Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Parkour?Не смятате ли че е тъпотия?
Публикувано на: 01 Фев 2007 14:39

Пакркурът-нещо ново,на което лапетата да се кефят.В даскало по парапетите ежеднвено виждам петокласници които се премятат насам-натам докато не си счупят главите.И забележете-днес виждам надпис на чина на който седя:
To all hunters in the world...
Fuck yourself...
PARKOUR IS ON!

Не знам дали и вие сте го виждали но на мен ми стана изключително смешно.Безименният автор очевидно се беше вживял прекалено много и си беше си внушил че тайна банда идиоти го издирват и той ще използва присъщите на маймуна умения.Ще се катери по блоковете ще прескача парапетите и оградите и ще им се смее.Тъпотия,просто.

И Фрийръна,както брейка,хека и другите стрийт идиотщини ще издържи най-много още година.Но докато стане демоде колко човека ще си потрошат главите?

Вместо да се повиши качеството на българското образование-целия ми чин беше изписан с сладникави глупости на неразбираем английски-и вместо да се върнат учениците в училищата те редовно напускат часове или пък разбиват с помощта на главата дограми и стени.

И вместо да бъде насърчавано образованиети и бъде направено достъпно и за най-глупавите-в моя клас има поне 10 двойки за срока-очевидната намеса и влияние на ДПС върху управляващата коалиция(ДПС движи нещата,определено) учат децата едва ли не че да си от малцинствена група е привилегия-ако турците в България могат да се нарекат малцинство.

За щастие моето начално образование мина през предмети като БЕЛ,Роден Край и физкултура,на братовчедка ми,която е 2ри клас има всевъзможни трудно изговарящи се предмети като Модул Спорт,Разтягане,Общество и прочее,които са безсмислено създадени.

Преди Буквара беше един,който го има от социалистическо време,а сега има поне 10 негови разновидности коя от коя по глупави и безсмислени.

Истината е че българското образование лети стремглаво надолу вместо да се изкачва нагоре.Да,имаме няколко добри университета,но една птичка пролет не прави.Пък и какъв е смисъла да постъпиш в елитен университет,след като началното и основното ти образование куцат?

Излях си душата.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 14:44

:shock: :shock: :shock:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 14:49

Много глупави тез ба :pig: .Заслужават маика им и баща им да ги набият :smkbm: :smkbm: :smkbm: :smkbm: :smkbm:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 14:52

Gugu написа:
Много глупави тез ба :pig: .Заслужават маика им и баща им да ги набият :smkbm: :smkbm: :smkbm: :smkbm: :smkbm:

За еми се ти ве ..

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 14:55

То паркура си е хубаво нещо стига да го можеш без да се потрошиш целия.В Бургас е пълно(е повечето някви лапенца).Има до 18 годишни,които правят направо невъзможни неща.На мен лично ми харесва :)
ПП:Не трябва ли да To all haters... кат на скейта дет имаше някви такива пак :?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 14:57

Не,не тъп,а просто хлапетиите,които го опропастяват са.Некви пикльовци викат "ние сме бъдещите Ямакаши" (за справка филмчета в crazy videos на http://www.city.bg) блахахаха,глупости.Но същото е с футбола и с всеки друг спорт,пълно е с нуубове,мислещи се за про.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 15:41

:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 15:43

:)

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:21

Според мен не е толкова тъпо, доколкото не се затъпява от хлапетата.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:27

Яко си е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:29

Мен ме кефи новата мания "ПРЪДНИ МИ НА ЛИЦЕТО" нагъзваш се на някои и му се изрязваш...

