Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое от следните твърдения поддържате ? :

Поддържането на високо ниво на хигиена е препоръчително за циганите/чифутите.    8%  8%  [ 7 ]
 Ще се наплюскам КАТО СВИНЯ покрай празниците. Също така ще се ОТРЕЖА здравата. Ще се довърша и след новата година.    18%  18%  [ 17 ]
 Теми от този род са ненужни.    11%  11%  [ 10 ]
 Каквото си надробил - това ще сърбаш.    3%  3%  [ 3 ]
 Който не работи, няма да яде.    0%  0%  [ 0 ]
 Ъъъ... сапун.    14%  14%  [ 13 ]
 По-добре един идиот, отколкото три.    9%  9%  [ 8 ]
 Анкети от този род (дълги) са ненужни.    1%  1%  [ 1 ]
 Не мога да избера отговор. Твърде съм закърнял мозъчно, имам дефект.    13%  13%  [ 12 ]
 Black Metal Ist Krieg !!!    24%  24%  [ 22 ]
Общо гласове : 93
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Трепене с Лопата
Заглавие: Магичен кенеф.
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:06

:twisted:

Празниците по случай края на годината наближават, децата се пребиват по училищата, политиците тръпнат в очакване пред приемането на държавата ни в Евросъюза, а ние седим във форума и сладко-сладко обсъжадме всичко, което се случва по света (в България). Някои се чудят какви слушалки да си купят, други пък се шляят безцелно (безпредметно) тук и се чудят къде по-голяма глупост да изсерат, трети пък се справят със ситуацията и форумните кавги без особени проблеми, вкарвайки три-четири умъртвяващи лафа. И понеже няма никакъв смисъл от това глупаво въведение, което правя към темата в момента, нека да го дам по същество, понеже ако напиша някакво по-дълго изречение, ще бъде трудно за по-бавно асимилиращите деца от нашия сладък форум да разберат какво съм искал да кажа във вече преизпълнения с простотии и неапотеозност увод, но вече приключвам, защото стана твърде дълъг и тъп.

Понеже напоследък общия се изпълни с не чак толкова интересни теми (не че намеквам за интересността на тази), реших да направя следното нещо и да предложа следната идея за разсъждаване и изливане на душевност и емоционалност (зависи какво разбира дадения човек под тези две понятия):
Всеки през своето съществуване е имал моменти, в които се е чувствал преизпълнен с жизнени сили, или както казваха едно време по Канал 2001 - енергийното поле се е разрастнало етц подобни глупости. Идеята е всеки, който се е почувствал по дадения начин, бил той продиктуван от емоционален секс, емоционално лъскане, гледане през терасата на цигани, пиене на сокче капи и т.н. занимания, които се превръщат в нещо извън-земно (не намесвайте Зона 51, МОЛЯ ВИ СЕ, твърде е дебилно) и в нещо, което те кара да се чувстваш повече , отколкото си се чувствал досега. Магията , форумци, магията е ключа към всичко. Споделете какво разбирате под магично преживяване. Поне по този начин успявам да го формулирам аз, не е задължително вие да се опитвате да тълкувате тази формулировка. Всеки както разбира магията - така да си сподели мнението. Има демокрация, нали така ? 1989, 10 Септември, 9 Ноември не знам си кво, не ги разбирам тия неща (не говорете и за политика (в темата), щото е още по-дебилно).

Резюмирано и сбито за по-бавно схващащите: споделете къде, как и защо намирате магията, емоцията в дадено преживяване, било то слушане на музика, лъскане и т.н. да не се повтарям вече, че и без тва стана дълга темата.

Отсега казвам и на многознайковците да си бръкнат с пръст в носа (гъза) и да го оставят там, докато не им дойде на акъла да напишат нещо, което наистина си струва писането и усилията. Който иска да пише - ама да пише свястно.

Go.

VIVA LA MUERTE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:08

Поддържането на високо ниво на хигиена е препоръчително за циганите/чифутите.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Магичен кенеф.
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:12

Saatan написа:
други пък се шляят безцелно (безпредметно) тук и се чудят къде по-голяма глупост да изсерат

Като например ти с тази тема?

Оффф, добре знам, сега ще отида да си завра пръста в носа и да стоя в ъгъла за наказание, че написах нещо, което не си струва писането и усилията.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:19

Разказвал ли сом за србино ?

И да не сом, не е тука местото

Епааа, я че ти кажем магията ква е за мене
Жената онаа вечер ми сготфи мусака. Она нали здрава българка от македонски произход , работила е на времето в ТКЗС-то , нещо били обръкали и за мъж я взели. Ма ка готви ! Мусака решила , а язе тъкмо се прибирам от мазето , турааме зелето , и кво да гледам, милата ми турила софра . :o Фащам черпако , и со черпако нагъвам дорде ми не окапа уйо !
Она па като ми сипа и една скоросмъртница от '74 годин , лелее, направо ма сорина. Джигеро ми изгори

Та те тава, викам, е за мене тва дека му викате магия

Сръбам от таа магия, га че ли сом свинкя, а на другио ден е коледа

:oops:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:26

Всичко , което не мога да си обясня .. е магия . Въпреки , че може да не го наричам така , аре от мене да мине . Защо да е магия ? Защото магията изразява нещо , което човек не може да си обясни .. Вид чудо , може би . Откъде ти дойде тази тема на ум ..
Та , магия може да бъдат много неща - от чувства до събития и от събития до чувства . Много хора казват , че любовта е магия .. Еми да , тя е нещо , което не мога да си обясня докрай , не че ми и трябва , така че нека подкрепя тези хора хипотетично . Други казват , че е магия да трепеш цигани . Е , тези хора може би няма да подкрепя хипотетично , най - малкото защото боя не е магия , той е нещо , което хипотетично разбирам ! Таа , откъде ти дойде тая тема ..
А , кво друго да е магия . Ако за едни магия е да се насвиня като свинар , то за мен това не е . Необяснимо защо , всъщност не ми пука дали това е магия . После , кво .. Да пиша пост с повече от 120 букви в форумчето . Да , това е магия . Хич немам идея защо го правя , може би щото чакам филмчето да се доизтегли , щот не ми се играе ВоВ в момента , защото скайпа в момента е пълен с заети хора или защото просто ми се пише в невероятно хипер мега интелектуалната ти тема , която всъщност наистина е нещо повече от другите .
Са , откъде ти дойде тая тема на ум вече е отделен въпрос .. Да , това е магия , не разбирам ОТКЪДЕ може да ти дое тая тема .
Предполагам , че не си скинар ,а си влюбен или пиян . Може също да си съвкупност от 2те . Тогава самия ти си магия и ето , че достигнах до смисъла на живота ? Какъв е той - не мога да ви кажа . Може би е магия .
А може би няма магии , само неизвестно защо измислени теми , с доста по-голяма стойност от другите , въпреки че последноспоменатите уж са направени по реални проблеми , а не неквите ти магии . Хората търсат слушалки или начин за пускане на нова флууд тема , ти ми пишеш за магии ..
Макя ти , къде ли се подлъгах да пиша в магията ти тема , филма се свали , можеше да го изчакам и без да редя думички в на бял фон , обградени с синьо .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:35

Код:
Не мога да избера отговор. Твърде съм закърнял мозъчно, имам дефект.

If you want a brother, go home and fuck your mother...

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:44

It's a kind magic... както пеят Queen :)

Кайнд межик за мен са колите...има нещо магическо в тях за мене, не знам...Само като чуя звукът на форсиращ се двигател, пиленето на гуми...Това са неща които ме привличат, както ми привличат погледа едни готини джанти...Има нещо, което сякаш е свързано по магичен начин между мен и колите и това нещо е душата ми...магия, може би?
Кейнд межик е музиката...Тя променя настроението ми,може да ме накара да се радвам, да плача, може да ми даде енергия или да ми я отнеме....Това е най-голямата магия след любовта...
която пък е най-големия кейнд межик изобщо...магия е да накараш човек да прави нещо, което не би направил при никакво друго условие, но да видиш как го прави за друг човек...е те това е магия...И това по-силна от всичко...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:46

Ще се напием като животни за здравето на Джийзъс ! И ще се надрусаме пак за негово здраве !

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 01:01

Майчината прегръдка. Това е нещо магично, поне за мен. Адски много обичам майка си.

Честно казано май от много, много отдавна не ми се е случвало каквото и да е магично нещо ( :( ).
Последното, за което се сещам, май е, когато това лято бях на купон у една приятелка. Тогава май пих нещо кофти алкохол или какво стана не знам, но ме заболя главата. И не танцувах, а се кецнах на един фотьойл. И наблюдавах как останалите от компанията ми танцуваха и се кефеха на музиката, купона, приятелите... на всичко. И се сетих, че до преди година за никой от тях не можеше дори да помислиш, че ще танцува. А, колкото и нескормно да е, аз ги "научих", макар че "поведох" е по-правилнаат дума, на това. Т.е., беше доста магичен момент да видиш как си променил хората по някакъв начин, мисля добър начин. Просто седях, ядосвах се, че не съм с тях, куфеещ, но ми беше приятно, защото ги бях променил. А това не е малко нещо!
Може би в този момент изпитах нещо подобно на онова, което изпитват учителтие, когато видят възпитаниците си да завършват училище и да потеглят към Големия живот. Едно странно чувство на гордост, което дори не можеш да си обясниш по какъв начин те касае, но е приятно и... магично.

Е, сигурно не е магично като да изчукаш някоя здрава мадама или пък да си подкараш чисто новия мерцедес по главната улица, но всяка жаба да си знае гьола, нали така...

п.п. Интересна тема. Само името нещо не пасва. Не че не е един "магичен кенеф", от който могат да се изчистят всичките лайна във форума, но просто кенефа не е едно от най-приятните за посещения места, бил той и хубаво обзаведен и все още чист. Поздрави все пак! :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 01:05

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 01:13

AgroKrieg.
Уважавам те, човек. Сега ми е лимитнато времето, скоро ще впиша слова.

Krieg

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 02:11

Навсякъде и ( следователно ) никъде.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 02:27

Свободно!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 11:25

Какво е чифут?

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 14:31

Polivacha написа:
Какво е чифут?

Евреин.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 14:53

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Трепене с Лопата
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 15:33

Задал съм, мисля, тема, изискваща достатъчно умствено натоварване, няма нужда да пишете за какво сте гласували в анкетата. Тя нали е затова - да отразява как сте гласували. Иначе - действайте по темата де... и по-активно.

VIVA LA MUERTE

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 19:27

Кибапчетаааа идааааа

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 21:13

Туй спамерска тема-анкета ли е или на мен само така ми се струва?Като е спамерска,ще спамя!На4ало...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 21:14

Прасетата на мезета!

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: