Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Дек 2018 23:19
Ако не си моторолата значи си тоя педераст с аниметата.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 11:00
Абе педераст е, пък кой точно дори не е важно. Хубавото е, че се е върнал на правилното място и сега ще му покажем какво е групово ебане в гъза, въпреки че и предния път имаше демонстрации по въпроса 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 11:27
Ще си измия кенефа и ще го снимам тоя уикенд. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 13:25
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 15:16
Мен ми е неудобно да си снимам кенефа щото е прекалено чист.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 19:45
Абе не знам какво ще правите, ма чакам. Стига се излагахте, качвайте ги тия кенефи, че е срамота да те е срам от кенефа ти ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 20:33
Мен не ме е точно срам, по-скоро съм комплексиран от твоя ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Ще се опитам да измисля нещо по въпроса, но не гарантирам ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 20:58
Кратка справка за 2-3 мин. показа, че тоя не е Моторолата, не знам какво толкова умувате над въпроса. Кенефа ми е мръсен, мързи ме да го чистя, а също и снимам. Ма може евентуално отдалече без да се вижда кво има в чинията 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 21:37
Проверих му по-стари постове и видях, че предишния му ник е forgive и се сетих, че го помня. Пускаше преди доста мацки в темата с мацките.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Дек 2018 22:06
То това май му е нещо като алт акаунт, почти съм сигурен че не може да е друг човек, освен тоя с аниметата евентуално. Иначе за кенефите, никъв шанс да си сменя сегашния аватар.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Дек 2018 23:27
На тебе много повече ти трябва, ама няма кой да ти го даде ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 09 Дек 2018 23:56
Волтажен, без да оспорвам каквото и да е, тази новина малко стара 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Дек 2018 13:48
Ква топка косми изкарах от канала на банята, не е истина направо... 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Дек 2018 12:23
Serious Sam написа: Ква топка косми изкарах от канала на банята, не е истина направо...  Аз най-редовно изкарвам... комбинацията персийски котки и дългокоса приятелка е доста пагубна за канала в банята 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Дек 2018 15:24
Gipo написа: Serious Sam написа: Ква топка косми изкарах от канала на банята, не е истина направо...  Аз най-редовно изкарвам... комбинацията персийски котки и дългокоса приятелка е доста пагубна за канала в банята  +1 само дето нямаме котка или други животни 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 12 Дек 2018 09:33
Дългокоса да, доста ѝ мрънкам да си скъси косата. "Не!". Харесвала и дълга. Да, ама аз се спъвам като ходя... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Дек 2018 18:14
Serious Sam написа: Дългокоса да, доста ѝ мрънкам да си скъси косата. "Не!". Харесвала и дълга. Да, ама аз се спъвам като ходя... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Е защо ще мрънкаш на жена да си скъси косата бре 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Дек 2018 20:26
Защото капе наляво-надясно и само се омотвам в косми. Прагматизма преди естетиката.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Дек 2018 21:42
Ми то ако я скъси, няма ли пак да падат ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 13 Дек 2018 22:17
Ама няма се омотавам толкова 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|