Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Re: Ами ако утре умреш ?
Публикувано на: 03 Мар 2008 20:49

Ако умра утре...няма да съм си изживял живота. Пък и едва ли ще ме ебе особено. Може даже да не знам че съм мъртъв :shock:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2008 20:52

Fenrir написа:
То по тая логика...мо'е и СПИН-а да е хубав.Я пробвай и после кажи как е.

Извърташ думите по много тъп начин.

Ако утре умра ще ме е яд. Всъщност, като се замисля, едва ли, щото нали ше съм мъртъв :Р Тъй че... ако утре умра - ще бъда една идея по-мъртъв.

No CNN or media now ...

Профил

Публикувано на: 03 Мар 2008 21:02

Disturbed написа:
Ако утре умра ще ме е яд. Всъщност, като се замисля, едва ли, щото нали ше съм мъртъв :Р

Точно. :) Ако утре умрем, на никой няма да му пука, а най-малкото на нас. Важното е да живееш така, че като умреш... нещо си там.

Бе истината е, че дълго време живеех с мисълта като какъв ще умра, а още не съм се замислил като какъв ще живея.

Това е проблем за повече хора, отколкото си мислите.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 03 Мар 2008 21:02

Disturbed написа:
Ако утре умра ще ме е яд. Всъщност, като се замисля, едва ли, щото нали ше съм мъртъв :Р Тъй че... ако утре умра - ще бъда една идея по-мъртъв.

И с няколко идеи по-вкочанен.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2008 21:14

Напълно съгласен съм, Ледник, предпочитам да мисля как да живея утре, а не какво ще стане когато умра след някакво време. Ще храня червеите, както и всеки един друг, важното е да мислиш за живота си, не за смъртта си.

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2008 21:14

Bobakin написа:
Аз няма да мра,щото съм пич :) .
Пък ако се случи случайно,няма да ме ебе осбено.Бахти депресарина си,авторе.

Не съм депресар.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 04 Мар 2008 00:57

Пише се " сигУрно " .

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2008 01:36

The Chameleon написа:
Пише се " сигУрно " .

Grammar Nazi :o

Профил

Публикувано на: 04 Мар 2008 04:26

Няма да има идиоти около мене....поне се надявам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 14:00

Темата е уникална .

Ето ги събрани 'сички форумни герои , пичовете на форума . Все още обаче не могат да разберат , че петте години , активен престой във форума , не се множат по седем . В този случай годниките имат значение . Не съм ви батко - ваш набор съм . 'Щото имаше едни хора . които изскачаха в постинга си с репликата "не си ми на годините" , а всъщност е посерич на таку-що навършени 18 . Имате самочувствие ама без платформа . Сега вече вие сте "старите кучета" , само че последните такива се отказаха на четвъртата или петата година . 'Щото живот живеят . Какъвто и да е . А вие сте роби . Сириус ви каза на какво . А момчето и то роб , само че е разбрало какво е демокрация не само по учбник . Като стана дума за него предлагам да стане дума и останалите ... ( да не ви запознавам с терминологията си ) .

Та обади се Сириус и каза готини неща , но този цитат най ми хареса :

Sirius написа:
там живеят низши твари, които са такива, защото не слушат блекметъл и нямат извратени представи за забавление и свободно време.

И накърни нечие нещастно съществуване.

Pervertor_ov_TK3C написа:
Сириус, стига се обеснява бе, дейба, разбрахме ти отношението за ''ония неща'' отдавна, та не се пъни само да си навираш мирогледа насам-натам.

След това последваха някакви безсмислени постове включая и този на Трупо , който явно не можа да разбере , че на неговата пропаганда могат да отвърнат неколцина и по принцип че няма място за такива постинги тук . После пък Ице Куиин се качи на сцената без да знае на какъв кастинг се явява , но пък за сметка на това даде воля на "мислите" си ( които за твоята възраст не би трябвало да са толкова плоски ) и срази опикалото се от смях жури . Трупо като един инстински джентълмен се опита да спаси ситуацията :

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Питаш банални неща, но не би ги питала, ако ги знаеше...

