Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 22:24

Голямо Ф за:

Gatly
Friendly Devil
Ледник
Duke
Аз - тoва е потребител
RIP
Петър от четвърти или както е там
Joel Cairo - не знам какъв е тоя и какъв му е другият профил, ама кефи

Общо взето това са - малко, но от сърце

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 22:30

Нов едит на темата

До момента във Форумла 1, фаворитките си мерят близо 100 форумци!
След близо 24 часа ще бъдат проведени и първите елиминации!

Приема се решението на Nocturno, като подобен вариант вече е замислен.
Точно в 00:00 часа на 19 Юли, за елиминациите, ще се въведе точковата система, тоест Ф 10 ще се зачита за 10 точки, а Ф 10 / Х 3 ще се зачита за 10 - 3 = 7 точки.
3 Ф / 4 Х = -1 точки
Следователно, елиминациите ще се проведат по точковата система.

Два часа преди първите елиминации, на 18 Юли в 22:00 часа, Ф и Х-тата ще бъдат конвертирани в точки.

След първите елиминации, ще бъде изнесен списък в първия пост с елиминираните. Техните имена и точки ще бъдат в червено.
Елиминирани означава, че гласове за тях повече няма да се зачитат.

Приятно фейвъритване!

ПП: Съжалявам, че пускам още веднъж съобщението, но някои хора дори не гледат какво има на предишната страница.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 22:34

+1 Ф за НОКТУРНО

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 22:37

.....

Deejay' -- голем пич е,слуша хаус,честен :)
bOtLik3 -- и той е голем пич,слуша хаус,много искрен
The Dutchman -- нема такъв пич
Shady -- пич,лайфстайл манияк,ДУПНИЧАНИН :) :) :) Дупница рулира бате
Xayzer -- тоя човек колко барчета ми е направил....отзивчив,пич голем
Indiana Jones -- пич,повечето песни той ми е намирал :P
crisbeto -- братовчеди сме :o :lol:
Sirius -- добро впечатление ми е направил,що се отнася до УоУ всичко мога да го питам
amc -- голем пич,лайф манияк

Деа,забих....по-късно ше се сетим за още спокс :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 22:56

Към автора на темата - махни "Indiana Jones" и "Indi" от списъка и ги прибави към моите гласове.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 23:06

За да спестим време и пари (пари най-вече) аз казвам от мен +1Ф за всички от списъка, включително и мене си.

For I am kind!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 23:15

Ееех, къде без мойте гласове, бе?

Пък няма да едитвам сега, утре чак. С ваше разрешение, разбира се. Ако сметнете че не е честно и аз да давам глас, като създател на темата (тъй като мога да обърна класацията на 180 градуса).

Добреее, да си кажа аз пък утре едита.

Първо за най-добрите ми приятелчета от форюма... В никакъв ред не съм ги слагал, да не се обидите... :lol:

Bator Zong™ - батье, много те уважавам. Да знаеш, някой ден живо и здраво, да се срещнеме, да се черпим една бира и да убием оная тарантула у вас.
В най-трудните времена ме подкрепяше. Винаги честен с всички, срещу мене никога не се обърна. Да си жив и здрав и много успьехи в класацията ти пожелавам! ПП: И да не откачиш с тоя Battlefield :D

Blue - Дюд, какво да ти кажа? От основаването на PCMP стоим рамо до рамо. Подкрепяме се. Бием се за каузата. За туй те уважавам много.
Пък каква стана - язе сигурно съм разбил първото правило:
Не на флъда... Ем тъй де, направих тая тема (тя за флъд минава, ама...) ти ще ме разбереш най-добре. Кефи ме добродушността ти. Успьех!

Били... И с тебе сме от една партия. Толкова много неща постигнахме у PCMP, нямаш си на идея, ама да не чуе Админа да ни "фейвъритне" че ей тогаз хвръкваме в казана. Барт ми, всичко най-хубаво ти пожелавам и всье така да се бориш за постигане на целите си. Успьех!

Nhaz'Ul - Могу дубрудушен уа! Винаги си ме изслушвал и си приемал на драго сърце идеите ми. Останах с впечатлението че също така си полиглот.
Дълбок респект. Това е защото ми се отдават езиците, също така съм мъченик в езикова гимназия, тъй че разбираш защо те фейвъритвам.
И големи изненади поднасяш по някой път. Особено когато каза, че си си осиновил дъщеричка. Ах, когато разбрах че е шега, се пръснах от смях, ама в началото ти вервах, да знаеш! :lol:

Ой, форюмния клюкар станах. :D

Та да продължавам...

