От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
CYBER JESUS
30 Май 2011 21:36 Мнения: 91 Местоположение: Seven steps behind you
___________________________________ STILL NOT BLACK ENOUGH
Cradle Of Filth - Nymphetamine Pain - End Of The Line Dimmu Borgir - Gateways Tiamat - Brighter Than The Sun Santa Hates You - Rocket Heart
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? (3 част)
Публикувано на: 26 Юни 2011 18:51
^ беше добро.... до вокалите
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
CYBER JESUS
30 Май 2011 21:36 Мнения: 91 Местоположение: Seven steps behind you
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? (3 част)
Публикувано на: 26 Юни 2011 21:47
The Chameleon написа:
^ беше добро.... до вокалите
Ами да, църкат малко, но то затова е някакъв dark, harsh electro, cyber gothic или както там решат да си го формулират. Не знам,според мен това е + иначе ще си остане няква лиготийка
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Мr.Anderson
05 Юли 2004 14:47 Мнения: 1233 Местоположение: София
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения