Автор |
Съобщение |
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Никовете ви... Публикувано на: 24 Яну 2007 23:44
Покрай темата с бившите никове на всички реших да ви питам: защо аджеба сте избрали именно това име, за да се представите с него пред съфорумниците? Как сте се спряли на този или онзи ник, какво означава? Или просто изглежда готино, пише се лесно...
Моя ник (Шейди или Шадоу) ме описва-не съм много светъл човек, активен съм нощем и мразя да съм център на вниманието. Да, опреличавам себе си със сянка или тъмнина-така се виждам (а и така другите ме описват). Често не говоря със часове или само седя и гледам замечтано някъде в далечината. Труден съм за разбиране и малко са "богоизбраните" които ме виждат реално. Хайде, go on, вие сте!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Никовете ви... Публикувано на: 24 Яну 2007 23:49
Shadow' написа: Покрай темата с бившите никове на всички реших да ви питам: защо аджеба сте избрали именно това име, за да се представите с него пред съфорумниците? Как сте се спряли на този или онзи ник, какво означава? Или просто изглежда готино, пише се лесно...
Моя ник (Шейди или Шадоу) ме описва-не съм много светъл човек, активен съм нощем и мразя да съм център на вниманието. Да, опреличавам себе си със сянка или тъмнина-така се виждам (а и така другите ме описват). Често не говоря със часове или само седя и гледам замечтано някъде в далечината. Труден съм за разбиране и малко са "богоизбраните" които ме виждат реално. Хайде, go on, вие сте!
Blinker от Blink, Blink като намигване. Точно както сега си намигвам, като чета как ни хитруваш за значението на ника ти, като е явно че си фен на Еминем (Слим Шейди Ениуан?).
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 23:49
Brian - Еми тъй като си падам по коли от бая време и като съм свободен само с това се занимавам си избрах ник свързан с това. "Бързи и яростни" ми е любимата поредица, а Брайън е голяма работа (приличам си с него с това, че понякога съм бая луд зад волана като ми е кеф или ако нещо съм ядосан ). Като цяло това е.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 23:50
Добра тема!
Readonly е просто псевдоним. Би могло да се вземе и като "недосегаем", но недосегаем човек не съществува.
Другият ми ник - AbsenceOfFaith - произхожда от Closer на NIИ и говори достатъчно сам за себе си. Липса на вяра в това около мен, това над мен и често в самия мен.
Кайзер Луповиц е просто персонаж на Уди Алън Велики, който пародира детектив Марлоу.
End of report.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Никовете ви... Публикувано на: 24 Яну 2007 23:52
Blinker2 написа: Shadow' написа: Точно както сега си намигвам, като чета как ни хитруваш за значението на ника ти, като е явно че си фен на Еминем (Слим Шейди Ениуан?).
Да, фен съм на Еминем, но не за това се пиша Шейди. Всъщност така ми викат много (около година) преди да се зарибя по рапа изобщо. И аз бях метълче по едно време, и тогава пак си бях Шейди.
а.к.а Shady -> since 1998 (или 1999 )
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:07
Моя ник си има история и за това си го тача и любя (не физически). Моето истинско име е Кайс (Don't ask!) и когато започнах да се подвизавам в интернет пространството (50 BC) си създадох ника Кайсер (Kayser). Не го избрах заради значението му (Цезар на Арабски), а заради близостта му с моето име. Дълго и упорито използвах този ник докато един светъл ден виртуалния ми задник не се дотътри до Синия Форум (Тук, за бавносхващащите). Регнах се като Kayser, но се оказа, че тук има потребител с подобен ник и тъй като не исках да бъда известен като Kayser 2.0 реших, че е време за ъпдейт. Смених К-то с Х, S със Z и воала! Роди се един оригинален ник, който ми звучеше добре и по случайност имаше трите последни букви от английската азбука, по азбучен ред (XaYZer, пак за бавносхващащите).
Това е Xayzer.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Никовете ви... Публикувано на: 25 Яну 2007 00:09
Shadow' написа: Blinker2 написа: Shadow' написа: Точно както сега си намигвам, като чета как ни хитруваш за значението на ника ти, като е явно че си фен на Еминем (Слим Шейди Ениуан?). Да, фен съм на Еминем, но не за това се пиша Шейди. Всъщност така ми викат много (около година) преди да се зарибя по рапа изобщо. И аз бях метълче по едно време, и тогава пак си бях Шейди. а.к.а Shady -> since 1998 (или 1999 )
What a coincidence!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:09
Е понеже до 2012 92% от населението на земята ще станат гейове и лезбийки, аз реших, поне да се знае, че аз съм активния, за да спася дупето, ако ме разбирате . Вашите никове обаче нямат такова практично приложение така като гледам... особено тоя дето намига А пък слабичкия след 2012 да му мисли...!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:19
Зубро Зубрев е персонаж на адаша creator, чиито разкази толкова ме грабнаха, че нямаше как да не ползвам името. Пък и е оригинално, другаде из нета го няма. Самите разкази можете да видите тук (струват си!):
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=23181
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=15361
"Ледник" е по-интересно име, защото дойде след малко промени. Първо се писах Glaciar (Гласиар, "ледник" на испански) по името на една от двете рибки, които никога не съм имал (другата би била Юрю). После ми дойде по-българското Ледник, което странно ми напомни на един друг форюмец - Бродник. Та, тъй се случи. Не смятам да го сменям скоро.
