Автор |
Съобщение |
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 11:33
THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем.
ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ!
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 12:00
Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ!
Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 12:53
Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето
AC/DC-TNT.mp3
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 12:55
хора, стига глупости бе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:03
Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3
Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:06
THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА .
Убря, и аз ке се включа.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:07
Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа.
вече има тема за баница
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:08
ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа.
ето от къде ще вземе инфо за скандалите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:19
Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите
Кви теми,кви пет лева бе .Тва е истинската баница .Аре набираме още членове.
бтв:Ако ке пишете за таз баница сакам и язе да съм споменат .
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:19
Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите
не бях ли аз за скандалите
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:32
ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите
Баницата трябва да има тема!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:40
"bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема!
Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:41
"bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема!
ти си бе ето откъде може да взимеш идеи
БАНИЦАААААААААААААААААААА
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:41
Nixon написа: "bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема! Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"!
никсан кога ще те инрвюирам
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:47
ivo333 написа: Nixon написа: "bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема! Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"! никсан кога ще те инрвюирам
Когато искаш!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:48
Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: "bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема! Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"! никсан кога ще те инрвюирам Когато искаш!
то въпроса е дали въобще искаш
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 13:52
ivo333 написа: Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: "bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема! Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"! никсан кога ще те инрвюирам Когато искаш! то въпроса е дали въобще искаш
Ами ако няма пак да ме псувате във форумното списание-добре!
|
|
|
|
|
Sv3tlio
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 14:19
Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: "bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема! Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"! никсан кога ще те инрвюирам Когато искаш! то въпроса е дали въобще искаш Ами ако няма пак да ме псувате във форумното списание-добре!
Никсъне да ти серем в устенцата!
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 14:55
Sv3tlio написа: Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: "bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема! Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"! никсан кога ще те инрвюирам Когато искаш! то въпроса е дали въобще искаш Ами ако няма пак да ме псувате във форумното списание-добре! Никсъне да ти серем в устенцата!
мнго гадно ми се езсряхте в темата,ама карай-Коледа е
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 15:36
Daddy Yankee написа: Sv3tlio написа: Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: ivo333 написа: Nixon написа: "bOtLik3" написа: ivo333 написа: Till Lindemann написа: ivo333 написа: Bator Zong™ написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Sirius написа: Fenriz написа: THE KING OF TIME написа: Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем. ЧЕ ИЗРАВНИМ, ЧИЧЕ! Пратете никсън в мъжката баня, за да го напипа и да разбере как боли...сърцето AC/DC-TNT.mp3Айде всички да се включим в каузата за най-дългата празнична баница с късмети.ВСИЧКИ НА ЦИТАТААААА . Убря, и аз ке се включа. ето от къде ще вземе инфо за скандалите не бях ли аз за скандалите Баницата трябва да има тема! Aми хайде да променим темата на "Форумната вита баница"! никсан кога ще те инрвюирам Когато искаш! то въпроса е дали въобще искаш Ами ако няма пак да ме псувате във форумното списание-добре! Никсъне да ти серем в устенцата! мнго гадно ми се езсряхте в темата,ама карай-Коледа е
Заболя ме главата бе
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|