Но не успя :

IceQueen написа:
Абе, до преди 10 поста се мъдреше политика "що е Бог и има ли почва у нас" сега се нападате.

Коментара го оставам на всевишния .

През цялото това време се развиваше друга ситуация между Рандом Идиот-ът и Варгот. Първия нацели слабото място на последния , който пък от своя страна започна да се мята като риба на сухо . Оправдание ли търсиш бе Варгот , к'во ? Или пък самочувствието ? Княгинята се хвърли в двубоя яростно , но някъде от залата се чу "сядай мирно в ъгъла и мълчи" и сикуъл не последва . И добре че .
А единствения свестен коментар в цялата тема беше на Зубро .

Ледник написа:
Бе истината е, че дълго време живеех с мисълта като какъв ще умра, а още не съм се замислил като какъв ще живея.

Не знам от къде си го прочел , но евало евала евали ти правя за уместната намеса ...

Успех форуме !

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 14:24

Kaзано е - човек се ражда свободен, но не умира такъв.

... Ние не знаем дори за миналото, камо ли ще знаем за бъдещето. Времето тече и без наша намеса. Секундата става минало, а надеждата бъдеще. ...

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 14:27

Wicked Spirit написа:
През цялото това време се развиваше друга ситуация между Рандом Идиот-ът и Варгот. Първия нацели слабото място на последния , който пък от своя страна започна да се мята като риба на сухо . Оправдание ли търсиш бе Варгот , к'во ? Или пък самочувствието ? Княгинята се хвърли в двубоя яростно , но някъде от залата се чу "сядай мирно в ъгъла и мълчи" и сикуъл не последва . И добре че .

Да си имаме уважението, Спиридоне - какво слабо място те бие по главата и какви оправдания са те подгонили? Ако пък точно това ми беше "слабото място" и само търсех оправдания да живея по еди-какъв-си начин, то тогава най-вероятно просто нямаше да живея по този еди-какъв-си начин, до колкото се познавам. Виж обаче, май за самочувствието ще излезе, че си прав. Човечецът тръгна да си говори простотиите (тука ник'ви евфемизми, смея да отбележа, просто 'щото ми е през папура) и сигурно е очаквал, че както обикновено ще подмина (както си му е редът попринцип) нападките му и няма да отвърна. Да, попринцип това би се случило. Но не и този път. Защо постоянно точно аз трябва да съм някакъв светъл, добронамерен и толерантен образ, 'дето е способен да преглътне всяка простотия, която му изсипят? То хубаво - до един момент минава, ама... всичко трябва да е в определени граници (поне що се отнася до тези неща), 'щото то бива, бива... ама в един момент вече на нищо не прилича цялата работа.

Това, че съм уравновесен не означава, че търпението ми е безгранично.

ПП
И не всички стари кучета се отказаха на четвъртата или пък петата година от престоя си и за това аз съм пресен пример. Странно защо, но определено не чувствам това по някакъв начин да ми пречи да си живея живота - в крайна сметка не е кой знае колко обременяващ тоя форум. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 14:35

Слънце , при тебе границите отдавна се размиха .

п.п. Или аз не съм обяснил добре или ти не разбираш . Годините във форума нямат значение , 'щото бате к'во като си се регнал на 10 години ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 14:40

Аз пък искам да ми обясниш какво разбираш под ''нещастно съществуване'', след като си го използвал срещу мене, и ако усетя поне 1% истина в думите ти, ще се призная за 'победен'.

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 15:01

Wicked Spirit написа:
Слънце , при тебе границите отдавна се размиха .

п.п. Или аз не съм обяснил добре или ти не разбираш . Годините във форума нямат значение , 'щото бате к'во като си се регнал на 10 години ?

