Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2021 22:51
и на мене ми премигваше тока снощи и оная вечер ма мислех, че е щот съм си пуснал сушилнята и новия VADER по едно и също време
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2021 21:50
В Слатина тока не е спирал и за секунда!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Яну 2021 10:15
Аз само не разбрах, Слатина най-якият софийски квартал ли беше или да
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 15 Яну 2021 17:20
Всичко в София е мега яко. Другото е провинция, изостанала работа и е пълно с дебили
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 19:08
Скарах се с една колежка на приятелката ми. По-скоро ми се обиди неправомерно, след като показах, че е казала глупост. Тя не е от София, както един куп от близките ни приятели, обаче - един ден имаше глупостта да каже: "виждам ги аз софиянците какви са, като излизат от София за празниците, си изхвърлят боклуците от прозореца на колата...". На мен ми стана супер смешно и казах, че очевидно това не са били софиянци, защото софиянците не се прибират по родните си места за празниците... щото родното им място е София. И тя се фръцна Винаги съм подхождал с много разбиране за причините, поради които някой напуска родното си място и идва в мазалото София. Но ми е трудно да подминавам такива тъпотии
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 20:42
Гипо, сори, ама изказването ти е супер тъпо. Това как си изхвърляш боклука не зависи от къде си, а какъв си.
И стига с това как от другите градове идвали в София. Огромните световни мегаполиси като Лондон, Ню Йорк и т.н., какво да кажат след като там има хора от цял свят?
В днешният свят (или поне преди ковида), всеки има право да избира къде да работи, живее, учи и т.н.
Дето вика Волтажа, българска работа си поне в този случай.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 20:54
The Arrow написа: Гипо, сори, ама изказването ти е супер тъпо. Това как си изхвърляш боклука не зависи от къде си, а какъв си.
Не можеш да четеш ли, какво? Това, което казах на момичето, беше директен отговор на твърдението, че е видяла как покрай празниците софиянците си отиват и си хвърлят боклука. Аз казах, че всъщност софиянците не си отиват по празниците, защото нямат родно място извън града. И че явно не са били баш софиянци предвид изтъкнатите причини. Кое не разбра? Кой е казал, че хвърлянето на боклука е обвързано с това от къде си? Аре бе, проста логика... И за другото нещо... къде видя, че съм казал нещо лошо за идването на хората да живеят в София?! Казах точно обратното. Не знам какво е казал волтажа(кой беше волтажа?!?), но си тъпа работа, поне в тоя случай.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 21:00
Ами може да нямат родно място извън София, но пак да отиват нанякъде примерно на планина и т.н.
Аз, лично, май никога не съм виждал някой да си хвърля боклука така, но пък се дразня как около контейнерите изхвърлят всякакви огромни отпадъци, които би трябвало да се поемат от фирми.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 21:09
Императора написа: Волтаж, случва ли ти се тук-таме да имаш lucid моменти, четейки собствените си чатове с хора, които очевидно не желаят да си комуникират с теб и ти отговарят единствено от учтивост/жалост, в които постигаш някакво ниво на self-awareness и, преди кашата в мозъка ти да те погълне отново, осъзнаваш че не си наред и може би трябва да предприемеш някакви действия по проблема (били те искрено търсене на някаква емоционална/психическа помощ от професионалисти/близки или поне някакви опити да функционираш в обществото като що-годе нормален човек, та поне финансово да закрепиш)? Честен въпрос
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 22:47
Маце Борко написа: Аз само не разбрах, Слатина най-якият софийски квартал ли беше или да Не е най-якия. Общо взето якостта на кварталите е пропорционална на цените. Изток, Изгрев, Лозенец, Иван Вазов и Гео Милев са доста по-яки.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 22:49
vanmx написа: Всичко в София е мега яко. Другото е провинция, изостанала работа и е пълно с дебили Кефи ме как селяните сте пълни с комплекси обаче Това си е абсолютно гузен негонен бяга Щом не разбирате и поста на Гипо, няма какво да си говорим повече
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 17 Яну 2021 23:59
Аз пак да кажа, нищо лошо не съм твърдял за хората, които не са родом от София. Нямам идея как поста ми беше изкривен.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 00:04
Ами беше изкривен защото е абсурдно да се говори още за такива неща в 21 век и още повече 2021 година. И не, не съм се засегнал.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 00:05
Аз схванах поста на Гипо. Избъзиках се Майстера и той затова ми репликира.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 00:26
The Arrow написа: Ами беше изкривен защото е абсурдно да се говори още за такива неща в 21 век и още повече 2021 година. И не, не съм се засегнал. Абсурдното е, че май все още не си зацепил какво написах...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 11:04
Gipo написа: The Arrow написа: Ами беше изкривен защото е абсурдно да се говори още за такива неща в 21 век и още повече 2021 година. И не, не съм се засегнал. Абсурдното е, че май все още не си зацепил какво написах... Добре, прочетох го набързо пак поста ти. По твойте думи, тя е казала, че "излизат от София", което означава, че не е задължително да си отиват по родните места. А ти защо изключваш възможността именно кореняк-софиянците да си изхвърлят боклука по описания начин? Ако има нещо друго, което си имал в предвид просто го кажи, че може и до утре да продължим така
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 11:16
The Arrow написа: И стига с това как от другите градове идвали в София. Огромните световни мегаполиси като Лондон, Ню Йорк и т.н., какво да кажат след като там има хора от цял свят?
В днешният свят (или поне преди ковида), всеки има право да избира къде да работи, живее, учи и т.н.
Нямам отношение по поста на Гипо, но това е най-вярното нещо и наистина трябва да се стремим към това. Но селският манталитет на много българи не го позволява - ще мине още бая време, докато се адаптираме към тази ситуация.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 11:54
The Arrow написа: А ти защо изключваш възможността именно кореняк-софиянците да си изхвърлят боклука по описания начин?
Щото това твърдение е тъпо точно толкова колкото и това че всеки който не е от София е прост селянин.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 12:07
The Arrow написа: А ти защо изключваш възможността именно кореняк-софиянците да си изхвърлят боклука по описания начин?
Не изключвам нищо, но покрай дълги уикенди и празници най-масово пътуват хората, които се прибират по родните си места. Аз примерно по дългите празници никога не пътувам(за туризъм), защото София е по-приятно празна и защото по пътищата между градовете е клане. Не знам какво си чел, но цялата ситуация се върти около нейното вярване, че покрай празниците пътуват предимно софиянци и че точно софиянци си изхвърлят боклука. Едното е статистически невярно, а другото е тъпанарско умозаключение. Тоест тя е изказала глупаво и статистически невярно твърдение, но виновния съм аз, понеже съм ѝ го казал . Щото никъде не съм казвал "о нееее, това не са били кореняците, сто про са били СЕЛЯНИТЕЕЕЕЕЕ, ГРЪМ ДА ГИ УБИЕЕЕ ТЕЗИ МЕРЗАВЦИ!!!", предполагам и на теб ти се включи някакъв защитен механизъм... знам ли...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 18 Яну 2021 12:16
Не знам, тая дискусия ми е мега малоумна и тъпа и смятам да спрем.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|