Ледник - ме отцепи от нуубо-флъдърското ми държание точно когато то започна по време на първия сезон на "Фаворит от форума".
Да, Ледник, от тебе черпих вдъхновение да пиша колкото се може по-мъдро, в по-малки количества. Та този човек ми помогна да се измъкна от спаменето и ме насочи в правилния път в доста от "творенията" ми. Благодаря за всичко!

Existence предимно ме радва със спонтанното си изпадане в хейт-ярост. Помогна ми и той в много от "творбите" ми. Нямам какво друго да кажа, за да не бъда отново изхейтен :D Майтапя се, успьехь ти пожелавам!

Поливача го фейвъриткам щото е зодия Скорпион и имаме почти еднакъв начин на мислене. Пък и скорпиосите сме малко и трябва да се подкрепяме, за да ви елиминираме всичките гадоси у класацията :D Айде успьех!
:P
И Гладиатора по същите причини го фейвъриткам. Не знам много за тебе, да не се обидиш само! Но отвътре ме кефиш, нямам идея защо.
ПП: Аватара ти кърти каруци! Успьех!

И не на последно място... Фейвъритвам Алминатора.
Да, не се чудете защо и не ме хейтете предварително :D

Алми, да знаеш че на 14 години, преди да вляза в гимназията, се държах в истинския свят точно както ти се държиш или държеше във форума.
Да... Е, по-малко вулгарна и повече иронична и хаплива ми беше речта. Така си загубих всичките приятели. Казах им гадна истина. И всички ме хейтеха.
Ама нали съм Скорпиос, какво да се правя. Това не е по темата ама... Да не се обидиш от това, което написах. Че чак на 15 ми влезе акъла в главата.
Тогава си намерих приятели в гимназията. И много ценни даже. Та нека тези слова, колкото и простичко написани, да те накарат да помислиш малко...
Струва ли си да хабиш приказки, да си изчукаш зъбите и да си кръвоизливосаш очите, да изричаш негативизъм, когато смисъла на живота е толкова близо. Да правиш добро.
Това е от мене.
Успех в класацията!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 23:34

Lol, направо се изненадвам колко мн са назаднали старите юзъри по популярност. За последните 2години форума се промени страшно много. Не пиша много, но препрочитам по някой топик и горе-долу добивам представа. От време на време и със олд скуул съфорумците обсъждаме кво става във форумово. Ама, мама му дееба, как може рипьо да има толкова малко гласове? А някои даже нямат нито по един- хай волтаж, иванатора, хънтьо, ивъл, амора, ейнджъл(ейнджъл снейк, ангата), че даже и фрешката(все ще я помня с оная сълзлива тема :) ). Не, че разнообразието е лошо- интересно ми е да чета и глупости различни от тия на попа, примерно :Д Супер мн се кефя на Рийдонли, че продължава да си чеша крастата в тоя форум и нещо много важно- прави го със стил. Кире също разцепва(меко казано) от Драгоман. Лошо обаче е че кифлите го отебаха тоя форум- липсват ми олигофренските форумски родословни дърва(мамо рип, тате хънт(или тате рип и мамо хънт) бичкам ви :Д ). Кефеше ме и Трупонарезниз как разведряваше със свежарски постове. Даже и админа проявяваше някво чувство за хумур- още помня темата за самоличността му и като беше постнал снимка на някъв неандерталец, рицар и някъв друг тип.

Ех, спомени...

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 23:43

Undead Dude написа:
Ех, спомени...

Ретрото винаги е модерно, мацо :P

@Автора - човече, първоначалната идея беше читава, ама с тия класации и прочее леко поосра нещата, ако приемаш мнения (естествено). Хубаво си беше просто да си кажем кой ни радва и кой ни гадва (о.О, Rhymez) ама сегашното нещо ще нагнети и обстановката и прочее. Ще се появят ония, дето критикуват класиранията. Други, обидени, ще се сплотят под знамената на бунта и ще заизваждат кирливите ризи на 'изкачилите се' - разваля се и без това поразрутеният ни като стар Ягуар форум. Нямаше нужда от чак такова нещо! Ала ти си решаваш - темата си е твоя.
@ Soul Hunter - Приеми най-искрените ми извинения, че не съм включил твоя милост в писменото изразяване на симпатиите ми. Сетих се за аватара ти още докато си започвах поста, но ника ти ми се изгуби. Не търся оправдание, но знай - свестните хора се забелязват. А аз те имам за адски точна душа : )
@ Останалите - Vote KNSpirit for mayor :D