ЕДИТ: Актив ме попиля!
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:21
Lonely ArchAngel - по времето когато измислих този ник бях в меланхолия. (:
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:23
Животът е кратко нещо, но делата които вършим приживе остават отпечатък във вечноста. Та какво е животът ви, ако не е просто една страница от книгата вечноста.
OnePageLife
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:27
ами няма абсолютно никакъв смисъл.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:29
HellwinD ми даде линк към темата му съсъ стиховете и ми се наложи да се регна. Тогава един познат ми го лепна този ник, 2 месеца ми седя записан на листче докато свикна как се пише, а и понеже не обичам да сменям - така си и остана... А и доста спомени носи ...
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:45
Polivacha или Поливача си го измислих в един летен ден както всяка година като съм със семейството си на село, където основното ми занимание и задължение почти всекидневно е да ПОЛИВАМ - зелечуци и 200 дървета + необходимите за това дейности от типа на окопаване, заграждения, бентове, запушване на "къртичини" и подобни. Напоителната система -"мотора", "кладенецът", но реално изпълняващи фунцията на помпа изведени 4 броя маркуча и/или 1 тръба. Има доста подробности и ако щете вярвайте и тънкости, но е дълго и ненужно да разказвам. Последното, дори и по-предното лято имаше огромни наводнения в България, които не избегнаха и нашия край, поради което задълженията ми намаляха с около 94% . Иначе това не мога да го разкажа на всички, когато някой ме попита в скайп например, що аджеба се наричаш така, няма да разбере правилно, освен ако не му разказвам най-подробно.
П.П. Един обратен един път ми вика, да не маркучът ми да е много дълъг, че съм се нарекъл така Та кой за каквото си мисли...
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Driver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:46
Driver - понеже първо съм фен на играта, и второ-звучи ми добре, кефят ме колите доста и затова..
___________________________________ Are you ready for more?
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 00:57
Най-първия ми ник - NeO_Zealot - вдъхновен от двете ми любими неща по онова време - The Matrix и Starcraft
Сегашния - олицетворява състоянието ми в момента,положението на хората около мен и като цяло,състоянието на човечеството: с двете думички " Time's up".
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 01:16
Xayzer написа: Роди се един оригинален ник, който ми звучеше добре и по случайност имаше трите последни букви от английската азбука, по азбучен ред (xAyzER, пак за бавносхващащите).
Това е Xayzer.
Да, а също така има първата, петата и 18тата букви от английската азбука, в този ред
Existence хмм, какво мога да кажа за Existence... Existence не е само ник, то е... начин на живот... Единствения начин на живот, всъщност
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 01:18
Да разсея подозренията около моя псевдоним... Той дойде някъде около 1998 от един детективски роман на повече от 60 години (дори името му не помня). Там главният герoй на име Джон Дюк решава мистерии в архаичен САЩ, нещо като Шерлок Хоумс във Великобритания. Толкова бях ентусиазиран от него, че скоро всички почнаха да ми казват така. Оттам се зароди и псевдонимът ми, с който в последствие се регистрирах тук.
И от 2002 насам съм си все така.
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 02:57
MALIGOS е име на дракон от поредицата warcraft тои е весел но мн концентриран и мн често става агресивен сашто така е спекта на магиата в света warcraft а ас на истина сам голям фен на играта и на WOW си почвам герои сварзани по особен начин с чистата магиа kato mage, priest,
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 08:01
Моят ник датира от 2002, когато се захласнах по Medal of Honor, претърпя известни метаморфози - през "sucker", "loser", "Jackie Chan", "Sammo Hung", "Yuen Biao" и накрая се спрях на "The Grim Reaper", понеже на моменти съм доста краен и мрачно разсъждаващ тип, и от стиховете ми около 10% са някакво подобие на оптимистични изявления, всичко останало е само мрак, сенки, смърт и трупове... Тук във форума видях, че има и друг потребител, но прекалено много се привързах към моя ник, че сърце не ми даваше да го променя, така че само добавих едно "BG" (така се пиша когато играя online Medal of Honor, та поне да се знае от коя държава идвам), и така се стигна до сегашното положение (по едно време мислех да го променя и да стане The Reap Grimmer, ама нещо не ми се стори благозвучно и се отказах)...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|