Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кефи ли ви новата Фанта Ямайка... Публикувано на: 26 Яну 2007 22:34
Знам че ше ме почнете веднага,но се пак кефи ли ви а
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:38
Пий Фанта, вади маркуча добра е
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:38
№3.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:39
Не ме кефи.. много.. прилича ми на газиран сок от тея разтворимите.. за мен най-добрата фанта ще си остане Фанда Лимон :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:39
новата кво ?!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:42
ФАнта не 'убава!
кола > фанта
боза > фанта
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:44
Като я пия, освен, че мога да се оригвам както и при другите фанти, мога и да пърдя. Иначе не виждам съществена разлика във вкуса.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:45
Видях надписа Jamaica на шишето и не се сдържах да го купя. Яко е.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:54
Купих си 2 литра и я опитах първи от всичките си съученици После си я изпих почти цялата. Накрая ми стана гадно, но в умерени количества е хубава.
П.П. Тея газирани изкуствено подсладени напитки са вредни, не ги пийте
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:12
Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри.
П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:14
Nixon написа: Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри. П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума.
Не ни липсваш
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:15
Пф...по-добре да си взема 2 литра евтино безалкохолно, ще ми излезе по-евтино и от половин литър от тоз боклук
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:17
Ти пикам у Фантата. Фанта хмел ftw !!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:19
Polivacha® написа: П.П. Тея газирани изкуствено подсладени напитки са вредни, не ги пийте
Прав си, по-вредни са от една купа захар, примесена с лой. Кока-колата специално се ползва например в Индия вместо пестицид, защото е по-евтина и избива вредителите по растенията; дядо ми на село ползва Колата за разтваряне на ръждата по гайките, той е механик. Абе, `сичко що е газирано и що съдържа подсладител Аспартам (Е950 - Е955) да се избягва като чума. Ето още инфо по въпроса:
1. http://bgtrener.blog.bg/viewpost.php?id=7681
2. http://www.yosif.net/bg/med/index13.htm - препоръчва се цялата книга; сега някой ще запищи, че заглавието съдържало думата "конспирация", без да е чел самата книга. Прочетете тази глава и току-виж сте се поинтересували.
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Рансинг написа: Пф...по-добре да си взема 2 литра евтино безалкохолно, ще ми излезе по евтино и от половин литър от тоз боклук
каза скръндзата... как може да не оценяваш новия вкус
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Till Lindemann написа: Nixon написа: Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри. П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума. Не ни липсваш
Аз питам ли те?
П.П.1000 поста. Да ми е честито.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:22
Ледник написа: Polivacha® написа: П.П. Тея газирани изкуствено подсладени напитки са вредни, не ги пийте Прав си, по-вредни са от една купа захар, примесена с лой. Кока-колата специално се ползва например в Индия вместо пестицид, защото е по-евтина и избива вредителите по растенията; дядо ми на село ползва колата за разтваряне на ръждата по гайките, той е механик. Абе, `сичко що е газирано и що съдържа подсладител Аспартам (Е950 - Е955) да се избягва като чума.
Аз от няколко седмици съм на газирана вода... предпочитам пред безалкохолното, но като се разгазира няма хубав вкус...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:27
Nixon написа: Till Lindemann написа: Nixon написа: Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри. П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума. Не ни липсвашАз питам ли те? П.П.1000 поста. Да ми е честито.
Избери си какво да ти счупя
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:42
Комай ми 'ареса.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:49
Till Lindemann написа: Nixon написа: Till Lindemann написа: Nixon написа: Не съм пил новата Фанта,предишните съм ги опитвал и бяха добри. П.П.Свинска работа,вече няма в коя тема да пиша,пък не искам да флудя и пиша само в темите,по които имам мнение и искам да го изразя.Затова рядко виждате вече мои постове във форума. Не ни липсвашАз питам ли те? П.П.1000 поста. Да ми е честито. Избери си какво да ти счупя
Честно казано леко е скучноватичко без Nixon.
Не съм я пробвал.
При първа възможност ще я опитам и ако ми хареса ще продължавам да купувам.
До тогава : Фанта Лимон ftw!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|