Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 10:34
Дисковете от PC Mania също бяха съществена част от нуубщината. С всеки брой си спомням с какъв голям интерес ръгах cd-то да видя какви демота и интересни клипчета и stuff има А, и cheatbook-a И много ме кефеха сплаш скрийновете им А като бяха сложили GTA БЕЗПЛАТНА в един диск, направо си беше за свършване Или като бяха сложили класацията на Докторо
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 10:45
когато за първи път се сблъсках с игри - warcraft 1, дюк 3д, дуум и т.н., бях толкова впечатлен, че исках да зарибя един приятел с тях и рекох, че ще му ги дам. това, което направих беше да туря шорткътите на игрите направо от десктопа на дискети и гордо му ги връчвам с думите ''НЯМА НУЖДА ДА МИ БЛАГОДАРИШ'' оня после вика, че не му тръгвали, аз му викам, че е зле и не може да си ги инсталира после викнахме един батко, дето разбираше и ни се смя цял ден
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 12:01
Моридин написа: Мене ме дразни да те гледам как си се запенил като пинчер на кайшка. Бая си безхарактерен. Хич няма да е лошо Ноктурно да ти набие един, че да се освестиш. Всички още помним как щеше да си режеш веничките, педалче малко, хич не ми се прави на мъж.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 12:11
що се храниш себе си бе
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 12:15
КВОООООО?!
АХАХАХАХАХАХАХАХ
Оставям го тва е твърде яко, за да го оправям :Д
За Изхода се отнасяше иначе
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 12:15
Stylized Corpse написа: що се храниш себе си бе Объркал си е профилите
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 12:30
Нямам енергията да изграждам толкова завършен образ на абсолютния дебил като Изхода, братче
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 15:25
100% си е объркал профилите!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Авг 2011 15:52
И освен от година насам си пиша на лични с алтерегото, щото нямам достатъчно приятели от квартала във фейсбук, с които да общувам
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 01 Юни 2015 16:01
Шокиращо е как някакви милиционери нахлуваха в домовете на хората да гепват дечурлига, които шерват файлове без облаги, а така и не направиха нищо за търговците на пиратски софтуер на Славейков. Скапана история.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 01 Юни 2015 16:35
Аз често минавам от там и се чудя защо все още седят. Наркотоци едва ли, по скоро търговците кихат процент на някоя партия. Друг е въпроса кой би си купил пиратски диск в днешно време.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 01 Юни 2015 18:28
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 01 Юни 2015 18:57
Начи, аз дето съм ретро геймър по принцип взеха да ми писват теми на тема "Едно време кви домати имаше".
Не че тука се говори за това в момента, ама заглавието ме дразни някак си.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 01 Юни 2015 23:44
Първият ми комп беше мега стар, на него баща ми ми показваше игри - сещам се само за Дуум, Хироус 3 и Tony Hawk's Pro Skater две-три(?). Той играеше и видимо се забавляваше, минавайки цели нива, а аз гледах и ахках. На следващия комп започнах аз да цъкам, като бях много слаб, и сега не се считам за много "добър" в играенето на игри. Уаркрафт 3 и Старкрафт в мрежа с приятелчетата от квартала, това беше истината. Всичките нови игри се обсъждаха със страст, ако зацепиш, идваха да ти минават боса. Т.е. аз кодове не ползвах... Само на GTA Vice City съм писал всеки издирен код, не знаех какво е мисия. Миналата година за първи път превъртях тая игра без помощ. Помня и как майка ми ми беше казала да не играя[col[/color] Сан Андреас заради насилието. Помня как един ден гледах някво гейм шоу по бнт и там даваха Splinter Cell: Chaos Theory. Исках да я имам и когато я видях на Славейков щях да припадна от радост. Естествено, не ми я взеха. Страх ме е било от две игри, и то на макс. Първата беше PoP: Sands of Time, която баща ми донесе на дискове и много ми хареса първото ниво, но когато се появиха зомбита се шокирах. А когато се появи бащата на принца се шашардисах съвсем и спрях да играя. Странно, не съм я играл оттогава, макар че мрачното и садистично продължение ми е любимата игра от поредицата. Втората игра беше Cold Fear, дето е баш хорър и действието се развива на кораб, превзет от чудовища. Та направлявам главния герой да влиза в кораба, когато в пълната тъмница на нощта (в играта) блесна светкавица и видях две светлинки, очевидно очи на чудовище. Моментът, разбира се, беше съпроводен с хорър звук ли, музичка ли, не знам. Но веднага след това спрях играта и я деинсталирах завинаги. Не съм изключвал компа по друг начин освен с копчето; не можах да науча как се копира крак с години: милият ми татко, сигурно съм му докарал побеляване на косите, докато ми издържа простотиите. Най-много съм играл Jedi academy и цс в мултиплейър, като намразих ауткаст заради безумно трудната кампания, не можех да мина първото ниво. Мултито на оригиналния халф го открих докато бърниках в папката на цс, оттогава съм зарязал цс... Такива ми ти работи, както се казва, born to feel.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Юни 2015 00:02
IC1101 написа: Аз често минавам от там и се чудя защо все още седят. Щото имат работа. В България масово има хора които си нямат хабер от интернет. Опитай се да обясниш на някой 50 годишен бачкатор кво е торент.. Купуват си музика и филми от славейков.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Юни 2015 03:04
wannabe написа: IC1101 написа: Аз често минавам от там и се чудя защо все още седят. Щото имат работа. В България масово има хора които си нямат хабер от интернет. Опитай се да обясниш на някой 50 годишен бачкатор кво е торент.. Купуват си музика и филми от славейков. Без да вземам страна по спора, защото нямам наблюдения, а и мнение като цяло... Но съм убеден, че синът или дъщерята на всеки 50 годишен бачкатор у нас има смартфон и знае как да борави с компютър и може да му обясни как да борави с тези неща.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Юни 2015 09:07
Именно, аз на майка примерно често и тегля сериали. Така че това за компютърната неграмотност ми се струва толкова неправдоподобно, колкото и това че сергиите са параван за наркотици. И най-логично ми се струва, че търговците са хора на някоя партия и са се разбрали толкова години да не бъдат закачани като навремето им е бил кихан процент най-вероятно, а сега не знам как е.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Юни 2015 13:44
единствената причина, поради която мога да си представя да ги има хората там е или Музика, която трудно се намира в хубаво качество, или някакви БлуРей неща, или професионални програми с добри кракове.
Иначе оттам си взех Диабло 2 1ви и 2ри диск, без 3тия за филмчетата и Мороуинд :>
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 02 Юни 2015 14:56
Аз като малък от битака си купувах игрите. Някакъв мазен чичка имаше много яка сергийка със сума ти му конзоли, аксесоари и игри за тях, гледката беше доста вълнуваща за мен. Бях му станал редовен клиент - всяка седмица като събера 5-10 лв, отивах до там и му купувах по една пиратските игри. Първо бяха famicom дискетите, след това за мега драйвката и накрая PS1 дисковете. Всичко това разбира се, бяха ментета, ама аз тогава не съм и подозирал, даже не знаех какво означава пиратска игра. Даже PS1 игрите бяха с принтирани обложки с много добро качество и доста им се кефех .
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Да си припомним нубщината... Публикувано на: 03 Юни 2015 01:42
Славейков има романтика. Толкоз.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|