Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Дек 2018 16:22
Taa за форумна среща ако някой е навит, ето каква е принципно идеята ми. Наскоро открих, че съществува съвременен еквивалент на компютърен клуб. Нарича се Play Hub (не е платена реклама ) http://playhub.games/. Точно както едно време отиваш плащаш си на шефчето и цъкаш. Но не това ме впечатли толкова, тъй като си имам комп и то доста добър. Мястото предлага две клетки с Oculus Rift VR. И друг път по събития и т.н. съм гледал такъв VR как го играят и ми се стори доста голяма тъпня, та не го бях опитвал. Онзи ден обаче попаднах в Play Hub и реших да опитам. Оказа се че имат играта Serious Sam VR. Беше голям фън. Отдавна не се бях забавлявал толкова. Та препоръчвам го и също така мисля, че би било яко да отидем заедно.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Дек 2018 17:12
Да, и аз преди няколко дни гледах това нещо "Play Hub". Само кажете кога и съм навит.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Дек 2018 17:42
Quirk написа: Бре, интересно е да се види форумът жив, след толкова много години. Иначе в началото се пишех NeO_Zealot, ама се съмнявам някой да ме помни. Не бях много активен, основно лърквах и като виден социопат в младите си години (че и сега) не съм идвал на нито една face2face форумна среща. Но пък аз ви помня всичките. И за няколкото години "активно" лъркване, може да се каже, че съм си формирал част от житейските концепции чрез призмата на форумното общество. Което обяснява доста неща в момента... Аз те помня
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Дек 2018 17:46
И аз го помня, даже си бях направил някакъв трол акаунт Trinity_Carrier или нещо такова. бтв Дайте глас в анкетата, долу в дясно: http://pcmania.bg/
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Дек 2018 18:11
Гласувах за видео материали - струва ми се най-пълноценния начин да се представи ревю на игра. Хартиените списания им мина времето просто, поне аз не бих седнал да чета.
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Дек 2018 19:01
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Дек 2018 21:01
В духа на тази нежна, некромантска тема, а и понеже колегата по-горе спомена, че се прехласвам по миналото (с което не съм съгласен, но може би имаме различна дефиниция за "прехласване"), реших да си възстановя първоначалния дигитален облик, с който се появих на бял форумен свят, за първи път, в мекия, Коледен следобед преди 17 години (сега вече се прехласвам). Serious Sam написа: И аз го помня, даже си бях направил някакъв трол акаунт Trinity_Carrier или нещо такова. Ами.. никът показва съвсем недвусмислено двете неща, по които съм се бил вманиачил по онова време. Като се замисля и до момента стоят така нещата Аз пък си спомням, че по едно време влезнах в разгорещена форумна "битка" с някакъв тип, а тъкмо си бях измислил нов аватар (на Блейд) и подпис, и им се радвах като малко дете (какъвто съм и бил, де), когато в един момент видях, че този човек ми е направил лек identity theft и троли форума с профил едно към едно с моя. Нямам спомен да съм бил по-гневен през живота си
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Дек 2018 00:16
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Дек 2018 04:03
Сандро написа: Thant > Sandro ;p
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Дек 2018 21:45
Не схвана, а
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Дек 2018 23:42
не знам какво има за схващане, мой.
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 03 Дек 2018 07:45
Ако има някакъв нов проект зад РСМания, нека хората които го правят да излязат с имена и лица, за да им търсим отговорност после.
Защото за да те има през 2018та, трябва да правите всичко от анкетата без хартиеното списание.(при все че се покриват там категориите, ама найсе)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 03 Дек 2018 08:54
Аз съм единия, Омежи.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 03 Дек 2018 14:06
iskam_keri_russell написа: Сандро написа: Не схвана, а Зелен е, та не се трае. Мисли си че си пасва тук с трайхард лафовете си, но всъщност остава болезнено далеч от целта... Уви
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 20 Дек 2018 17:10
Кой беше Гиро Мекицата?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 20 Дек 2018 17:17
Serious Sam написа: Кой беше Гиро Мекицата? не мисля, че беше нечии алт
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 20 Дек 2018 19:09
Грешно си формулирах въпроса.
Имаше един потребител "Гиро Мекицата". Жив ли е, някой познава ли го и т.н.???
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 20 Дек 2018 20:11
Omega-x написа: Ако има някакъв нов проект зад РСМания, нека хората които го правят да излязат с имена и лица, за да им търсим отговорност после.
Защото за да те има през 2018та, трябва да правите всичко от анкетата без хартиеното списание.(при все че се покриват там категориите, ама найсе) Абсолютно съм съгласен с Омегата. Хартиеното издание е мираж и не трябва да се влагат ресурси там (не че някой е тръгнал де), всичко друго е добър начин за популяризиране. Сега обаче има и много повече конкуренция.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 30 Дек 2018 12:39
Поздрави, Рико! Радвам се за доброто стечение на обстоятелствата!
Според мен е хубаво да има добра геймърска медия, но за да е успешна (и то в бг), съдържанието трябва да е 50% Фортнайт и Майнкрафт, за да могат малките боклуци, дето ги играят тея игри да генерират оборот (гледания, кликове на реклами и т.н.).
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 30 Дек 2018 15:57
Не не. Фортнайт хайпа логично спада, а и толкова хора са на тоя влак, че като новак ще си незабележим. Майнкрафт пък е дъното на идиотизма и едва ли някой иска да има взимане даване с 8 годишни фенчета.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|