Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Пушите ли марихуана?

Да, доста често    8%  8%  [ 8 ]
 Когато има - пуша    16%  16%  [ 15 ]
 Пушил съм, но спрях    10%  10%  [ 10 ]
 Не, само съм пробвал    13%  13%  [ 12 ]
 Никога не съм пушил    53%  53%  [ 51 ]
Общо гласове : 96
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:49

Нема марихуана-червен Вайсрой РУЛЗ ве! :shock:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:51

Как дишате тоя дим незнам, ама нащи кат пуша не мен ми се гади яко от тоя дим :icq21:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:52

WolfMan написа:
Как дишате тоя дим незнам, ама нащи кат пуша не мен ми се гади яко от тоя дим :icq21:

Тоя дим се гълта.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:55

Аз виждъм нищо написа:
WolfMan написа:

Тоя дим се гълта.

Е да де ама после там дет ..... :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:55

Айде спестете си глупостите, кефиш се - пушиш, не се кефиш - не пушиш...

Като ви е вредно, недейте... Но пробвайте колкото да знаете за какво става въпрос, най-малкото да имате идея какво бихте могли да направите...

П.С. /me в трети клас: "Аз съм трети клас и никога няма да лъскам бастуна!!!"

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:57

GrubbyHouseDude™ написа:

Така е, румънците правят добри и евтини цигари :)

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:58

[FFF]Flaming One написа:
Айде спестете си глупостите, кефиш се - пушиш, не се кефиш - не пушиш...

Като ви е вредно, недейте... Но пробвайте колкото да знаете за какво става въпрос, най-малкото да имате идея какво бихте могли да направите...

П.С. /me в трети клас: "Аз съм трети клас и никога няма да лъскам бастуна!!!"

Това последното изречение е доста откачено!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 20:00

Добре де шо хейтвате нешу дето не сте пробвали.Верно не е много хубаво обаче, ако го правиш редко според мене нема нишу лошо...секи си има различно мнение :roll:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 20:11

Sunshine Boy написа:
Добре де шо хейтвате нешу дето не сте пробвали.Верно не е много хубаво обаче, ако го правиш редко според мене нема нишу лошо...секи си има различно мнение :roll:

Да бе то цигареният дим е много различен и за това има кореннара разлика, тревата е полезна а , манна небесна направо.

П.С - Смърди на сладникав разлагащ се труп.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 20:12

"Никога не съм пушил" :thumbup:

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 20:21

В Уикипедия по едно време пишеше:

Cannabis is the best thing in the world! Its better than Jesus Christ!

:lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 21:51

Почвам да размислям за манагуата....Кексчета рлззз :o

Сега смятам да пробвам как се пуши през ябълка...Ше споделя впечетленията :shock:

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 23:51

GrubbyHouseDude™ написа:

Закво да пушиш лайна за 2.00 лева, като за 2.50 можеш да пушиш West...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Трепене с Лопата
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 23:58

Disturbеd написа:
GrubbyHouseDude™ написа:

закво да пушиш лайна за 2 и 50 , като за 1.80 можеш да пушиш Варна къчак... и да слушаш Wrest, вместо да пушиш West.

VIVA LA MUERTE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 00:00

Saatan написа:
Disturbеd написа:
GrubbyHouseDude™ написа:

закво да пушиш лайна за 2 и 50 , като за 1.80 можеш да пушиш Варна къчак...

За какво да лайна за 1.80, като за.... всъщност, да, прав си.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 01:15

НЕ

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 01:59

Z e R o написа:

Аз пък съм пушил и ще хейтвам.:roll: Марихуана съкс. :lol:

Наргиле - портабъл с тютюн черешка и чайче от кафе - автомат FTW! :D

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 09:09

Сега...
Голяма част от мненията ви ме издразниха, не със друго, а със "компетентността" ви базирана на нищото...
Също така ми е пределно ясно на по колко годинки сте, и е дразнещо да четеш как некви спополанковци ти хранят начина на живот без въобще да имат идея за какво иде реч... За това искам да споделя с вас някой ФАКТИ... и не научни измислени факти които варират от книга на книга, а факти които по-старите юзъри на тоя форум могат да потвърдят...

