Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 21:09

Хахахах, possible. Аз видях ли те? Ебаси как ме боли всичко. Утре мислех да се качвам, но май ще го отложа за 26...

P.S. "Учебна писта" е плацът до Алеко. Малък наклон, там са повечето, които не могат да карат.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 22:19

Само дето на Алеко няма такава движеща пътечка като на Банско ... Ще трябва да си се катериш с дъската ...

Фабрик, Диел лепват названието "яке специално за ски" на определени модели и качват цените им. Като ги поразгледа човек не са нещо кой знае кво, единствената отличителна черта са хилядата орнамента по якето в сигнален цвят, които го правят да не могат да се носят никъде извън планината. Аз си взех "сноубордистко яке", използващо същите технологии като "скиорското", но по широко и с по изчистен вид ... Най-висок клас якета за ски на Диел струват 313 лева с коледното намаление, най-висок клас за сноуборд 211 ... Като се качвах вчера на планината и само си мислех, "Леле копеле са тва яке ако не става за ски, ще отида до Диел да ги изкърта тия". След един ден каране ми се струва идеално ... Та тези якета които ти си гледал от минали сезони, са "скиорски" ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2007 23:42

Вероятно твърде късно, но за утре някой?

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 16:38

Ми нз дали си ме видял ,бях с жъл потник на Boston Celtics ?!?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com