Не си в час - границите са по-ясно откроими от всякога. Ако случайно си си въобразил, че Времето ме е пощадило - с прискърбие трябва да ти заявя, че си в заблуда. В действителност, за да кажеш нещо такова, ти или си забравил какъв съм бил преди години и в каква посока съм се развивал, или отказваш да възприемеш какъв съм сега.

ПП
Ти че не си обяснил добре - не си, друг е въпросът обаче, че аз не съм вчерашен, за да не мога да разбера. То, и така или иначе, не е голяма философия. Както и да е де - трябваше да си забелязал, че лекичко се бъзикам с точно това, за което говориш. Къде и кой въобще някога е казвал, че годините във форума са от истинско значение? ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 05 Мар 2008 16:57

Varggoth написа:
Не си в час - границите са по-ясно откроими от всякога. Ако случайно си си въобразил, че Времето ме е пощадило - с прискърбие трябва да ти заявя, че си в заблуда. В действителност, за да кажеш нещо такова, ти или си забравил какъв съм бил преди години и в каква посока съм се развивал, или отказваш да възприемеш какъв съм сега.

ПП
Ти че не си обяснил добре - не си, друг е въпросът обаче, че аз не съм вчерашен, за да не мога да разбера. То, и така или иначе, не е голяма философия. Както и да е де - трябваше да си забелязал, че лекичко се бъзикам с точно това, за което говориш. Къде и кой въобще някога е казвал, че годините във форума са от истинско значение? ;р

копеле дали смисъла на живота ти се крие в подчертаване , удебеляване и изкривяване на написани думички , с които ПОКАЗВАШ на всички какъв уникален и невероятен смисъл влагаш в гореспоменатите
некво смешно ми е , честно
/off

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 21:26

Вижте сега, ще поясня нещо:
В този форум няма от блекметълите, за които вие мечтаете. Нито стоя вкъщи с пуснати завеси, за да ми е тъмно, докато слушам грубите сатанински текстове, нито презирам всички, неслушащи блекметъл, нито пък смисълът на живота ми се крие в това да паля църкви, да се зверя на син фон (!?) на някакви пичове, дето и те не знаят защо се заяждат за всичко, което не им влиза в обхвата. Това важи и за Перверторо, за Княза и за всеки, който слуша блек. Може да си направим, ако искате, една равносметка колко пъти много хора са скачали на нас (блекметълите у форума) в някаква по-"странна" тема, само защото са предубедени по някакъв свой собствен изкривен начин, който дори и те не разбират. Съжалявам, но се изцепвате по най-тъпанарския начин за хора, които въобще не познавате и които въобще не са такива, за каквито ги мислите. Не знам откъде тая злоба, ама както на вас ви е смешно, че аз слушам блекметъл и нали, вашите си там простотии, дето си ги мислите, така на мен ми е смешно да си мислите неща, които нямат нищо общо с реалността.
Уважавам много хора, които пък мен ме плюят затова, че съм слушал такава гнусна музика. И на мен ми е гнусно да са толкова прости, ама какво да правя, като повече от 2/3 са такива ? Гледам да им намирам кефските страни, не с жлъч да ги посрещам и изпращам, както те с мен правят (защото съм слушал антирелигиозни и просташки текстове).

Общо взето - ебати тъпаците смотани сте.

Профил

Публикувано на: 05 Мар 2008 21:34

Егати стига сте спорели на тема метъл вс всичко останало!

aka Arcatraz

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2008 21:36

Dark-Dragon написа:
Егати стига сте спорели на тема метъл вс всичко останало!

Баш ти ли се намери да го кажеш :lol:

Аре, моржа е кубинец...

No CNN or media now ...

Профил

Публикувано на: 05 Мар 2008 21:39

ем така де аз кога съм ви писал по темите, пиша там само ако ме интересува някоя група или нещо подобно и не споря за глупости така че що да не го кажа аз ?

aka Arcatraz

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com