Роден съм 1987.
Регистриран съм 2002... още тогава Пушех като съдран.
Сега е 2007. Пуша поне от 2001, да не кажа 2000... кажи ги 7 години.
Аз съм... Силен пушач, пуша по много и пуша хубави чадели.
Дори доста време съм се занимавал с това като доход.
Не пия алкохол, Пазя си здравето и черния дроб :>

Не с цел да се изфукам (не сте вие хората на който умирам да спечеля уважението защото както казах по-рано, нито сте ми на годините, нито на наркотиците.) ще споделя с вас :

Говоря 4 езика.
В момента пиша от работата си като Customer Service Representative.
Плащат ми по 1000лв. на месец БЕЗ бонуси.
Работата ми съм я спечелил не с друго а с познанията си по английски и компютри.
Живея сам, Храна се сам, Плащам си сметките сам, И сам си оправям всичко в живота от 2 години насам...
Правя Флаери за ДНБ партита.

Защо ви го говоря тва ?

Еми защото през сичките тея неща дето правя, чадела не ми е излезнал от устата.
И НЕ, не съм затъпял... Сече ми пипето непрестанно и от постовете ви дори ми става пределно ясно до къде ви се простира спектъра на разбиране... Тъжно ограничени сте. По-лесно ви е да нахраните чуждото и да се сгушите в изкувствената топлина на познатото... слаби сте :)

Нервирате ме... Мога да се обърна и да не прочета тази тема, но ще ме боли отвътре че сте си останали непросветени...

С думичките си непремислени като ме сравните с "Наркоманчетата от Квартала", ме обиждате, и обиждате други които четат и са над това да пишат тук... принципно и аз не гледам тук... но тази тема ми е драга на сърцето защото ехее 2002 и аз направих такава първата си тема... и пак ми се наложи да ви обяснявам... и пак никой не ме разбра...

Куоут от поста над мен... Въпреки че почти всичките са пълни с глупости :

"Аз пък съм пушил и ще хейтвам. Марихуана съкс. "
ПушИл си ти... може и да си може и да не си, ама е ясно колко ти разбира главата... Истинския Шикамару веднага би разбрал... ама на тебе ти бега интелекта му. Не хейтвай... не е на мода, или ако ще хейтнеш, хейтни чалгарите, Тях поне повечето ги виждаш и им гледаш дереджето... Не хейтвай неща с които не си запознат, защото ще излезнеш глупак... :/
Идвам с Мацката след работния ден, с парите в джоба, с заслуженото самочувствие, установил се човек на който всичко в живота му работи и сам си го е направил, ще отвориме с момчетата една интелегентна тема за разговор, и ще запалиме един чадел... и ти кво, Ще хейтнеш "Тия наркомани" щото пушат... нали знаеш като какъв ще изглеждаш ?

фАнете (хейтърите) се замислете... Кво трябва вие да си оправите в характерите преди да скочите на веждите ми наркомански...

А който не иска да пуши или не е пушил - Евала... да си живее в тъмнината... НО да си запази КОМПЕТЕНТНИТЕ МНЕНИЙЦА за себе си... защото не съм очарован от това да ви чета врелите-некипели глупости дето са ви ги обяснявали я "големите" осмокласници в даскало, я бащите стотинаджий таксиметрови шофьори, я полу-умрелите ви бабички учителки...

Моля за напред само хубави премислени неща да пишете тук (и въобще дори преди да говорите се замисляйте, защото смешнеете с компетенцийте ;) )

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 11:07

Дам... както ТУО каза, не, не е затъпял. Имал съм удоволствието да пия кафета и бири с него, да ходим на кино... Епа не съм забелязъл да е затъпял от коза. Ако по принцип си тъп, ще си останеш тъп. Коза нито ще ти помогне да поумнееш, нито да затъпееш. Имаш нещо в главата - остава. Нямаш - пак ще си нямаш. А и тревата доста стимулира креативността.
И да, не сте му нито на годините, нито на наркотиците ;) Мисля, че той знае по-добре от вас, от мен, и от повечето тук.
Peace.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2007 11:24

TheUnknownOne написа:
Сега...
Голяма част от мненията ви ме издразниха, не със друго, а със "компетентността" ви базирана на нищото...
Също така ми е пределно ясно на по колко годинки сте, и е дразнещо да четеш как некви спополанковци ти хранят начина на живот без въобще да имат идея за какво иде реч... За това искам да споделя с вас някой ФАКТИ... и не научни измислени факти които варират от книга на книга, а факти които по-старите юзъри на тоя форум могат да потвърдят...

