Автор |
Съобщение |
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:16
Зависи. Ако се водим по този хаус, който пускат за загрявка в чалга клубовете,дтеските дискотеки и го въртят по телевизии като Сити ТВ, може да решим, че е комерсиален, но аз мисля, че пдобен случай като с метъла. Когато жаше на някой, че Линкин Парк са метъл, той се радва, но споменеш Burzum, mayham и тн. те гледа тъпо
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:18
поздрав с hits from the bong
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:20
Jamaican Herbman написа: поздрав с hits from the bong
...she never complains... ;p
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:21
Как може за толкова БЕЗСМИСЛЕНА тема да се изпишат 5 страници та и повече ще има не дай си боже
аз па ви поздравявям с Iron Maiden - A Matter of Life and Death 08 -for_the_greater_good_of_god и ви заповядвам да се кефите
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:25
Реконект написа: НЕ НЕ Е ! Меновар рлзз ве !
Трю баба ъф стиил.
Поне да беше написал правилно името ве тц тц тц.
Мъжобой отдавна са отживелица.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:26
Като сме тръгнали да се поздравяваме:
William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Ferry Corsten remix)
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:32
Stormy Sky написа: Като сме тръгнали да се поздравяваме: William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Ferry Corsten remix)
526. Finley Quaye & William Orbit - [Music From The O.C. Mix 1 #10] Dice
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:43
Orange.LABEL написа: Stormy Sky написа: Като сме тръгнали да се поздравяваме: William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Ferry Corsten remix) 526. Finley Quaye & William Orbit - [Music From The O.C. Mix 1 #10] Dice
Като сме почнали с ОС
The OC 3x18 - Bettie Serveert - Lover I Don't Have to Love.mp3
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:46
Judas Priest - 08 - A Touch Of Evil [1990 - Painkiller]
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 21:57
Zerkiel написа: Kamelot написа: на този ''нЕкъФ луТ сОбИеСки хAуС мЮзИк мАнИАк'' монитора му е с уникални размери аааааааа нема се разбере нещо против собиески!? поздрав - " Sobieski Summer 2007 - Track 13"
Пз с Track 7 от същия
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:02
По-тъпа тема отдавна нямаше...След Деник е емо...
Какво значи "фешънска" музика бе?! Музиката не е ли да се слуша?Ми да, ама някой тъпанар е въобразил на хората че тя трябва да се показва чрез вида дрехи и БАМ - ето ти фешъски музики, "ъндърграунд" музики и тн.Чисто и просто както беше казано, хаусът е музика за душата и по-важното - за ТАНЦЪТ.За един прекрасен танц на хаус.Така, че учтиво ще ви помоля да си ебете майките и да спрете да цвъкате лайна, обсъждайки музика, която не слушате.Щото ей ся ще влеза в темата за блек метъла
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:03
N2O написа: Zerkiel написа: Kamelot написа: на този ''нЕкъФ луТ сОбИеСки хAуС мЮзИк мАнИАк'' монитора му е с уникални размери аааааааа нема се разбере нещо против собиески!? поздрав - " Sobieski Summer 2007 - Track 13" Пз с Track 7 от същия
Мерси и на двамата
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:04
Squiz написа: По-тъпа тема отдавна нямаше...След Деник е емо...
Какво значи "фешънска" музика бе?! Музиката не е ли да се слуша?Ми да, ама някой тъпанар е въобразил на хората че тя трябва да се показва чрез вида дрехи и БАМ - ето ти фешъски музики, "ъндърграунд" музики и тн.Чисто и просто както беше казано, хаусът е музика за душата и по-важното - за ТАНЦЪТ.За един прекрасен танц на хаус.Така, че учтиво ще ви помоля да си ебете майките и да спрете да цвъкате лайна, обсъждайки музика, която не слушате.Щото ей ся ще влеза в темата за блек метъла :twisted:
Обсъждаме музика, от която разбираме, поне аз. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:04
Реконект написа: Bali go какво казах Реконект РЛЗ бтв откакто изгониха Алми тука ми е много скучано Ехх славни времена бяха в псманиата....