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 23:44

Ей, братлета, аз съм тук от Май 2006, но миналия акаунт нали го изтрихме така леко с Админа.
Наистина, много по-добра идея е да се даде свобода за сменянето на ника на 1 акаунт, има такава опция за форума.
Но по този начин, след смяната на ника поне 3-4 пъти, губиш представа кой кой е, пък и както се вижда, стари кучета във форума се оказаха 50-60 човека (източник - класацията). Та, все ще забравиш половината, не виждам как ще поддържаш връзка с 50 човека :shock:
Затова смятам, че е най-добре форумците да не сменят никовете си повече, но това си е тяхно решение дали искат да бъдат запомнени, естествено.

Едит: KNSpirit, съзнавам че с класацията има опастност да подбудя в лека степен размирици, но не ми се вярва след толковата войни. Форумците би трябвало да са си взели поука - от войните остава само умора, хейт и лоши спомени.

Но не е интересно щом знаем какво ще се случи без класацията - Още максимум една страница кой кого фейвъритва или хейти и темата замира. И всичко свършва за има-няма 3 дена.
А я им дай класация да видиш как ще избият ИСТИНСКИТЕ чувства и как всеки ще каже какво си мисли за Ф/Х.
Та смятам, че така е по-интересно. Демек - с класацията един вид даваме Виагра на темата :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 00:11

KNSpirit написа:
@ Soul Hunter - Приеми най-искрените ми извинения, че не съм включил твоя милост в писменото изразяване на симпатиите ми. Сетих се за аватара ти още докато си започвах поста, но ника ти ми се изгуби. Не търся оправдание, но знай - свестните хора се забелязват. А аз те имам за адски точна душа : )

Това, казано от Форумна Легенда, е най-голямото признание, което мога да получа.

+2Ф за KN от мене... :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 00:34

Undead Dude написа:
Lol, Не, че разнообразието е лошо- интересно ми е да чета и глупости различни от тия на попа, примерно :Д .

Ега се удавиш у Темза (за тебе Бистрица)..... и кво го коментираш РИП... изпусна ли го... изпусна го... та аз от Хитрата го опазих... та от тебе ли нема ..... :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 00:40

†Попътъ† написа:
Undead Dude написа:
Lol, Не, че разнообразието е лошо- интересно ми е да чета и глупости различни от тия на попа, примерно :Д .

Ега се удавиш у Темза (за тебе Бистрица)..... и кво го коментираш РИП... изпусна ли го... изпусна го... та аз от Хитрата го опазих... та от тебе ли нема ..... :D
Оди си на Волга :o

Профил ICQ WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 02:02

Така, ами и на мен няма да ми се размина и ще постна няколко никнейма (пък я съм генерирал и още някой глас в моя полза :Р) Няма да си спестя някои суперлативи :)