Роден съм 1987.
Регистриран съм 2002... още тогава Пушех като съдран.
Сега е 2007. Пуша поне от 2001, да не кажа 2000... кажи ги 7 години.
Аз съм... Силен пушач, пуша по много и пуша хубави чадели.
Дори доста време съм се занимавал с това като доход.
Не пия алкохол, Пазя си здравето и черния дроб :>

Не с цел да се изфукам (не сте вие хората на който умирам да спечеля уважението защото както казах по-рано, нито сте ми на годините, нито на наркотиците.) ще споделя с вас :

Говоря 4 езика.
В момента пиша от работата си като Customer Service Representative.
Плащат ми по 1000лв. на месец БЕЗ бонуси.
Работата ми съм я спечелил не с друго а с познанията си по английски и компютри.
Живея сам, Храна се сам, Плащам си сметките сам, И сам си оправям всичко в живота от 2 години насам...
Правя Флаери за ДНБ партита.

Защо ви го говоря тва ?

Еми защото през сичките тея неща дето правя, чадела не ми е излезнал от устата.
И НЕ, не съм затъпял... Сече ми пипето непрестанно и от постовете ви дори ми става пределно ясно до къде ви се простира спектъра на разбиране... Тъжно ограничени сте. По-лесно ви е да нахраните чуждото и да се сгушите в изкувствената топлина на познатото... слаби сте :)

Нервирате ме... Мога да се обърна и да не прочета тази тема, но ще ме боли отвътре че сте си останали непросветени...

С думичките си непремислени като ме сравните с "Наркоманчетата от Квартала", ме обиждате, и обиждате други които четат и са над това да пишат тук... принципно и аз не гледам тук... но тази тема ми е драга на сърцето защото ехее 2002 и аз направих такава първата си тема... и пак ми се наложи да ви обяснявам... и пак никой не ме разбра...

Куоут от поста над мен... Въпреки че почти всичките са пълни с глупости :

"Аз пък съм пушил и ще хейтвам. Марихуана съкс. "
ПушИл си ти... може и да си може и да не си, ама е ясно колко ти разбира главата... Истинския Шикамару веднага би разбрал... ама на тебе ти бега интелекта му. Не хейтвай... не е на мода, или ако ще хейтнеш, хейтни чалгарите, Тях поне повечето ги виждаш и им гледаш дереджето... Не хейтвай неща с които не си запознат, защото ще излезнеш глупак... :/
Идвам с Мацката след работния ден, с парите в джоба, с заслуженото самочувствие, установил се човек на който всичко в живота му работи и сам си го е направил, ще отвориме с момчетата една интелегентна тема за разговор, и ще запалиме един чадел... и ти кво, Ще хейтнеш "Тия наркомани" щото пушат... нали знаеш като какъв ще изглеждаш ?

фАнете (хейтърите) се замислете... Кво трябва вие да си оправите в характерите преди да скочите на веждите ми наркомански...

А който не иска да пуши или не е пушил - Евала... да си живее в тъмнината... НО да си запази КОМПЕТЕНТНИТЕ МНЕНИЙЦА за себе си... защото не съм очарован от това да ви чета врелите-некипели глупости дето са ви ги обяснявали я "големите" осмокласници в даскало, я бащите стотинаджий таксиметрови шофьори, я полу-умрелите ви бабички учителки...

Моля за напред само хубави премислени неща да пишете тук (и въобще дори преди да говорите се замисляйте, защото смешнеете с компетенцийте ;) )

word!

малко офтопик...

Могъщия и Зловещия коз - афтер ефект

Могъщия - опъваш си и секунда по-късно виждаш бели нинджи да скачат по уличните лампи. Минута след това вече си седнал някаде (тъй като коленцата ти вече са омекнали и не могат да те държат изправен) и се наслаждаваш на филма с нинджите. Препоръчително е да носите много храна със себе си.

Зловещия - опъваш си. Десет минути по-късно започваш да псуваш като комбайнер, защото не те е хванало и точно тогава... ДЗОНГ! В черепа ти прозвучава камбанен звън. Поздравления, вече си в измерението Х и си лафиш с Кранк (като Кранк всъщност е припадналият ти събеседник, който също е опитал от "Зловещия"). Препоръчително е да сте повечко хора, за да има кой да ви примъкне в случай, че пребледнеете и се изплющите като дъска на земята

Зловещо-могъщия - букетче от двата коза. Не се препоръчва за девствени дробчета.

Снощи пробвах всичките комбинации. That was the shit! Weed 4 life!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com