Аре и ти да се махнеш ве, нещастник. ;р
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:06
AxXeSs написа: Реконект написа: Bali go какво казах Реконект РЛЗ бтв откакто изгониха Алми тука ми е много скучано Ехх славни времена бяха в псманиата.... Аре и ти да се махнеш ве, нещастник. ;р
Аре ти да се махнеш
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:10
Смразяваща Луна написа: Squiz написа: По-тъпа тема отдавна нямаше...След Деник е емо... Какво значи "фешънска" музика бе?! Музиката не е ли да се слуша?Ми да, ама някой тъпанар е въобразил на хората че тя трябва да се показва чрез вида дрехи и БАМ - ето ти фешъски музики, "ъндърграунд" музики и тн.Чисто и просто както беше казано, хаусът е музика за душата и по-важното - за ТАНЦЪТ.За един прекрасен танц на хаус.Така, че учтиво ще ви помоля да си ебете майките и да спрете да цвъкате лайна, обсъждайки музика, която не слушате.Щото ей ся ще влеза в темата за блек метъла Обсъждаме музика, от която разбираме, поне аз. ;р
Squiz го каза най добре извинете ма нещо редакцията не ми бачка
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:11
Jamaican Herbman написа: AxXeSs написа: Реконект написа: Bali go какво казах Реконект РЛЗ бтв откакто изгониха Алми тука ми е много скучано Ехх славни времена бяха в псманиата.... Аре и ти да се махнеш ве, нещастник. ;р Аре ти да се махнеш
Не яж от храната на хамелеона, за да не ти наебе жената хамелеона!
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:38
Реконект написа: martinkfreеman написа: Реконект написа: Bali go какво казах Реконект РЛЗ бтв откакто изгониха Алми тука ми е много скучано Ехх славни времена бяха в псманиата.... Ти и Алми сте много за един форум. Е тогава бяхме и Никсъна и Ронин и Алми и .... бяха славни времена, нослед банването на Алми и Ронин и "прераждането" на Ник стана ми много тъпо и станах "обикновен нефлудер Бтв преди бях голям нуб.
Носталгия И на мен ми стана тъпо като обикновен форумец.Ще взема по някое време пак да почна да флудя....
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:39
Lord of the dreams написа: Реконект написа: martinkfreеman написа: Реконект написа: Bali go какво казах Реконект РЛЗ бтв откакто изгониха Алми тука ми е много скучано Ехх славни времена бяха в псманиата.... Ти и Алми сте много за един форум. Е тогава бяхме и Никсъна и Ронин и Алми и .... бяха славни времена, нослед банването на Алми и Ронин и "прераждането" на Ник стана ми много тъпо и станах "обикновен нефлудер Бтв преди бях голям нуб. Носталгия И на мен ми стана тъпо като обикновен форумец.Ще взема по някое време пак да почна да флудя....
Ама си сложи и аватара с патката!
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2007 22:41
bOtLik3 написа: Lord of the dreams написа: Реконект написа: martinkfreеman написа: Реконект написа: Bali go какво казах Реконект РЛЗ бтв откакто изгониха Алми тука ми е много скучано Ехх славни времена бяха в псманиата.... Ти и Алми сте много за един форум. Е тогава бяхме и Никсъна и Ронин и Алми и .... бяха славни времена, нослед банването на Алми и Ронин и "прераждането" на Ник стана ми много тъпо и станах "обикновен нефлудер Бтв преди бях голям нуб. Носталгия И на мен ми стана тъпо като обикновен форумец.Ще взема по някое време пак да почна да флудя.... Ама си сложи и аватара с патката!
Ще си я сложа,и стария си ник Никсън ще си сложа даже В името на доброто старо време!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|