Ледник - приятелят ми Зубро Зубрев, много точен и свестен човек, за първи път имахме по-сериозни контакти около Vox, ако не се лъжа.
Xayzer - и на него свалям шапка заради невероятните фигурки, които правеше преди време, а и сега заради страхотните 3D модели :)
Indiana Jones - не съм имал особени контакти с него, но просто го виждам, че е голям пич и много ме кефи :)
Disturbed - спомням си горещото лято преди 2 години, когато в #pcm се появи едно пияно до козирката момче и почна да ръси лафове :lol: Радвам се, че го познавам и мисля, че е време у софията да праснем разни бири идните седмици :wink: :roll:
The Chameleon - познавам го от 4-5 клас още (когато не се понасяхме, а той не си спомня този момент ^^) One of my best friends and neighbours EVER! btw де се изгуби бе?!?
ТРУПОНАРЕЗЕНинс - не съм имал близък контакт с него, но от край време съм го виждал в този форум и много ме кефят постовете му 8)
Кире Гръчата - ми има ли нужда от коментар - бисерът на форума (естествено - в най-добрия смисъл казано); пък за другото ще си премълча :wink:
KNSpirit - старата баба (той знае за какво става дума ;Р), вечен съперник в Яху билярда, един от най-добрите ми онлайн приятели. Ще го запомня с онази Калибра, също така Сайта е готов бай дъ уей :)
Squiz - колега по хоби, фотографите трябва да се подкрепяме! Има жестоки снимки :wink:
Varggoth - 4-5 клас когато бяхме, докато ми беше съсед, го познавах по-бегло, но един ден от дума на дума стана ясно, че и той се подвизава в този форум под ника Saruman и завързахме приятелство (пък и основна връзка ни е Хамелеона :Р)
Corporal Hics (Хикс) - не го познавам, но пише смислени постове и ме кефи :)
Blue - ми отскоро е регистриран тук, но ми направи страхотно впечатление с готините си постове (малко нови юзъри могат да се похвалят с това). Пък и съм му благодарен за watch-a в Deviant Art! :)
Nocturno - познавам го що годе от mIRC, точен човек, слуша и прави готина музика :)
Existence]/b] - спомням си, преди 2-3 години някъде първата "форумна русенска среща" в заведението "Стената"... среща изпълнена с много неловка тишина :Р :Р Оттогава се запознахме с него, и се радвам че го познавам :)
[b]Firzen
- хех покрай темата за WAR 3 картата си спомних преди дооста време, когато направихме първи контакт с него пак покрай една WAR 3 карта (в същото време бях в Кипър при едни приятели.. такъв ми е спомена :Р). Точен човек, пък и единственото точно Емо, което познавам :wink:
The Crow - първите ми контакти с нея бяха покрай едно "онлайн форумно ориентирано рпг", което трябваше да измислим аз, тя, KNSpirit и Sentry, ако не се лъжа :) Oттогава мисля, че я познавам по-добре и твърдя, че е много свестен човек :)
UndeadDude - запознах се с него покрай mIRC (както и с доста други съфорумци), много се радвам, че го познавам ШПЩ :roll: :lol: :lol:
Gastly - също има много свестни постове, но ще остане в съзнанието ми с темата за автомобилите (какво стана с нея btw?!)
Duke - Много свестен тип, нямам спомени за него от далечните години (2002/2003), спомням си преди 1-2 години като се завърна и почна да пише активно.
Били - не знам преди това с какъв ник е бил, но ми харесват постовете му :)
ReadonlehВярно, една форумна легенда, страхотен човек, пуска страхотни лафове, пък и мисля, че е крайно време отново да дойдеш в Русе и да те помъкнем в някоя мухлясала метълска кръчма :Р (само че тази в която бяхме миналия път я затвориха :/ )
Мини Руло a.k.a bg_tal!bana май така ти беше стария ник ако не се лъжа - отново покрай mIRC се запознахме с него... а ааа сещам се - бяха ми казали, че разбира от торенти и го бях помолил да ми обясни подробно и да ми даде разни бг тракери :) Много готин човек е, и му благодаря, че не ми се сърди (той знае защо предполагам)
bOtLik3 - от скоро го познаам, първоначално не ми направи добро впечатление (може би заради ника), но с времето разбрах, че има и хора с подобни никове (малки и големи букви, цифри :Р), които са много свестни. Пък и ми е съгражданин и трябва да се подкрепяме :)
Code of Living - не го познавам добре, но съм забелязал, че е пише свестни неща :)
Sirius - един от първите хора, с които се запознах, откакто ми прекараха нет вкъщи (пролетта на 2005), въпреки едни недоразумения, за които аз не вярвам че са истина, смея да твърдя че е мега пич!
Soul Hunter - ми преди не му обръщах особено внимание, но в една подобна тема преди време (където пак всеки пишеше кой юзър му харесва и кой не) забелязах, че беше написал и моя ник в списъка си - оттогава по-често следя постовете му и също си правя положителни изводи за него -> готин човек е :)
Dadi - направи ми добро впечатление преди време покрай star wars темите - все пак е огромен фен (и аз съм такъв :Р), пък и анимета гледа :)
MetalGearRex - него ще запомня с мееега дългите постове, и страхотните разкази! Защо не влиза напоследък btw?
Sentry - и с него се познавам от mIRC, по-специално от Vox ако не се лъжа, не сме имали кой знае каква приказка, но ми е направил добро впечатление :)
ПОГРОМ - същото както и с Ноктурно - имам хубаво мнение за него, а и за музиката :) (въпреки че не слушам чак такъв метъл ;) )
Active - хехе спомням си го още с едно аватарче с един самолет -> доста дълго време беше с него и се стараех постоянно да съм пред него по постове (ама това в далеечните години :Р), ама тайничко :) Сега ми е много добър приятел, контакта ни е от mIRC, освен от форума. Той сега е на бачкане в Испания ако не се лъжа
*Ghost Master - отново покрай въпросния Vox отворихме разговори, които все още поддържаме доста често. Често мненията ни не са съвпадали (вече тенденцията е друга като че ли, за което съм много радостен), но е страхотен френд :)
Omega-X - първите ми контакти с него са отново в mIRC от лятото преди 2 години и първото нещо което си спомням е как той се хвалеше с готината си скорост (която всъщност си е нормална за София), и аз бях останал омаян от това колко е бърз/евтин нета в София :Р Но това не е единственото нещо де - мисля че направихме приятелство с него :)
creator - няма как да не го спомена, пише(ше) (нещо е неактивен напоследък) много свестни и верни неща, от край време! :)
Friendly Devil - свестен пич, пише готини неща :)
Nhaz'Ul: - направи ми впечатление, че е доста точен човек, нямам особени контакти с него, но има доста смислени постове :) Пък и евала за WAR 3 каузата :)
Deejay' - и за него мога да кажа, че не го познавам лично, но имам положително мнение за него :)
Steel - той отдавна се загуби, но още помня дългите ни лафове по mIRC :)
Brain - едно браво за Silent Hill проекта! Пожелавам ти успех! Иначе бих казал освен това, че е свестен като цяло :)
The Grim Reaper - хах идеята да дойдеш в Русе беше гениална - аз лично здравата се отрясках (ама то и беше видимо), разбрах че и ти си последвал моя пример :lol: И все пак искам да отбележа че и той ми е от първите online mIRC приятели и се радвам че го познавам :)
Zero-Blade - кланям му се на този човек за нечовешката музика, която прави.. има и свестни постове, имам страхотно мнение за него :)
TheUnknownOne - не го познавам чак толкова добре, пък и той се поизгуби напоследък (виждам го от време на време във форума на анимес), но имам създадено добро впечатление за него :)
Vermic - my friend Веньо - познавам се с него от бая време, много точен човек!
Бижутера - не знам защо не ви харесва този човек?! Аз имам хубаво мнение за него, какво ви пречи факта, че обича футбола?
tanasi - приятел ми е от Vox, а и не само -> добър играч на ФИФА, много точен dude :)
Krissan - покрай FIFA турнирите се запознахме; аз не че съм много добър на фифа, ама все пак... :) Иначе като икзлючим един скорошен факт, заради който той ми се издигна още повече в погледа, Krissan е много печен (пък и фен на интер ако не се лъжа :) )
The Guardian - отново го познавам покрай въпросното списание, оттогава станахме приятели -> изключително свестен е :)
Gnumeric - моят адаш и най-добър приятел в близкото минало. Голямо гъзе е, много точен

