Автор |
Съобщение |
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 22:50
NexusPolaris написа: Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. Камелия още по-малко.
Родината ти е дала много ...
Но тука не е в това въпроса. Въпроса е какво ТИ си дал на родината и за родината ???
Нали знаеш,че за да вземеш, първо трябва да дадеш.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 09:21
Цитат: Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата с искане фолкпевицата Камелия да бъде подведена под съдебна отговорност заради опетняване на националното знаме, предаде БНР. В писмото си Стоянов изразява възмущение от поведението на певицата, която се явила на фолк-концерт, облечена в националния трибагреник.
Според депутата с това си поведение Камелия е извършила престъпление срещу държавата и трябва да бъде съдена по член 108 от Наказателния кодекс.
Ами какво да кажа освен, че Атака за пореден път доказаха, че са малоумници. Не знам в каква държава трябва да живеем за да се счита за "Престъпление срещу държавата" това да се облечеш с националния трибагреник. По тази логика всички откачени националисти, които носят тениски с бяло зелено червено също трябва да бъдат подведени под отговорност. Без да съм и фен ще кажа, че Камелия не се е изпикала на флага, нито го е подпалила, така че по никакъв начин не може да се счита, че го е опетнила. Разбира се някои хора считат самата чалга за опетняване, но това съвсем не е доказано и не е определено от закона, така че основанията им издишат.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 14:00
alphavarg написа: NexusPolaris написа: Tsim написа: NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина". Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. Камелия още по-малко. Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...
Всъщност не се гордея особено. =/ Всъщност и аз не се изразих кой знае как. Хубаво, дали са ми го ханове и царе, а не едно парче земя. Нали?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 15:41
NexusPolaris написа: alphavarg написа: NexusPolaris написа: Tsim написа: NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина". Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. Камелия още по-малко. Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това... Всъщност не се гордея особено. =/ Всъщност и аз не се изразих кой знае как. Хубаво, дали са ми го ханове и царе, а не едно парче земя. Нали? Е ти България като парче земя ли го възприемаш?
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 15:44
Нещо такова.
P.S.: Сега чакаме нападението... И се готвим за контраатака.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 19:33
NexusPolaris написа: alphavarg написа: NexusPolaris написа: Tsim написа: NexusPolaris написа: Ем... Да. Аз съм противоречива личност. Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина". Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. Камелия още по-малко. Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това... Всъщност не се гордея особено. =/ Всъщност и аз не се изразих кой знае как. Хубаво, дали са ми го ханове и царе, а не едно парче земя. Нали?
Въпросните ханове не са го правили за да се гордеят само и единствено с тях, нали? Правили са го за родината, правили са го за България. За името България...Правили са го за българския народ.
П.п. А хановете и царете не спадат ли към родината? Или за теб родината е просто географски термин?
П.п.2: Без лоши чувства, просто дискутирам ;/
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 19:51
И аз дискутирам де, няма лошо... И все пак... Заслугата си е тяхна. >.< В крайна сметка темата беше за Атака и Камелия, нали? Нормално е всеки един българин, било то патриот или не, да го е грижа за това, че една тъпа Овца се подиграва с националния флаг. =/ Тъй че... Само до един извод мога да стигна...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|