Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 26 Май 2008 11:17
Psychedelic написа: Нещо не ми даде да си редактирам поста както и да е добавям една нова снимка
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 26 Май 2008 18:23
Пичага
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 27 Май 2008 19:05
Ето една от мен и една на мен от един фр:
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 27 Май 2008 21:27
От бала - два случайни кадъра...Първия даже е доста голям crop. A kiss
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 28 Май 2008 00:31
Прибирах се преди малко през Борисова и ми изскочи една жаба на птя... Огормният flare е търсен ефект, като stasis field е (: Ксно е и не ми се играе да махам лекия flare, който тук е дефект, а не ефект (: Снимката е малко шумна, ISO400, но пък се получава интересен (IMHO) кадър с множество насрещни светлинни източници.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Май 2008 21:16
Ето още две от мене Пчеличката Мая: и един бебок :
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 31 Май 2008 12:20
Лийч, сред фотографите във форума вече си ми абсолютен любимец.
Морт, първата жаба размазва.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 31 Май 2008 12:33
Принцесата-войн написа: Лийч, сред фотографите във форума вече си ми абсолютен любимец. Не смятам, че съм достатъчно добър, за да ти бъда любимец сред фотографите, но мерси П.П. Неееее 2 емотиконки една след друга!!1! П.П.2 Psycho dude, снимката с пчеличката ми хареса доста.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 31 Май 2008 23:04
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 12:57
Psychedelic написа: Човек, дано си хванал вчера Двореца по залез... <3 Иначе си задобрял. @Лийч, аз не разбирам от техники ен' стъфф, тъй че не знам къде правиш грешки. Аз просто си гледам красивото. ;р
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 14:24
За колко пари най-ефтино мога да си взема добър апарат?
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 14:53
reconnect написа: За колко пари най-ефтино мога да си взема добър апарат? От ниския клас (сапунерки) дигитални има от 100 до 700-800 лева (това са тея мъничките, с малките обективи). За огледално-рефлексов апарат минимум 1000 кинта (на ново) и дори не знам дали има за 1000 лв. Мисля, че са по-скъпи. Обаче при повечето модели ДСЛР (огледално-рефлексов) фабричните обективи (тоест този който е към апарата) не струват много и трябва да почнеш да си търсиш и обективи, които започват от 150-200 лева нагоре. Естествено, доста по-голяма оферта е ако си вземеш техника втора употреба. Има няколко фотографски сайта, където редовно има обяви за продажба на апарати, като естествено има шанс да те измамят, но той е доста малък. Срещал съм обяви за ДСЛР апарат (канон 350д) за около 600 лв. Естествено и обективите на старо са по-евтини. Другия вариант е от някой оказион да си вземеш СЛР (огледлно-рефлексов, но аналогов, не дигитален; с филм) апарат за 100-150 лв (ама не руските зенити!!! - има оферти за сносни практики на такива цени), като и обектив няма да излезе много скъпо, но тук проблема пък е че трябва редовно да си купуваш филми, после да изваждаш снимките и да имаш скенер, че и ние да ги виждаме Надявам се да съм ти помогнал.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 15:11
Някакъв съвсем любителски, ама да снима яко. Не професионални снимки де (:
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 15:27
http://www.dpreview.com/news/0507/05072 ... s9500z.aspНа старо се намира на 450-500лв. Една от много добрите сапунерки. Якото е, че си има пълни ръчни режими, просто не е огледално рефлексен. Друг вариант е: http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicFZ18/До много голяма степен са на кантар, аз предпочитам фуджито. Съветвам те да избягваш всякаквите любителски сапунерки. Те стават само да си снимаш купона @denik 350D за 600лв е доста евтино и сигурен ли си, че е било дори с китовия обектив?
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 15:37
Да, с китовия беше, но човека искаше възможно най-скоро да се отърве от него, затова беше толкова евтин Иначе това Фуджи наистина е много зарибяващо, не го бях виждал тоя модел и като за не-dslr е страшен О.о
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Барак Осама *)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 16:36
Цитат: http://www.dpreview.com/news/0507/05072803fuji_s9000zs9500z.asp много добър любителски апарат, мисля точно него да си взема това лято.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 20:56
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 21:13
Аз съм с фуджито и гласувам с 3 ръце и крак за него. Доста гледах преди да го взема и то ми хареса най-много. Е, издиша дори пред ветеранът 350D, но за тия пари е жесток и е класи над сапунерките.
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 21:22
Аматьори...
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Юни 2008 21:35
DJ Heat написа: Аматьори... А твои снимки?
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|