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 09:50

Така, понеже не ми се играе да копирам и т.н., ще го напиша направо:

denik написа:
Soul Hunter - ми преди не му обръщах особено внимание, но в една подобна тема преди време (където пак всеки пишеше кой юзър му харесва и кой не) забелязах, че беше написал и моя ник в списъка си - оттогава по-често следя постовете му и също си правя положителни изводи за него -> готин човек е.

Tи затова ли започна да ме забелязваш, а? Щото съм те похвалил? Ебаси, от ден на ден се смея все повече във тоя форум. :lol:

+1Ф от мене за деник, готино момче е. Забелязва само тези, които ръсят суперлативи за него.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 09:57

Добавете един глас към †Soul Hunter†

По-дяволите знаех си че съм забравил най-важния...

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 11:17

†Soul Hunter† написа:
Така, понеже не ми се играе да копирам и т.н., ще го напиша направо:

denik написа:
Soul Hunter - ми преди не му обръщах особено внимание, но в една подобна тема преди време (където пак всеки пишеше кой юзър му харесва и кой не) забелязах, че беше написал и моя ник в списъка си - оттогава по-често следя постовете му и също си правя положителни изводи за него -> готин човек е.

Tи затова ли започна да ме забелязваш, а? Щото съм те похвалил? Ебаси, от ден на ден се смея все повече във тоя форум. :lol:

+1Ф от мене за деник, готино момче е. Забелязва само тези, които ръсят суперлативи за него.
Неее нее не исках да прозвучи така, моля те :oops:
Лично на мен ми е трудно да чета постовете на всеки юзър и да си правя определени изводи за него, особено сега когато всеки ден се пръква по някой нов флъдър.. просто ти бях мяркал ника от време на време преди това, нито сме си приказвали нито нищо, но чак след въпросния пост от твоя страна взех да се зачитам и в твоите мнения. Не ме разбирай погрешно :wink:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 11:30

Пичовете :
Xayzer
Active
Indiana Jones™
Ледник
d-r Jones
Damage San

Това са най-уважаваните от мен

П.П.Никой не ме писа с Ф :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 11:46

