Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 18:04
Цитат: Много интересно, защо всички защитавате най-големия кретен във форума... Баце, в твоя защита един пост не съм видял, к'ви си ги измисляш, ти еба пичката майна.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 19:08
Dexter написа: най-големия кретен във форума...  ти си, да  ама не знам само що ти е смешно HELLHAMMER - CHAINSAW
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 19:25
Warbringer написа: Защото ти, тъпо лекенце, си нямаш и на идея какъв човек е той. Просто ти прави душевна чекия да псуваш някого, за когото си нямаш и представа какъв е всъщност, само за да не се налага да мислиш над това колко жалко и тъпо копеле си. Ми сорка, супер жалко и тъпо копеле си, а за стигнеш нивото на Хамо има още мноооооого фурни с хляб да ядеш и много чекии да удряш. Аре, съществувай си, червей тъп. Ай мале какъв си страшен. По същата логика, ти като въобще не ме познаваш отде знаеш, че си правя "душевна чекия да псувам някого"?! Значи аз нямам право да съдя хората по написаното им, но ти имаш.Много интересно, тва някъв нов вид дискриминация ще да е. Само като гледам какви глупости ръси из форума и веднага всеки може да си направи извода какъв е. Не го познавам-така е-вие мен също не познавате, така че се въздържайте от определния като "червей тъп".Мизерници. Само знаете да се правите на интересни и да затапвате във форум без правила. Продължавайте да се мислите за велики, но сте не по-малко червеи от мен. А на тебе Дисте, най си ти личи какъв си-50% от постовете ти, които съм чел(не казвам изобщо) с някакво ултра зловещо затапване. Браво, успял си да си изградиш реномето на страшен батко. А просто си едно компексарче и нищо повече. Живей си мизерния живот и аз ще си живея моя... Мале, направо целия треперя.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 19:29
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 19:31
http://www.vbox7.com/play:12bf988fНе знам какво ми причинява тази песен ;с
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 19:32
Garbage - I Think I'm Paranoid.
Офтопик: Keep arguing, faggots.
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 19:44
Dexter написа: Ай мале какъв си страшен. По същата логика, ти като въобще не ме познаваш отде знаеш, че си правя "душевна чекия да псувам някого"?! Значи аз нямам право да съдя хората по написаното им, но ти имаш.Много интересно, тва някъв нов вид дискриминация ще да е. Само като гледам какви глупости ръси из форума и веднага всеки може да си направи извода какъв е. Не го познавам-така е-вие мен също не познавате, така че се въздържайте от определния като "червей тъп".Мизерници. Само знаете да се правите на интересни и да затапвате във форум без правила. Продължавайте да се мислите за велики, но сте не по-малко червеи от мен. А на тебе Дисте, най си ти личи какъв си-50% от постовете ти, които съм чел(не казвам изобщо) с някакво ултра зловещо затапване. Браво, успял си да си изградиш реномето на страшен батко. А просто си едно компексарче и нищо повече. Живей си мизерния живот и аз ще си живея моя... Мале, направо целия треперя.  Яко вдлъбнат си, дрисльо.  Тръгваш да псуваш наляво-надясно ( нищо, че си пълно лайно ), пък после се чудиш що всички те наричат кретен/боклук и прочие. Ние да се въздържаме от определения и в точно следващото си изречение лепваш определение, колко да си кух!  И пак тръгваш да съдиш хора, дето си нямаш и на идея какви са " всички са комплексари и с мизерен живот " за теб!  Мега си зле, момче, ама мега! :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 19:53
Цитат: Ай мале какъв си страшен. По същата логика, ти като въобще не ме познаваш отде знаеш, че си правя "душевна чекия да псувам някого"?! Значи аз нямам право да съдя хората по написаното им, но ти имаш.Много интересно, тва някъв нов вид дискриминация ще да е. Хаха, 'щото иначе алтернативата с псуването е, че се правиш на интересен с цел да ти се обърне внимание или просто си достатъчно тъп, та се ловиш на глупости, сещаш ли се. Така че си остани най-добре на по-тежкарската версия с душевната чекия, инак ситуацията от твоя страна става доста ритардед. Това "мизерници" е ебати лафът, между другото. Venom - Welcome to Hell
