Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 19 Юли 2014 18:18
баце Морко написа: за съжаление мога да ти изредя само уискита на достъпна цена, които са пълна пикня  дива коза 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 19 Юли 2014 18:27
козата беше категорично най-лошият алкохол, който съм пил през живота си
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 19 Юли 2014 18:35
wannabe написа: Jack Daniels е добро уиски стига да не си филмар който пие само отлежал малцов скоч. Второто бидейки доказано по-гадно освен ако нямаш вкусови рецептори, тренирани с години пиене на уиски. И ми е много смешно някои смешник на 20 години като ми каже как малцовото уиски било мнго по яко от блендираното и само бълъците не го пиели. Момко, айде да не си говорим наизуст, какво ще кажеш? Не те знам колко пъти и дали въобще си пил малц, но ако си и не можеш да отчетеш разликата, най-добре излез от стаята и върви се прегледай. Не ми се обясняват неща, които баща ти отдавна би трябвало да ти е обяснил, ама в крайна сметка ако не можеш да оцениш уникалния дъх на вулканичен пушек и морска вода, дърво, земя и плътен вкус на островен малц и пиперлив торф, значи просто не пиеш правилно. Или просто рецепторите ти са толкова мортифицирани от Савой, че просто вече разликата е без значение и така или иначе. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Юли 2014 13:42
валка валка споко
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Юли 2014 13:46
ахаха е сигурен съм че твойте рецептори са върховно тренирани от десетките години на скъп малц и кубински пури. Иначе не казах че не намирам разлика, казах че малца по не ми харесва.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Юли 2014 16:22
wannabe написа: Иначе не казах че не намирам разлика, казах че малца по не ми харесва. Искаш ли да отвориш гуглето и да прочетеш какво всъщност означава "малцово уиски"? Щото насираш жестоко. Малца по не му харесвал...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Юли 2014 17:09
Много добре знам кво е малцово уиски. Явно ти нещо си гуугълнал коет не трябва.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Юли 2014 17:21
Kirilicata написа: Кажете някое добро уйски, но в същото време на достъпна цена. Най-евтиното уиски, което става за пийване е Грантс. По добро за тази или по ниска цена няма да намериш.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Юли 2014 17:42
The Wolf написа: става за пийване е Грантс. napusni
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 20 Юли 2014 22:09
редко употребявам алкохол и после ми е редко вчера се озовах в тва барче кристал за първи път през живота си и беше адски якото местенце където рапъри, метали и секви рандъми си бичат айляк, а на бара те обслужва супер вежлив и леко окултен викинг  пих 10тина отровни шота, преди тва един масур и те така блек рам е добра оферта момчета
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юли 2014 12:38
wannabe написа: ахаха е сигурен съм че твойте рецептори са върховно тренирани от десетките години на скъп малц и кубински пури. по-скоро от десетина години скъп коняк и кубински блънтове, но да. почти spot on.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юли 2014 18:11
 birichki broat li sa
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юли 2014 19:36
^ И Ницше беше писал подобно нещо май, ама по крайно, как трезвениците не бива да живеят, щото само си хабят живота 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юли 2014 19:49
то тоз цитат не е от Достоевски
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юли 2014 23:55
ся пух неква мастика... копелета ква е тая отрова ве  първите 2 3 чаши беха некво ок. пия мастика пия и аиран. ма на 4тата вече със секо преглъшане от вкуса ми се догаждаше и прсото я заебах. Тва анасона е най гадното нещо евър ве. тряя си най долен пияниця да те кефи
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 00:31
ми от деа знам бе , винаги съм избягвал мастиката по неква причина и никога през живота ми не съм пил такова, а са така се случи.  просто стана мега гадното. а дори не ме хвана. анасона е повърня и смърт за него
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 00:31
Пробвай да пиеш узо. Доста по-добро е от мастиката  Мен лично ми е любимия твърд алкохол 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 16:17
Еми сладичко, пивко, разхлажда в жегите, екстра си е узото. Мастиката няма нищо общо, щото е доста по-сладка, по-алкохолна и по-трудно се пие като цяло. Макар че не бих отказал и мастика де 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 16:24
отвратителни са ми и узото и мастиката. пък някои хора го пият с вода "за по-приятно"
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 22 Юли 2014 16:30
Едва наскоро пропих узо, щото принципно мразя анасона, дори само миризмата му. Но пък узо разредено с вода е доста приятно лятото.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|