___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
29 Юли 2009 16:34 Мнения: 523 Местоположение: Hangar 18
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? (3 част)
Публикувано на: 29 Май 2011 10:27
Anthrax - Got the Time
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
blackmaster
21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Children of Bodom
29 Юли 2009 16:34 Мнения: 523 Местоположение: Hangar 18
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 01 Юни 2011 12:30
RAINING BLOOOOOOOD
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
ivansemkov88
Публикувано на: 01 Юни 2011 14:28
Слушам Радио Eclipse, пускат нова поп, техно и денс музика, много е добро. Може да си пускаш поздрави, чрез скайп всяка или почти всяка вечер
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения