Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2007 22:50

NexusPolaris написа:
Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. ;) Камелия още по-малко.

Родината ти е дала много ...
Но тука не е в това въпроса. Въпроса е какво ТИ си дал на родината и за родината ???
Нали знаеш,че за да вземеш, първо трябва да дадеш.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 09:21

Цитат:
Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата с искане фолкпевицата Камелия да бъде подведена под съдебна отговорност заради опетняване на националното знаме, предаде БНР.
В писмото си Стоянов изразява възмущение от поведението на певицата, която се явила на фолк-концерт, облечена в националния трибагреник.

Според депутата с това си поведение Камелия е извършила престъпление срещу държавата и трябва да бъде съдена по член 108 от Наказателния кодекс.

Ами какво да кажа освен, че Атака за пореден път доказаха, че са малоумници. Не знам в каква държава трябва да живеем за да се счита за "Престъпление срещу държавата" това да се облечеш с националния трибагреник. По тази логика всички откачени националисти, които носят тениски с бяло зелено червено също трябва да бъдат подведени под отговорност. Без да съм и фен ще кажа, че Камелия не се е изпикала на флага, нито го е подпалила, така че по никакъв начин не може да се счита, че го е опетнила. Разбира се някои хора считат самата чалга за опетняване, но това съвсем не е доказано и не е определено от закона, така че основанията им издишат.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 14:00

alphavarg написа:
NexusPolaris написа:
Tsim написа:
NexusPolaris написа:
Ем... Да. :lol: Аз съм противоречива личност.
Извода е, че Камелия трябва да бъде изгорена на кладата. ;)

Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".

Омфг... Да не ви каже човек нещо... Моята родина нищо не ми е дала, драги мой. ;) Камелия още по-малко.

Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...

Всъщност не се гордея особено. =/ Всъщност и аз не се изразих кой знае как. Хубаво, дали са ми го ханове и царе, а не едно парче земя. Нали?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 15:41

NexusPolaris написа:
alphavarg написа:
NexusPolaris написа:
Tsim написа:
NexusPolaris написа:

Не ми се мисли какво ще напишеш, ако ти възложат есе на тема "България - моята родина".

Дала ти е история, с която да се гордееш. Дала ти е красива природа, дала ти е велики личности, дала ти е култура и изкуство. Ако не оценяваш това...

Всъщност не се гордея особено. =/ Всъщност и аз не се изразих кой знае как. Хубаво, дали са ми го ханове и царе, а не едно парче земя. Нали?
Е ти България като парче земя ли го възприемаш?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 15:44

Нещо такова.

P.S.: Сега чакаме нападението... И се готвим за контраатака.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 19:33

NexusPolaris написа:
alphavarg написа:
NexusPolaris написа:
Tsim написа:
NexusPolaris написа:

Въпросните ханове не са го правили за да се гордеят само и единствено с тях, нали? Правили са го за родината, правили са го за България. За името България...Правили са го за българския народ.
П.п. А хановете и царете не спадат ли към родината? Или за теб родината е просто географски термин?

П.п.2: Без лоши чувства, просто дискутирам ;/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2007 19:51

И аз дискутирам де, няма лошо... И все пак... Заслугата си е тяхна. >.< В крайна сметка темата беше за Атака и Камелия, нали? Нормално е всеки един българин, било то патриот или не, да го е грижа за това, че една тъпа Овца се подиграва с националния флаг. =/ Тъй че... Само до един извод мога да стигна...

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com