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 20:06
Armitage III OST\07_-_swing.mp3
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
KaLi_BoGa
|
 |
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 21:22
/me (music) Now playing: 150. 3 Inches Of Blood - Destroy The Orcs
With their heads they will pay the price Spill blood On their trail we hunt them tirelessly Spill blood Bloodshed eases their loss Spill their blood
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 21:51
Sound System-Dreamscape
|
|
|
|
 |
странник
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 22:05
Ever since the day that I was made I've been deciding the end And I was made of wood and stone and won't diminish or bend So when the heavy hand of death is here to take me away I'll be the solid grip of time, forever holding my stay Nobody ever made a force that took a beating like me I call the earth and every scum to come and try to fight me Cause when I made the choice to live beyond the dirt that we tread I felt the curse of mortal limit fall before it was said
We are the ones who will still remain when all is laid to waste We are the ones who, when angels cry, will see them face to face We are the ones
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 22:48
http://www.youtube.com/watch?v=ljCBNNcAEZkЗнаете ли кво значи велика песен и велико АМВ? Е, горното е точно такова.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 23:05
Dexter написа: Warbringer написа: Защото ти, тъпо лекенце, си нямаш и на идея какъв човек е той. Просто ти прави душевна чекия да псуваш някого, за когото си нямаш и представа какъв е всъщност, само за да не се налага да мислиш над това колко жалко и тъпо копеле си. Ми сорка, супер жалко и тъпо копеле си, а за стигнеш нивото на Хамо има още мноооооого фурни с хляб да ядеш и много чекии да удряш. Аре, съществувай си, червей тъп. Ай мале какъв си страшен. По същата логика, ти като въобще не ме познаваш отде знаеш, че си правя "душевна чекия да псувам някого"?! Значи аз нямам право да съдя хората по написаното им, но ти имаш.Много интересно, тва някъв нов вид дискриминация ще да е. Само като гледам какви глупости ръси из форума и веднага всеки може да си направи извода какъв е. Не го познавам-така е-вие мен също не познавате, така че се въздържайте от определния като "червей тъп".Мизерници. Само знаете да се правите на интересни и да затапвате във форум без правила. Продължавайте да се мислите за велики, но сте не по-малко червеи от мен. А на тебе Дисте, най си ти личи какъв си-50% от постовете ти, които съм чел(не казвам изобщо) с някакво ултра зловещо затапване. Браво, успял си да си изградиш реномето на страшен батко. А просто си едно компексарче и нищо повече. Живей си мизерния живот и аз ще си живея моя... Мале, направо целия треперя. URGEHAL - THE NECESSITY OF TOTAL GENOCIDE
|
|
|
|
 |
странник
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 23:15
The Chameleon написа: http://www.youtube.com/watch?v=ljCBNNcAEZk
Знаете ли кво значи велика песен и велико АМВ? Е, горното е точно такова. http://www.youtube.com/watch?v=ObmYFcwvEX0
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 06 Дек 2009 23:58
Радвам се, че някой може да го оцени. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 07 Дек 2009 00:07
Само да свърши битката на саске и итачи и ще ви покажа кво значи яко амв 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 07 Дек 2009 00:07
 ))) Да, наистина е нечовешко. Особено към края като се изсмива. Целият смисъл около това колко е могъщ и непобедим, как се смее дори в лицето на "Бог", наистина е невероятно. Свободата.-- http://www.youtube.com/watch?v=9DYq2_fzzewМалко Boom Town Blues.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 07 Дек 2009 00:11
Прочети Алукард наобратно... -- http://www.youtube.com/watch?v=jGGYbF-blhsТова пък ще го оценят, хептен хора на пръсти. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 07 Дек 2009 01:22
Prodigy - Breathe
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|