Автор |
Съобщение |
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 19:31
БългариА, така ли? Аха...
Tи някой интелектуалец ли си?
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 19:43
Nightwisher написа: БългариА, така ли? Аха... Tи някой интелектуалец ли си?
Дори е написано с малка буква... несъмнено е интелектуалец...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 19:55
тея трийс'те процента дето не знаят кой е Азис дърпат нацията назад.
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:27
Indiana Jones™ написа: Абе на мен все още не ми се вярва това проучване да е вярно и смятам, че е леко пресилено. Ако 60% от хората под 19 (които са 95% от форумците) смятат, че САЩ и Русия са били противници във Втората световна война и ако да кажем към 30 човека примерно са писали в темата какво излиза - че 18 човека не знаят. Замислете се. Това ми се вижда абсурдно. Сигурно и Lord of the dreams знае това при положение, че ако не се лъжа той беше някъде 12-13 годишен, а Втората световна война май се учи по-късно.
Ми да,аз съм на 13,ама всъщност вече учихме общи работи за Втората Световна война(друг е въпроса,че 70 % от работите ги забравих)ама помня,че по време на тая война САЩ воюваше срещу Русия(ама не помня кой беше към нацистите и кой-не ).
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:29
Lord of the dreams написа: Indiana Jones™ написа: Абе на мен все още не ми се вярва това проучване да е вярно и смятам, че е леко пресилено. Ако 60% от хората под 19 (които са 95% от форумците) смятат, че САЩ и Русия са били противници във Втората световна война и ако да кажем към 30 човека примерно са писали в темата какво излиза - че 18 човека не знаят. Замислете се. Това ми се вижда абсурдно. Сигурно и Lord of the dreams знае това при положение, че ако не се лъжа той беше някъде 12-13 годишен, а Втората световна война май се учи по-късно. Ми да,аз съм на 13,ама всъщност вече учихме общи работи за Втората Световна война(друг е въпроса,че 70 % от работите ги забравих)ама помня,че по време на тая война САЩ воюваше срещу Русия(ама не помня кой беше към нацистите и кой-не ).
Я не лъжи бе, момко! Учил си ти... вижда се колко си учил.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:29
Sentry написа: Химнът е две четиристишия с припев... не може да не го знаеш, дори да не го осъзнаваш...
Ааа,то това ли е целия химн?!?!?А аз си мислех,че съм пропуснал нещо...
П.П.Сори за дабъл поста.
ЕДИТ:Наз'уле,ама тогава го знаех това и затова имам само 6 за текущи оценки(естествено и за срочни и годишни).Какво да правя,че учим много работи и го забравих вече?!?!?!Пък и то беше преди около 9 месеца,достатъчно време за забравяне. И СЪМ УЧИЛ!!!!!!Освен това даже учителите ни са доста взискателни!Пък моите приятели ми викат зубър или професор...така че ако аз не уча според тебе,представи си другите...
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 22:32
Lord of the dreams написа: Indiana Jones™ написа: Абе на мен все още не ми се вярва това проучване да е вярно и смятам, че е леко пресилено. Ако 60% от хората под 19 (които са 95% от форумците) смятат, че САЩ и Русия са били противници във Втората световна война и ако да кажем към 30 човека примерно са писали в темата какво излиза - че 18 човека не знаят. Замислете се. Това ми се вижда абсурдно. Сигурно и Lord of the dreams знае това при положение, че ако не се лъжа той беше някъде 12-13 годишен, а Втората световна война май се учи по-късно. Ми да,аз съм на 13,ама всъщност вече учихме общи работи за Втората Световна война(друг е въпроса,че 70 % от работите ги забравих)ама помня,че по време на тая война САЩ воюваше срещу Русия(ама не помня кой беше към нацистите и кой-не ).
Германия, Италия, Япония
Някъде да виждаш САЩ или Русия в списъка?
ЕДИТ: Химнът нямаше ли три стиха? Защото съм останал с такива спомени...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 23:20
Vermic написа: След като цяла България е залята с глупости какво очаквате.
В 6 клас един съоченик го изпитват на дъската и голяма опа ОГРОМНА карта на европа пред него с огромни надписи на държави и градове: "Петре каде е франция?" Пешо Коня гледа гледа и казва не знам О.о извинете ама карта 4 на 5 метра и с 5 сантиметров шрифт да не можеш да прочетеш каде те франция е това е грях. Всеки ходи на очилище... Дотук спрях. Пич, нищо лично, ама си толкова малоумен, че изобщо нямаш право да коментираш интелектуалното ниво на младежите
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2007 23:26
Т'ва че знаеш кой е Азис, не значи, че си тъп, прос неграмотен и т.н.
Т'ва че знаеш кой е Вазов и Ботев и знаеш къде е Франция на картата не значи, че си умен.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 01:13
Най-големите гъзари са хемороидите.
По темата: Нищо ново под слънцето.
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 07:07
Sirius написа: тея трийс'те процента дето не знаят кой е Азис дърпат нацията назад.
+1
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 08:08
Имаш ли шанс да не познаваш Азис, ако живееш в България?
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2007 08:09
zip0 написа: Имаш ли шанс да не познаваш Азис, ако живееш в България?
