Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 26 Ное 2009 22:09
Nasekomix - Hell song
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 26 Ное 2009 22:15
HØST написа: Баси, слушам Моцарт - дали ми е зле... Nocturno + Моцарт = виц на къци Machine Head-Halo
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 26 Ное 2009 22:23
Amigo написа: HØST написа: Баси, слушам Моцарт - дали ми е зле... Nocturno + Моцарт = виц на къци Machine Head-Halo Ей, тоя Кери! SHIN MEGAMI TENSEI - BATTLE THEME 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 26 Ное 2009 22:30
The Chameleon написа: Ей, тоя Кери! [/quote] Странно ми е-блек метълист слуша моцарт..някак си не ми се връзва..
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 26 Ное 2009 22:32
Amigo написа: The Chameleon написа: Ей, тоя Кери! Странно ми е-блек метълист слуша моцарт..някак си не ми се връзва.. Да бе, споко, няма нужда да ми се обясняваш. Hidehito Aoki & Kenichi Tsuchi - Persona (Arranged Version)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 26 Ное 2009 23:33
David Guetta - One Love <3
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Marv
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 26 Ное 2009 23:48
Amigo написа: The Chameleon написа: Ей, тоя Кери! Странно ми е-блек метълист слуша моцарт..някак си не ми се връзва..[/quote] ---------------- Позата на никой не прощава.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 00:03
CELTIC FROST - SYNAGOGA SATANAE
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 00:07
Amigo написа: The Chameleon написа: Ей, тоя Кери! Странно ми е-блек метълист слуша моцарт..някак си не ми се връзва.. Моменталически се сетих за това <Sirius> напоследък слушам само чалга <Sirius> и блек метъл 2006
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 00:23
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 00:35
ABBA - Eagle
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:12
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:25
Now Playing: Едно миксче, което пратих за един кОнкурс за едно онлайн радио и чакам резултат. Не че ще ме огрее де... 
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:27
Kindzadza написа: Now Playing: Едно миксче, което пратих за един кОнкурс за едно онлайн радио и чакам резултат. Не че ще ме огрее де...  добре
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:30
Щото ако бях казах Ridgewalkers feat El - Find (Indecent Noise Bootleg Mix) никой нямаше да разбере нищо 
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:31
Kindzadza написа: Щото ако бях казах Ridgewalkers feat El - Find (Indecent Noise Bootleg Mix) никой нямаше да разбере нищо  разбирам
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:33
WidowmakeR написа: Kindzadza написа: Щото ако бях казах Ridgewalkers feat El - Find (Indecent Noise Bootleg Mix) никой нямаше да разбере нищо  разбирам совите не са това което са
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:37
има нещо такова 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 01:43
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Публикувано на: 27 Ное 2009 02:10
http://www.youtube.com/watch?v=-A9VVhtU-n4EEEEEEEEEEEEEEEEE Can I kick it? (Yes you can) I got (Funk) You got (Soul) We got everybodyедит : ок, няма да правя 3-ти пореден пост... http://www.youtube.com/watch?v=LQ3JuknOG6Qtake both pills fuck the matrix
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|