Профил Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:38

Да се раздвижват хората бе, чудо голямо, като не е "баш паркура". И без това часовете по Физкултура са подигравка от години насам, защо пък да не спортуват и отделно от това - какво като е мимолетно увлечение...? Който наистина разбира от спорта и е поне малко свястен човек, ще погледне на това със снизхождение - не презрение.
А че образованието пада надолу си е факт. Това, че никой не прави нищо по въпроса - също. Това е тъжното - а не, че някой бил псевдо-паркурист или там както му се вика...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:43

Няма нищо тъпо ве.Парк-а си е смислен точно толкова колкото и всички други екстремни и не екстремни спортове.Много си е яко да си тичкаш напред и нищо да не те спира - чувстваш се свободен :).Алминаторе сигурем съм ,че всеки ще го подразнят някви лапета дет разправят ,че са бъдещите ямакаши ,но това не би трябавало да те настроива срещу парк-а.Изказването ти е тъпо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:53

Е мен пък ме кефи.Ся тея дечковци дали са некви "Ей гледай ме къв съм пич правя еди-къв си vault" или наистина са зарибени?Едни ги кефи паркура, други ги кефи да блъскат CS и да слушат Ивана :lol: Всеки с вкуса си.

П.П.А за хека и другите "стрийт идиотщтини"... Имаш нещо против терлика с ориз? :)

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:57

Един тренд няма как да бъде световен без да мине и от тук. Било то с цифра години закъснение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 19:11

По темата - ако човек не желае да учи, няма да учи. Независимо с какво ще се занимава - скачане, подскачане, ходене по кафета, наркотици, федербал, мастурбиране...
Спортът сам по себе си е интересен и наистина е голям бум (пример: както и скейтборда в америка на времето). Интересното и тук е, че е силно индивидуален и с възможност за огромно усъвършенстване. Когато човек не учи, при всички случаи е по-добре да спортува, отколкото да кисне в кафе с цигара или да прави нещо по-вредно за здравето. По-добре е да "подскачаш" на вън, отколкото да циклиш пред PCто.
И не, няма да станат демоде, а ще се превърнат в професионален спорт (примери колкото щеш).
Та съвета ми към автора е да не съди нещо, което не разбира.
Напускането на час и драскането няма нищо общо с посочения от теб нов спорт. Има общо с възпитанието, което дават "мама и тати". И най-вече е свързано с крехката възраст, на която се намират учениците ;).

Цитат:
Не знам дали и вие сте го виждали но на мен ми стана изключително смешно.Безименният автор очевидно се беше вживял прекалено много и си беше си внушил че тайна банда идиоти го издирват и той ще използва присъщите на маймуна умения.Ще се катери по блоковете ще прескача парапетите и оградите и ще им се смее.Тъпотия,просто.

- Четейки това стигам до извода - вкарал си се в някой филм, излез малко навън :lol:.

Цитат:
нещо ново,на което лапетата да се кефят

- Не, просто човек колкото е по-млад, толкова е по-отворен за новостите ;)

Аз лично с удоволствие бих пробвал този спорт, уви вече съм малко дърт и травмите в коленете от баскета си казват думата :lol:.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 19:48

И Ал мое ли да те попитам нешу кво толкова лошо в това видя хейтъро ламерският ти задник тва че не те кефи тоя спорт не значи че децата не могат да го практикуват така че Ал да го духаш писна ми от такива кат тебе...не можеш ли да приемеш че секи си има различен вкус...аре нема да говорим вече че яко се изнервих

Едит: Забравих да спомена че сигурно седиш нон стоп на компа...

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 20:09

Гипо написа:
...наркотици, федербал, мастурбиране...

Разкри и трите ми хобита :shock: :oops:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 21:02

Това че е пълно с келеши, които го комерсиализират няма значение.С всеки спорт става така.
Нека се трепят - и без това сегашното поколение са отрепки, пък и едвали ще са много полезни на обществото.
Все някой ще си падне достатъчно силно на главата, за да разбере с какво се занимава.
Иначе гледах няколко филмчета и определено изглежда впечатляващо, но едвали бих тръгнал да го практикувам.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 21:53

Freerun-a действително е в апогей в момента . Не забравяй обаче , че брейк още се играе , както има и българи на хек фестивали в Чехия .

Ти да речем предпочиташ да четеш книги . Всеки има право на избор в крайна сметка . И аз предпочитам книгите , пред "модерните" преживявания , квито и да са те в момента , но съм гледал фриирън видеота и изпълненията на по-напредналите са наистина впечатляващи .

Относно училище ... малко ги намесваш неправилно нещата ..

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com