Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 19 Юни 2015 13:23

Това е най-голямата тъпня, която съм виждал от оня профил, наречен Домус Ага, дет всъщмост е един от многото профили тип спидермаан. Няма толкова прост човек колкото тоя, дето е създал тязи картинка на простотията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2015 13:57

Един коментар, който бях мярнал преди време: "Свестни момчета са феновете на Лудогорец, познавам ги и двамата" :D

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 19 Юни 2015 14:30

Дунав си е пряк и припознат наследник на онзи Дунав, който е победил Рома, Деник. Не е бил сливан в друг клуб и умрял след това, нито пък е бил преименуван или преструктуриран по някакъв начин. Той си фалира и почна от най-долните групи на бг. футбола, ако добре си спомням, мисля че Б окръжна в Русенска област.

Не съм много наясно каква врътка точно е направил Божков при предишния си престой на армията и за това не мога да потвърдя думите на гипката, обаче е твърде вероятно да е прав, защото простата логика го подсказва: Как отбор на 16 години ще има 31 титли :roll:

А този Спиндерман е доста избирителен в бъзиците си. Уж се шегува с всичко и всеки, но дали е така? Шегува се с Домусчиев и Венци Стефанов, но деликатно пропуска Ганчев, ТИМ и собствениците на ЦСКА. Бъзика се с Левски и Лудогорец, но си трае като да не казвам какво за гаврите, които стават в ЦСКА и Локомотив. Пуска смешки за Криско и Фики Стораро, но тактично пропуска почти всички известни останали изпълнители, които са не по малко надути, бездарни и простовати. Значи ще се ебава с който не му е симпатичен, а тези, на които симпатизира са подминавани. Ок...

Пече се грандиозна гавра с ЦСКА обаче. Накрая ще се окаже, че Манджукови и Инджови са пуснали партенката за Божков и Ганчев и те въобще не са имали интерес към отбора. Сега в понеделник ще си започнат плана и ще поставят феновете пред свършен факт. Пък те нека си се надяват някой да им каже нещо по въпроса в цикъла Понеделник - Сряда - Петък - Неделя :roll: А междувременно Литекс си фигурира сред участниците в 1 кръг на Лига Европа и си е потвърдил участието, дори си прави и селекция. Много ми е жал за феновете, толкова декларации писаха, молиха, обожествяваха, клякаха, на колене стояха и пак нищо. Догодина сигурно същото ще се случи и с Левски, ако не и по средата на сезона.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 20 Юни 2015 09:38

AcTivE написа:
denik написа:
ФК Дунав Русе

Сега се сетих, че наскоро пуснаха книга-игра за ФК Дунав Русе :lol:
Има я в безплатен онлайн вариант, но май са я пуснали и по някакви сергийки на хартия.

Link: http://library.knigi-igri.bg/Konkurs_5/ ... inalat.doc

Корица:
Spoiler for :

Буквално WHAT THE FUCK :8: :8: :8:

Междувременно, сърбите печелят световното младежко първенство (U20) с 2-1 срещу Бразилия.

Без думи, без коментар.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 14:33

Браво на Българ... ъъ, Сърбия, както беше казал наш Волен :D .

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2015 15:24

ЦСКА окончаелно умре

макар че, може и да е за добро. ако почнат от нулата и с течение на времето си оформят школа и кадърни млади момчета, след няколко години(4 минимум, нали?) може да са конкуренция на лудогорец. ако още го има :D

ама тъпа работа пак, имаше дерби и пълни стадиони като играеха Левски и ЦСКА, вече няма Черно Море и Спартак, Ботев и Локо, заспала работа, очаквам нивото да падне още повече

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2015 16:48

Till.Lindemann написа:
ЦСКА окончаелно умре

макар че, може и да е за добро. ако почнат от нулата и с течение на времето си оформят школа и кадърни млади момчета, след няколко години(4 минимум, нали?) може да са конкуренция на лудогорец. ако още го има :D

ама тъпа работа пак, имаше дерби и пълни стадиони като играеха Левски и ЦСКА, вече няма Черно Море и Спартак, Ботев и Локо, заспала работа, очаквам нивото да падне още повече

Е Ботев и Локо все още ги има бе... в една група даже. И си правят стабилни дербита, радост за окото е хореографията.

Но сега след като ЦСКА тръгне от А окръжна/областна група се отваря шанс за всички нас. Фенове на ЦСКА, неуспели футболисти, ветерани, просто активни спортяги... отборът ще има нужда от тях, тъй като в А окръжна никой професионален футболист не би отишъл. Да рита по селата, да му трошат краката, без заплата и без никакви амбиции.

