Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: По-изпростяла работа от българския народ няма, ей...
Публикувано на: 01 Юни 2010 16:34

ZIMBABWE BITCHES ONLY FOR REAL MUTHAPHUCKKIN G'S NIGGA !!!

ето какво плащат за едно кило домати без ГМО :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 16:39

Аз също се кефя че съм роден в България. Днешно време е глупаво да се делят хората на държави, но представете си какъв късмет сме извадили че не сме се родили няколко хиляди километра по на юг :D . Факт е че Българите живеят по-добре от поне 70 процента от другите хора по света. Реално циливизован живот има само в Европа(да, България е европейска държава), Северна Америка, Южна Африка, Австралия и Изночна Азия (без комунистическата Корея). Навсякъде другаде е яко мафия, дикатура, ислямизъм или война. Къде е по-хубаво от тук? Бедността в Южна Америка и войните между нарко картелите да не би да прави живота розов? Или може би Африка, където повече от половината хора болни от спин живеят там. Тия африканци живеят в някакви псевдо държавици с разчертани граници колкото да се каже че има държава - вижте политическата карта на Африка веднага става ясно. Умират от глад или се избиват по улиците и никой от тези хора дори не може да си представи че има по-добър живот. Въобще има още много векове да минат, докато хората започнат да живеат по-добре и да мислят така че да им е по-леко.
Да, в България може би не всичко е перфектно. Идеята за циливизована държава може да не е реализирана напълно, но поне я има. Тези които плюят по държавата си или са некадърници или/или никога не са виждали по надалече от носа си (от границата). А простащината, за което всъщност става дума в тази тема, я има навсякъде, така че няма какво да се прави освен да се весели човек като я гледа.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Юни 2010 17:07

Цитат:
Факт е че Българите живеят по-добре от поне 70 процента от другите хора по света.

Ех, колко ги обичам тея фактиии... :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 01 Юни 2010 17:33

Gipo написа:
В България не е най-хубаво, просто тук се чувствам най-добре :)

Точно последният път, когато водих разговор с един от хората, които познавам и са пътували из света каза, че тук се чувства най-хубаво и му е спокойно.

Darth Invader написа:
А сега помислете малко защо, аджеба, на тези уважавани "бизнесмени" (които най-вероятно имат впечатляващото основно или дори средно образование) никак не им се ходи в чужбина, а им се седи в страната на кражбите, корупцията и некадърността.

Ами точно! Тези хора са помислили трезво над нещата и са отишли в чужбина, някой от тях са работили дори на 2 места и са се скъсвали от работа (за всички не знам но за 2-ма гарантирам, че е така), за да могат да се върнат тук и да си живеят нормално.

Andrey358 написа:
Eстествено, че богатите българи няма да се оплакват, че в България се живее зле ;)

Значи тва па е най-тъпото, не се обиждай. Супер лесно е да кажеш богатите тва, богатите онова.. Помисли, че някога и те са били бедни и са псували и негодували като теб и са отишли там, видели са какво е, как е и прочие и са решили пак да си дойдат тук.

Вижте, не искам да убеждавам никого, че тва е най-добрата страна. Всеки може да си хване самолет и да отпраши на където поиска и при това за никакви пари, просто желание трябва. Билетите хич не са скъпи, хванете се, обиколете, работете и вижте. Пожелавам ви и на вас, а и на мене си един ден да имаме собствени, добре заработващи фирми било то в България или в която според вас държава е най-добре. :wink:

Профил

Публикувано на: 01 Юни 2010 17:37

България има само един проблем - в нея живеят българи... Дано ми хващате мисълта :wink:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 01 Юни 2010 17:44

{SuPa-1337-Killa} написа:
това че управлението ни е шибано не означава че цялата ни страна е шибана
имаме най-добрата природа изглежда Гипчо не е ходил скоро на планина ако знаеш какви райски кътчета има ще си помислиш че си в някой филм :lol:
също така сме допринесли много за целия свят само едно име ще кажа Валя Балканска не е баш допринасяне ама може да си представите за какво става въпрос щом пратиха Излел е Дельо хайдутин в космоса :lol:

А ти в Австрия бил ли си, леке? Въобще самия опит за сравнение кара България и природата й да изглеждат като септична яма.
Валя Балканска. Ние на света сме дали Валя Балканска. Ще да сме най-великия народ?

