Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: [serious] Самочувствие!?
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:07

Здр.Наскоро се зачудих за едно нещо,което надали се случва само в мойто даскало.Става въпрос за самочувствието на малките деца (1-4 клас) в даскало.Дискутирахме тая тема с мойте съученици и сега я пускам тука за да видя какво мислите и вие.
Ето например преди 1-2 месеца гледам некви малки дечица 1-2 клас се наредили пред автомата за кафе и някакъв пич 10-11 клас зад тях.Глеам си и си викам " тея сигурно чай или мляко ше си вземат " но не,пичовете си зеха двойно кафе и когато пича зад тях тръгна да си избира какво да пие едно от децата му извика с някъв плътен глас " Чшш леко кафето бе дебил ",след което си изяде бруталния шамар от пича които много се изненада от самочувствието на такова пишлеменце.
Също така не са рядкост и 10-11 годишните дечурлига седнали на пейките в двора пушещи синьо виктори и и дискутирайки колко били нервни " шот оная пача по еди кво си " им писала двойка.Еми как нема да е така като тези деца грам не се интересуват от това.

Мисълта ми е какво провокира днешните деца да са такива необуздани?Замисляли ли сте се с какво растат те.На тяхната възраст беше лукс да имаш компютър който да може да подкара прилично игрите излизащи тогава,а сега всяко разглезено лапе има комп какъвто могат да имат само служителите в наса примерно.Израснал съм в компанията на кабеларките и детските филмчета и екшъните със супергерои а сега какво...На която програма да пуснеш все се разправя за педофили,гейове,лесбийки,цици,путки,хуйове и тем подобни.И това всичко в нормално време за гледане на телевизия.
Сигурно много от вас ще помислят темата за тъпа,но замислете се че рано или късно това може да е вашето дете.Не вярвам да искате то да расте по тоя начин и да е потенциален наркоман на 13-14 годишна възраст.Естествено на тея години сичко опира до самоконтрола,но къв самоконтрол да имаш ако вече си тръгнал по тоя път и си се събрал с "подходящата компания".
Много искам да разбера и вашите мнения,така че не си казвайте " too long didn't read ",ами се замислете по тоя въпрос.

Сори ако по някъв начин съм ви загубил времето...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:12

Много точно . . .
Днеска гледам като си тръгвам от даскало(ще влизат малките те са 2-ра смяна) некви пишлеменца пушат цигари.
Отивам аз(едното го познавам той е 7-ми клас) и го питам : Тея кой клас са?
Той ми отговаря - 4-ти. (O_o)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:21

И аз миналата година, докато бяхме 12 клас все се чудих на това, колко различни от мен са малките. Сега като се сравня с тях ми изглежда сякаш съм от друго време, а като се замислиш, бях като тях преди 10 години. Толкова много неща ли се промениха за 10 години? Това винаги ми е било странно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:23

Имаше няколко такива теми, но все пак си прав. Наистина не е нормално поведението на децата и начина по които биват възпитани. Къде отидоха споровете кой ще победи - Батман или Супермен :) .

Това е бъдещето на България, дявол да го вземе, трябва да се направи нещо

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:31

И преди съм казвал(1 път ама съм казвал) докато има прости родители ще има и прости деца. Тук обаче е малко по-различно, защото наистина и телевизията им влияе в днешно време, но има и други неща за които не се сещам в момента може би, защото те са много. Според мен те като гледат какво правят по-големите от тях се опитват да им подражават, например като започнат да пушат.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:42

Напълно сам съгласен с Bator Zong™ и смятам че телевизията е виновна за това поведение на малките деца. :die:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:43

СВЕТЪТ СЕ ИЗВРАЩАВА !!! :angryfire:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 15:51

The Chameleon в темата за Левски или ЦСКА(преди 2-3 години) написа:
SAMO LLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIVVVVVVVEEEEEEERRRRRRPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL moia grad e vse pak!!!!!!!!!!!

The Chameleon в темата кога загубихте девственоста си(пак преди 2-3 години) написа:
te hiparkite samo za tova misliat

:lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 16:03

Аз като бях във втори клас се гонехме в двора на даскалото,бяхме задружни и прочее.

А ако сега наистина има такива,каквито опсиваш (в нашето даскало такива индивиди няма) то за това има две причини:
1.Родителското тяло с големи наклонности към чалгата.
2.Учителят,който не се интересува какво правят поверените му деца.
Но със сигурност самите деца нямат вина.2-4ти клас лапета не могат да разсъждават и да разбират това,което се случва около тях.Но пък явно е по наследство.
Родителите на такива деца си ги представям хора с основно или най-много средно образование,бачкащи на някой струг,кран или заваряват някоя подводница (7000 евро/месец,ето откъде са парите за комп на НАСА) или покрив.

Тези пикльвци,които днес пушат синьо виктори и се оплакват от учителите,утре ще ни мажат стените на новия мезонет в центъра на София или някъде другаде.Ако ги нямаше тия деградирали лапета,кой мислите че ще ни слага тапети?Сами ли ще си ги слагаме?

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 16:12

Самоконтрол? Не, строг родителски контрол.

Никой не е виновен за децата, освен техните родители.Ако се интересуват от тях, ако им обръщат повече внимание, децата биха се замисляли повече, бе мамка му.