Мисля, че Гипката бе казал, че рита с форума им. Пък и е футболна легенда на отбора на ПЦМ. Да се обажда и да идем да се записваме в новото ЦСКА :D Те ще се нуждаят от такива здрави момчета като нас по селата, най-малкото ще сме необходими като селският отбор барабар с агитката им тръгне да ни бие по полетата :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2015 07:37

Видях Божков в центъра тия дни... беше лапнал една грамадна пура и ходеше с изражение тип бат Арни. Зад него се влачеха 15 човека охрана :D

Ние с момчетата от форумния отбор сме се ебавали да вземем някой от професионалния клуб да рита с нас, ама сега май ще става обратното - ние ще им пращаме хора :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2015 10:42

Gipo написа:
Видях Божков в центъра тия дни... беше лапнал една грамадна пура и ходеше с изражение тип бат Арни. Зад него се влачеха 15 човека охрана :D

Къде това, аз често съм минавал покрай Московска, но не съм го мяркал :D иначе ме кефи образа на сърдития баровец, който си докарва, но с охраната малко прекалява като че ли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2015 11:26

В Тобако бар, дето е в царската градина.

Профил

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 23 Юни 2015 12:07

https://youtu.be/qEThCG99Hvw

what he said :D

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2015 19:18

Валери е типичният български футболист. Тъп на гъз. Като не говориш сръбски, не говори сръбски. Като говориш английски като съветски регулировчик, не говори езика на Шекспир. Говори си на родния език бе, българският не е от най-разпространените езици по света, но българите са много навсякъде и ВИНАГИ ще се намери някой да превежда на медиите.
Доколкото знам, само в Германия, Франция и Италия (особено в Италия и Франция) едно от задължителните изисквания е да говориш езика там на някакво базово ниво. В Англия Диего Коща и Алексис Санчез не знаят дума на английски и никой не им казва нищо.
Писна ми България да бъде излагана по този начин. Все едно че няма достатъчно поводи за разочарование.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2015 22:40

Ебати олигофрена е тоя Дучето, чудя се как може да му дават поле за изява.

http://gospodari.com/%D1%86%D1%81%D0%BA ... 80981.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 08:18

А тоя боклук дучето не го харесват и му се смеят повечето от агитката на цска.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 09:22

От нещата, които говори в клипа си правя извода, че е някъв ибрикчия на Божков. :lol: даже бях прочел някъде че имал два пункта на еврофутбол та сигурно е нормално да се мазни така. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 10:04

Spoiler for :

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 12:37

Gipo написа:
А тоя боклук дучето не го харесват и му се смеят повечето от агитката на цска.

Те на всичките си лидери се смеят в момента. Същото положение е и при нас. Някакви парашутисти, спуснати от не знам си къде, представляват грандовете в предавания в национален ефир. Аз се срамувам от онова пиянде Гугутката, на когото повечето левскари му викаме *утката и другото недоразумение Васко тъпира с мазната физиономия, кой го избра тоя си нямам на идея, аз на стадиона не съм го виждал да се вясва, когато имаме мачове. Щом дойде време да събира пари за клуба, веднага обаче почва да обикаля фен клубовете по градовете. Клоун.

Дучето в момента играе комбина с Божков, Цимбика беше с боклуците едно време, но сега помага на този, който му даде известна сума в брой. Животното не го знам за какво се бори, ама май-май и той подкрепя плана за А окръжна, нали Офанзива са му приближени.

А Валерко не говори и български добре. По добре да не се излага :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 16:57

Айде, и Левски май ще си заминава. :?

http://www.dnevnik.bg/sport/2015/06/24/ ... _obnovena/

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 18:22

IC1101 написа:
Айде, и Левски май ще си заминава. :?

http://www.dnevnik.bg/sport/2015/06/24/ ... _obnovena/

Какво те кара да мислиш така? Отървахме се от Батков, това може да е само повод за празненство. Какво може да ни се случи? Нищо по лошо от това, което бяхме принудени да преживеем в последните пет години. Имаме си лиценз за тази година, вече е даден и не може да ни бъде отнет. Пък дали ще имаме боеспособен отбор и ще се представим добре в първенството - предстои да видим, но аз съм оптимист :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 19:05

В тая тема взимам участие като страничен наблюдател относно футбола, тъй като не ми е от основните интереси и в повечето случаи съм доста повърхностно запознат. И просто покрай цирка с цска, сега и това да се случи. ако искаш кажи защо според теб е добре/зле за отбора.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com