Абсюлютно никакъв
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 13:03
Знаете ли, интелигентни люде, че много от хората, чиито синове ходят на училище със новичко BMW/Audi/Mercedes на времето са нямали висше образование, но въпреки това са започнали да се занимават с всякакъв бизнес, докато интелигентните ги е било страх да не си загубят държавната работа и сега много от тях работят за мизерни заплати. Хората, които вие наричате мутри, в момента си карат новата кола към луксозната вила край града, докато вие тука сте се събрали и псувате как еди кой си не знаел стойността на числото Пи, или че Русия и САЩ са били съюзници през ВСВ II. Я ми кажете колко пъти в живота ви извън училище ви се е наложило да знаете стойността на числото Пи, или че Русия и САЩ са били съюзници. Като ги знаете тези работи да не мислите, че сте най-умните в тази държава. Въобще като четете не си мислете, че сте много умни, защото човек може да е тъп като гъз обаче да чете много(пр. така наречените зубъри дето ако ги питаш малко по-така въпросче ще забият, но иначе знаят на 15 страница, на 2рия ред в учебника по География какво пише).
И въобще не си мислете, че е хубаво всички да са умни, начетени и амбициозни. Тогава никой нямаше да иска да ходи по строежите, да мете улиците, да изхвърля боклука и да върши въобще всякаква гадна физическа работа. Ако всеки беше умен, начетен и амбициозен, всички щяха да искат да управляват зад някое бюро и никой нямаше да иска да работи неквалифицирана работа. Масите трябва да са не толкова добре образовани и амбициозни, за да може група от хора, които са образовани и знаят кое как става, да управляват незнаещите.(не казвам, че това е постигнато в България). Ако всеки знаеше и можеше, всеки щеше да иска да управлява.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 13:27
Head_HunteR написа: И въобще не си мислете, че е хубаво всички да са умни, начетени и амбициозни. Тогава никой нямаше да иска да ходи по строежите, да мете улиците, да изхвърля боклука и да върши въобще всякаква гадна физическа работа. Ако всеки беше умен, начетен и амбициозен, всички щяха да искат да управляват зад някое бюро и никой нямаше да иска да работи неквалифицирана работа. Масите трябва да са не толкова добре образовани и амбициозни, за да може група от хора, които са образовани и знаят кое как става, да управляват незнаещите.(не казвам, че това е постигнато в България). Ако всеки знаеше и можеше, всеки щеше да иска да управлява.
Тук си прав. Човекът понякога забравя, че все някой трябва да чисти кенефите...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 13:33
А бе, колега, нали се сещаш. че в България всички "са" начетени, амбициозни и умни и затова държавата е на такова дередже. Всеки втори ученик излязъл от училище(ако не и повече) учи някакво висше и след това се мисли за много голям. То вече си е така, няма да става тепърва, ама едва ли и тепърва хората ще вземат да заглупяват и да стават бачкатори. Иначе си прав.
Между другото, не съм те виждал от сто години, трябва някой път да се сберем веселата дружинка и да ходим да пием бира.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 13:38
Sentry написа: А бе, колега, нали се сещаш. че в България всички "са" начетени, амбициозни и умни и затова държавата е на такова дередже. Всеки втори ученик излязъл от училище(ако не и повече) учи някакво висше и след това се мисли за много голям. То вече си е така, няма да става тепърва, ама едва ли и тепърва хората ще вземат да заглупяват и да стават бачкатори. Иначе си прав.
Между другото, не съм те виждал от сто години, трябва някой път да се сберем веселата дружинка и да ходим да пием бира.
Не си ме виждал, защото бях на бригада в Германия до онзи ден. Утре ще идвам във Шумен и ще ти се обадя задължително. Нали си си у градо
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 13:48
У градо съм си, не съм забегнал. А пък ти кога се изстреля към Германия?
Няма значение, утре ще разказваш.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 17:40
Stealth написа: Head_HunteR написа: Русия и САЩ са били съюзници през ВСВ II. Има и втора ВСВ? Дано геймплея да е бил по-добър. Не ми се иска да се изказвам по тема, от която не разбирам, но това май е черта на повечето българи. Та проблемът според мен е, че се пишат нереално високи оценки в училище. В момента, по мой лични наблюдения (напуснах училището не чак толкова отдавна), дори пълен олигофрен и полуидиот може да изкара най-малко 4 по произволен предмет, а понякога на учителите просто не им се занимава да оценяват обективно знания (или се страхуват, че може да им се случи нещо ако го направят) и просто пишат 6 на всички. Така от училищата излизат отличници, които не знаят какво е Пи. Ако някога стигнем ниво, при което на никой не му се занимава с простите задължения, винаги можем да внесем емигранти Както между другото правят по-развитите ни западни съседки. Англичанин-водопроводчик е оксиморон като дървено желязо (в повечето случаи). Описаното общество - една група "умни" управлява и казва на друга група "тъпи" какво да правят, е обикновена диктатура.
Е да де,ама тия идиоти,които не знаят какво е Пи, са хора без амбиции.Тоест-дори да заема висока длъжност, за нула време ще изхвърчи оттам,защото няма да може да си свърши работата.Такива хора ги слагат да натискат по едно копче,за да се свърши работата(образно казано ).Ама един ден ще изобретят машина,която да натиска копчето...
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2007 18:07
Без да ме интересува особено, кой е азис, искам да кажа, уподобявайки заглавието, че например:
- 80 процента от възрастните чатат, но не знаят кой е Френк Финсент Запа.
Ебати.
Тези клиширани твърдения, обиждащи младежта, ме ВТРЕЩЯВАТ със своето безумие.
ВЛУДЯВАТ МЕ!
Кой на този свят знае всичко?
И каква е ползата, ако го знаеш всичкото,
НО НЕ СТАВАШ КАТО ЧОВЕК?
Не знаеше ли г-н Хитлер теорията на относителността, не беше ли художник, не обичаше ли немската овчарка, не бе ли първи родолюбец?!
Напротив! БЕШЕ!
Но това не му попречи да даде заповед за ънихилиране на тонове човешка маса ......
Хм.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|