Братовчедка ми е на 5 години.Майка й просто я разваля! Хлапето още не се е отлепило от земята, а иска да гледа по цял ден цицорестите изпълнения на "Планета" и "Горещо" на оная тъпанарка Райкова.И, моля ти се, леля ми я поощрява...Не знам, просто това хлапе ще затъне.Когато майка й е наблизо, ми се плези, обижда ме, а и ме удря...И вечното извинение на леля ми е "Ама тя е само на 5..."

Неведнъж братовчедка ми е яла бой от мен.И всеки път, когато й завъртя шамар, чувам неизменното "Как можа бе!!!"

С този пример само показвам колко са безхаберни родителите в днешно време.Не е само от телевизията, въпреки че, ако слушаш само за, цитирам "педофили,гейове,лесбийки,цици,путки,хуйове и тем подобни" действително се развращаваш.Умът на детето е изключително лесен на въздействие, и ако то слуша само за това, естествено е да си помисли, че това е нормалния начин на държане.И тогава...става манджа с грозде.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 16:16

Bator Zong™ написа:
И преди съм казвал(1 път ама съм казвал) докато има прости родители ще има и прости деца.

Ти с това ли се оправдаваш?

Алминаторе, мечтай. Тез' копеленца ще ни управляват след време. За туй ги бийте сега, че после нема да можете. :P
Децата на сапун!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 16:30

Не всички са така но това е защото те подражават на по големите,но според мен главна вина имат родителите.Сега новородени лапишняри имат телефони за по 500-600лв а на тяхната възраст една кабелна съм имал.Аз на тяхните години къщички на дървета сме строили и сме играли с пистолетчета все още и водехме войни между блоковете :lol: а те сигурно са прекалено "готини" дори да карат колела.

bOtLik3 написа:
Къде отидоха споровете кой ще победи - Батман или Супермен :) .

есттествено че супермен :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 16:38

Leader. написа:
Не всички са така но това е защото те подражават на по големите,но според мен главна вина имат родителите.Сега новородени лапишняри имат телефони за по 500-600лв а на тяхната възраст една кабелна съм имал.Аз на тяхните години къщички на дървета сме строили и сме играли с пистолетчета все още и водехме войни между блоковете :lol: а те сигурно са прекалено "готини" дори да карат колела.

Аааах,войните между махалите и блоковете...Деба кога отлетя времето?Преди се гонехме с пръчки,правихме си бази и прочее...Просто сегашните хлапета не знят какво изпускат.Какво ли не бих дал да съм на 8!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 16:40

Алминатора написа:
Leader. написа:

Аааах,войните между махалите и блоковете...Деба кога отлетя времето?Преди се гонехме с пръчки,правихме си бази и прочее...Просто сегашните хлапета не знят какво изпускат.Какво ли не бих дал да съм на 8!

Ехххх и аз така.... Това бяха времената просто. :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 16:57

Айде стига вие,че ме хваща носталгия :? но като малки толкова ни повтаряха родителите че какво ли не биха дали да са пак на нашата възраст,но ние не ги разбирхме.Но карай,колкото и да си спомняме истината е,че тези дни нокога няма да се върнат.
П.П. имаше една тема за носталгията-там имаше различни снимки на старите детски като Волтрон,Конника и звездните шерифи,Тайнствените златни градове и.т.н. ако някой може да я намери щото аз търсих ама не намерих.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 17:03

Leader. написа:
Сега новородени лапишняри имат телефони за по 500-600лв а на тяхната възраст една кабелна съм имал.

Идеалния пример.Е ся се връщам от поликлиниката и докато бех там влиза некво дете,доста добре облечено,и след него влиза баща му.Черни очила,без врат с къса прическа и кожено палто.Докато чакам да ме приемат в кабинета , звъни некав телефон,обръщам се и гледам малкия вади от джоба в880и и почва да говори с некъв гъзарски тон.Стана ми смешно и се загледах в малкия и изведнъж баща му ми извика " Кво гледаш бе? ".Е кви са тея работи ебати...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 17:05

Войни между блоковете...ах, къде отлетя времето? Още си спомням как едно време се гонехме с патлаци и викахме "бум-бум", та махалата се тресеше.

А сега какво? Виж колко съм готин, бате, на 8 съм и пуша "Marlboro"...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 18:33

Не знам.. може и да не съм прав, но според мен начина е бой.. цигари ли ше ми пуши?! на 12?! зимам цигарата и един зад врата..

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 19:29

Айде аз да не ти вадя постовете, РАЗБИВАЧ ! :lol: :lol: :lol:

Голям офтопик прайш ! Темата е за нахалните деца, не са нуубовете ! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 19:34

Brian написа:
Алминатора написа:
Leader. написа:

Ехххх и аз така.... Това бяха времената просто. :D

:!: :D Беше много здраво .. аз бях ДАРТ МОЛ С ДЪЛГАТА ПРЪЧКА ЗА ДВОЕН ЛАЗЕРЕН МЕЧ , А КНЯЗ ВАРГОТ БЕШЕ ИМПЕРАТОРА ДЕТО МНОГО ПЪРЖЕШЕ ! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ДЕНИК И СЕСТРА МУ ( ЛюК СКАЙУОУКЪР И ПРИНЦЕСА ЛЕЯ ) !!! :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com