след тия от Аполо,които да са кацали на Луната?
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|