България на три морета, ама кура ми. Тупайте се в гърдите колко хубава ни е родината, кво кат живеем в... как беше, кенефа на Европа. Да се нацупим и да сложим черно перде отгоре не означава, че не сме най-мизерното нещо, което някога ЕС е виждало и ще види (освен ако не приеме сърбия).

На светлинни години сме от Русия? Да си говорим с факти. Допреди 20 години на "задника на света" сме му лизали задника, ама лизане ти казвам, докато заблести. А последните 20 години икономиката ни е видяла такъв спад, какъвто тая сегашна кризичка е като да те погъделичкат по топките. Аре по-сериозно. На Андрей редовните некомпетентни глупости съм седнал да коментирам... И аз съм един наивник.

Бармане, не знам кви са тия селски шефчета на цехчета дето са виждали свят, ама имам солиден брой приятели и познати, които живеят или учат в чужбина, и независимо къде е, не съм видял един да примира да се върне. Естествено е да ти липсва родината. Ама чак пък толкова... Питайте другаря Разиел който се върна тия дни от сравнително дълъг престой във Финландия, дали случайно му се е дояло кисело млеко Родопея и дали му се е прислушала Валя Балканска като си е подал бординг паса на летището да се връща тука. Ама сте не само тесногръди, ама и кривогледи.

Тези с парите тук им е добре. Щото в чужбина да пробиеш е много по-трудно отколкото тук. Щото тук нямаме "средна класа", тук сме богати и бедни. Докато там, в оня свят, тия дето лапат много ги бият през ръцете и дават на гладните. Шанса да забогатееш е минимален. Тук имаш ли акъл и пари, ше ги направиш много пари. Обаче нямаш ли пари, акъла няма кой да ти го купи, колкото и да си умен, и ще тънеш долу.

И всички напират да изброят къде са по-зле от нас. Ми да, има по-зле, но това не оправя нашето положение. Вместо да се успокоявате с глупости, гледайте тея дето са по-добре. И гледайте защо механичния прираст на България е отрицателен та си е майката ебало. Щото в тая държава условията са лоши и хората се изнасят. Ако бях сигурен, че искам, и аз щях да се изнеса. Имам роднини във Швеция. Миналото лято им бях на гости за около месец. Върнах се тук, огледах се и ми призля. Преди не ми беше правило впечатление... щото и аз си обичам Родината!

Но не искам да се изнасям. Тук ще си живея, колкото и да е зле. Но няма да ви дишам тъпанарските заблуди. Откъдето и както да го гледате, наш'та мила страничка е кенеф, управлението ни е пародия на всякакъв държавен апарат съществувал някога, и... не се лъжете. Никога няма да се оправим. Винаги ще сме много по-мизерни от централна и западна Европа. Тодор Колев жив и здрав да е, ама... никак няма да ги стигнем, шефе. Тва е положението. Дори и някога да ги понастигнем, няма да сте живи тогава.

И все пак, аз съм си тук. Тук си ми е всичко, всичко което ценя и няма да оставя. Обаче ме притеснява това, че някой ден моите деца няма да получат това бъдеще, което съм можел да им дам, и ще пострадат, защото са отраснали тук, заради моят инат да остана.
Дали тогава ще ми е до България на три морета и Валя Балканска в космоса?

Съмнявам се.

Сега ще оставя някой малоумен глупак да се изкаже нелогично, абсолютно убеден, че е прав и ме е оборил, и ще напусна темата кротко.