Бла, верно че забрайх и аз Soul Hunter. +1Ф

Профил Skype WWW

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 13:37

Честно да си призная и аз исках да се измъкна с извинението, че моите любимци са прекалено много и съм щял да пропусна някой, но след като видях колко много хора са ме споменали се чувствам длъжен и аз да съставя своя списък. Куц Снайпьер, сега ще ти отворя много работа.
Подредбата е изцяло Рандъм, за да няма обидени:

Deywona (сега не знам какъв му е ника) - първия човек, който ме напсува в този форум. След време, обаче, той беше забравил този случай и в един друг негов пост, спомена че ме смята за интелигентен човек с мнение. Аз винаги съм мислел същото за него, дори и когато му бях малко обиден. Помня, че не харесва да го наричат "Пич" :)

Disturbed - изглежда съм пропуснал много негови интересни изяви в псм, но въпреки го смятам за един много забавен, но и умен юзър.

Existence - много приятно е да се разговаря с това момче, въпреки че аз лично рядко съм го правил.

The Crow - винаги ми оправя настроението :)

Duke - човек, който знае как да изрази своето мнение разумно и интелигентно. Много го уважавам.

Readonly - страшен човек, добавя много приятна атмосфера в една тема.

Мини руло - много приятен юзър, помогна ми с навлизането в света на линукс :)

Sirius - човек, с който наскоро се посдърпахме, но който съм харесвал и продължавам да харесвам.

MetalGearRex - пича с дългите смисленни постове :) Винаги съм го харесвал, но като че ли е станал малко по-раздразнителен напоследък.

Soul Hunter - той може да ме е забравил, но аз него не ;) Много интелигентен и приятен млад юзър.

AcTivE - активния пич, с който си мериме брадите :) Винаги ми е правил добро впечтление.

Ghost Master - много талантлив човек, харесва ми всичко, което прави.

EviL - едно от старите кучета. Имал съм много манлко вземане-даване с него, но още от началото ми направи положително впечатление. Доста раздразнителен, обаче.

Joel Cairo - аз знам кой си ;)

Ледник - Уважавам хората, който имат свое собствено мнение, знаят как да го изразят и защитят. Няма по-добър пример за това тук от Зубро (ех как ми се иска да му знам истинското име). Моите уважение, колега.

Indiana Jones™ - винаги съм се възхщавал как този човек безкоритно помага на другите, било то да си намерят песен или друго. Въпреки че аз не съм се възползвал от услугите му, той заслужава моето уважение.

The Chameleon - рядко сме говорили пряко в някоя тема, но въпреки това имам много положително менение за него.

ТРУПОНАРЕЗЕНинс - мъдрост и лафове капят от неговите постове, като пчелен мед от восъчна пита. Въпреки, че имаме различия в мненията понякога, не мога да пропусна да го спомена.

KNSpirit - накъде без него? :) Човек със страст към своето хоби.

Хикс - симпатяга и красавец със страхотен глас :)

Denik (Pantomime) - изключително приятен момък, талантлив.

RIP - няколко пъти сме се спречквали, но това не ми пречи да го уважавам.

Казим - Кефи ме това момче, какво да правя :)

Firzen - силно положително мнение имам за него.

bOtLik3 - симпатяга, пич :)

Sentry - един интелигентен, полиакаунтен пич.

JazzJack - много отзивчив, мислещ човек.

Till Lindemann - един не-лош флудър (той си знае) :)

Гипо - почти нулево взимане-даване съм имал с него, но впечатлението си остава положително.

Steel - Oh Really? Ya, Really! :)

Neo Zealot - първоначално се посдърпахме, но в последствие се разбрахме.

Хермиона - изключително интелигенто, симпатично и красиво младо момиче. Страх ме е да се появя в скайп или айсикю, че отдавна не съм си говорил с нея и сигурно ще ми откъсне главата. Please forgive me :oops:

Brian - симпатяга, пич.

THE KING OF TIME - чалгаджия или не, харесвам си го момчето :)

Gnumerick - математико у форума :)

DeViL - симпатяга, винаги ме е подкрепял :)

Dr. Jones - само добри впечатления.

Varggoth - славянина кефи.

Nocturno - абе нещо "ist krieg" беше, ама аз тия неща не ги разбирам :D

Абсолютно сигурен съм, че съм пропуснал някой друг форумец, който заслужава да бъде споменат от мен, но за сега толкова се сещам :)

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com