По темата - ако човек не желае да учи, няма да учи. Независимо с какво ще се занимава - скачане, подскачане, ходене по кафета, наркотици, федербал, мастурбиране...
Спортът сам по себе си е интересен и наистина е голям бум (пример: както и скейтборда в америка на времето). Интересното и тук е, че е силно индивидуален и с възможност за огромно усъвършенстване. Когато човек не учи, при всички случаи е по-добре да спортува, отколкото да кисне в кафе с цигара или да прави нещо по-вредно за здравето. По-добре е да "подскачаш" на вън, отколкото да циклиш пред PCто.
И не, няма да станат демоде, а ще се превърнат в професионален спорт (примери колкото щеш).
Та съвета ми към автора е да не съди нещо, което не разбира.
Напускането на час и драскането няма нищо общо с посочения от теб нов спорт. Има общо с възпитанието, което дават "мама и тати". И най-вече е свързано с крехката възраст, на която се намират учениците
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Цитат:
Не знам дали и вие сте го виждали но на мен ми стана изключително смешно.Безименният автор очевидно се беше вживял прекалено много и си беше си внушил че тайна банда идиоти го издирват и той ще използва присъщите на маймуна умения.Ще се катери по блоковете ще прескача парапетите и оградите и ще им се смее.Тъпотия,просто.
- Четейки това стигам до извода - вкарал си се в някой филм, излез малко навън
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
.
Цитат:
нещо ново,на което лапетата да се кефят
- Не, просто човек колкото е по-млад, толкова е по-отворен за новостите
Аз лично с удоволствие бих пробвал този спорт, уви вече съм малко дърт и травмите в коленете от баскета си казват думата
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
.