Профил ICQ

Публикувано на: 01 Юни 2010 17:53

Пълни глупости! Ако аз живеех в кенеф, всеки път като се обръщах и ми призляваше и не ми беше добре щях да се махна. Противоречиш си много яко. :lol: Яко и тъпо при това. :lol: Просто всичко ти е на 6 пич, за това така говориш и можеш да си правиш квото искаш.

Едит: Аз умен и гладен човек още не съм виждал, ако ти видиш такъв, моля, запознай ме с него.

Профил

Публикувано на: 01 Юни 2010 18:26

Абе всеки сам си решава къде се чувства по-добре и у дома си :!:

Аз например ако поискам вдигам си чукалата и се изнасям, но не ми е писнало още може би от положението тук и въпреки че имам роднини по цял свят засега смятам да видя дали ще мога да се реализирам напълно тук.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:11

WidowmakeR написа:
Едит: Аз умен и гладен човек още не съм виждал, ако ти видиш такъв, моля, запознай ме с него.

От този форум е и ника му е Шейди. :D

А билета ми до Япония ще ми струва към 2500лв, ако на теб ти се виждат малко... :?

// почвам да чета поста на Ерик :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 01 Юни 2010 19:14

Постоянно има промоции по празниците, а и с влак трябва да е още по-евтино. Желание ти трябва само. :wink:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:18

WidowmakeR написа:
Постоянно има промоции по празниците, а и с влак трябва да е още по-евтино. Желание ти трябва само. :wink:

"С влака" може и да стигна догодина... :roll:

Евала на Ерик за поста, много казано на място. :) Като иска може да мисли, не само да се лигави. :P

В родината си е най-лесно, няма спор - всички си говорят твоя език, запознат си с "нещата", друго си е да отидеш на майната си и да гледаш опулен първата седмица/месец. Но за широкоскроени хора чужбина е истината. :D <- не казвам, че тези, които остават са тесногръди, никакъв негативизъм не вкарвам с изречението си!

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 01 Юни 2010 19:26

Да, ако пътуваш с наще влакове.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:40

WidowmakeR написа:
Да, ако пътуваш с наще влакове.

:lol: :lol: :lol: Ок.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 01 Юни 2010 19:44

Е искам да кажа, че ти зад граница ще се прикачих на некой по модерен влак, то много ясно, че немоеш да тръгнеш от страната с некой германски влак.. Пък и май няма директен влак от тук за Япония ддз.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:48

WidowmakeR написа:
Пълни глупости! Ако аз живеех в кенеф, всеки път като се обръщах и ми призляваше и не ми беше добре щях да се махна. Противоречиш си много яко. :lol: Яко и тъпо при това. :lol: Просто всичко ти е на 6 пич, за това така говориш и можеш да си правиш квото искаш.

Аве, ти за една година в тоя форум си станал още по-тъп?

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:56

The Chameleon написа:
Цитат:
Факт е че Българите живеят по-добре от поне 70 процента от другите хора по света.

Ех, колко ги обичам тея фактиии... :lol: :lol:

прав е човека :) даже не от 70 ами може би от 80% някъде по-добре живеем. то само китай и индия са близо половината свят, а като добавиш почти целите африка и южна америка и значителна част от азия толкова си стават. ето ти индекса на човешко развитие за 2009 г. - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... ment_Index
виж колко много държави са под нас.

Профил Skype

Публикувано на: 01 Юни 2010 19:58

Krieg написа:

Ами вие на това ме учите, включително. :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 01 Юни 2010 20:00

WidowmakeR написа:
Krieg написа:

Ами вие на това ме учите, включително. :wink:

Kакво включително бе, друже? айхаххахах

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 01 Юни 2010 20:06

Истината е, че тряя да оставим Турците да си се отцепат, да им набутаме по-голямата част от мангалите там, после сички Българи де що са били по чужбина да се върнат и да си направим един рай!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 20:11

А, Нежи се разписа... :)

// Джоунс, на 61 място сме от 182... :wink:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com