Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)    24%  24%  [ 38 ]
 Волен Сидеров (Месията)    37%  37%  [ 59 ]
 Петър Берон (агент Бончо)    1%  1%  [ 2 ]
 Георги Марков (агент Николай)    2%  2%  [ 3 ]
 Григор Велев    0%  0%  [ 0 ]
 Любен Петров    0%  0%  [ 0 ]
 Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)    9%  9%  [ 14 ]
 друг    1%  1%  [ 1 ]
 Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)    9%  9%  [ 15 ]
 Няма да гласувам    16%  16%  [ 26 ]
Общо гласове : 158
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2006 11:31

Алминатора написа:
Болен води в класирането :?

Защото във форума няма заклети комунисти, цигани или турски екскурзианти.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2006 12:26

не. има обикновени лигавещи се и заблудени от речите на pocket-фюрера.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2006 21:23

Ледник написа:
Алминатора написа:

Само не разбирам какъв ти е проблема с турчалята,ти на живо виждал ли си :wink: :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2006 21:46

Аз бях наскоро в Истанбул - фантастичен град 8)
обаче тук има проблем, защото искат неща от ДПС и още няколко формации, искат неща, които в самата Турция са недопустими. Примерно със забрадките - в Турция не допускат забрадки в учебни и държавни заведения.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2006 21:53

Sparhawk написа:
Примерно със забрадките - в Турция не допускат забрадки в учебни и държавни заведения.

Ако искат забрадки, нека дойдат в България. Пък и ще бъдат по-близо до Европа.

Ето интересни интерпетации от 6-ТиВи по темата - http://www.btv.bg/news/?magic=reporters
Погледнете характерно облекло на ученичките в Родопите на снимката в дясната част.

kosjo написа:
Ледник написа:
Алминатора написа:
Волен води в класирането :?

Само не разбирам какъв ти е проблема с турчалята,ти на живо виждал ли си :wink: :?:

Да пичове са (някои), но стане ли въпрос за политика и свободи са голями разбирачи...

Профил

Аватар
В момента играе: Каквото падне....
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2006 23:52

Що за анкета, че 96% от посещаващите форума, според законите на държавата, нямат право на глас.

|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2006 00:44

kosjo написа:
Ледник написа:
Алминатора написа:

Проблем - никакъв! Сигурен съм, че радват хората. Може и да си имат по два крака и две ръце като нас, не знам.
Знам само, че по избори докарват немалко от тях да решават кой ще ни е президент и премиер.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2006 08:23

всъщност докарват доста малко. Ако цял Истанбул се излее тук ще спечелят с 200% :roll: :x

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2006 15:25

ТРУПОНАРЕЗЕНинс, струва ми се, че и ти не си напълно наясно с това що е "социална политика". Защото това понятие е по-различна от това, което описваш в последния си пост. А че в следствие на тоталитарния режим в България до '89-а са се формирали редица групи, които виждат навсякъде погрешно наречения "социализъм" и се борят срещу него, си е факт. Съвсем друг е въпросът, че тези хора малко погрешно си избират противника и причината да се борят с него.
И да те поправя, че Хитлер ама хич не е бил социално настроен. Дори точно обратното - бил е точно на другия полюс.

Зубро, знаеш ли, че до момента нито веднъж не съм видял да покритикувате и зрънце от идеите на Българската Социалистическа Партия? В смисъл идеи за управление на държавата. Разбира се, като изключим политиката им за присъединяване към ЕС, което обаче си е малко по-специфичен въпрос. Всичко, с което ги критикувате, си е чисто изградени на догадки и най-вече - на инат, аргументи за продажност и небългарска политика. Същото, междувпрочем, се отнася и за демократичните ни партии. Дефакто съм 100% сигурен, че ако Волен беше не крайно десен, ами крайно ляв политик, но отново националист, щяхте всички да ревете колко е било красиво преди '89-а и колко щастлив е бил българинът, но управлението на демократите е унищожило това, а виждаш ли ти, сегашните управлници просто не са достатъчно комунисти. Надявам се, че ще разбереш метафората ми.

И накрая бих искал и аз да спомена, че всъщност "туристите по изборите" в действителност наистина не са чак толкова много. А и погледнато законово, щом са си български граждани защо да не могат да гласуват?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2006 17:07

е то всички атакисти са против евросъюза. Нямало да можем да сме горди, космати и миришещи на чесън в него :roll:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2006 22:05

MetalGearRex написа:
Зубро, знаеш ли, че до момента нито веднъж не съм видял да покритикувате и зрънце от идеите на Българската Социалистическа Партия? В смисъл идеи за управление на държавата.

Идеите им не ме интересуват особено. Видяхме ги колко струват. Нали това ти казвам, и идеите на комунизма може да са много красиви на хартия, но шейсетте милиона избити християни в СССР не биха се съгласили. Че Първанов и вицето му бяха върли анти-НАТОвци, а виж ги как действаха. В този смисъл идеите на БСП съвсем, ама съвсем не ме интересуват - за разлика от АТАКА, БСП доказа че има постоянство и чувство за дълг колкото един комар. Между тях и демократите, както ти наричаш един от филиалите на БКП, няма практически никаква разлика - освен това в чии джобове ще потекат нашите пари.

Ястреб, аз съм против сегашното ни влизане в ЕС поради няколко причини.

Първо, заради ценовия шок, който ще последва. Ще се отрази не просто на джоба на българина, а на самия му живот. Да, немалко хора се самоубиват от безпаричие. И да видим когато цените скочат двойно колко пъти по десет ще спадне раждаемостта. Мхм. А от такъв шок една страна като България, управлявана от банда птицечовки, трудно ще се съвземе.

Второ, заради условията при които влизаме. Не знам защо досега се говореше за някакви преговори за нашето влизане в ЕС, след като преговори на практика нямаше. Идва мустакатия чичко Ферхойген, казва че иска от нас да ликвидираме енергетиката си, нашите козируват и това е. Трупонарезния смънка някаква глупост преди страница-две без да си има идея явно, че първо реакторите са напълно надеждни, и второ - че искането за затварянето им не е единодушно сред евросредите и е представено от самия Ферхойген, а не някаква комисия по присъединяването.

Така, при липсата на реални преговори и отхвърляне на неизгодните за България искания, момците от ЕС хем ни поставиха непосилни искания, хем сега ще стиснат здраво кесиите, за да не получим почти нищо от обещаните средства. А каквото получим за земеделие и образование - ДПС-мафиотите, окупирали властта в тези сфери, ще го изсмучат. И оставаме на сухо. Ама ще имаме да плащаме и членски такси. И външния дълг, за който мнозина крещяхте че щал да ни бъде опростен - нейсе.

Да, знам че вече процесът е започнал и няма да бъде спрян.
Но престъпни бяха действията на нашите (нашите?!) управляващи, които решиха да ни вкарат в ЕС на всяка цена. Сега някой ще каже: "Добре бе, нали национален приоритет ни е влизането в ЕС?". Не, мили деца. Приоритет за правителството трябва да е благосъстоянието на българския народ, а влизането в ЕС - само цел към него. Ако още с влизането ще ни съдерат кожите кожите, без да получим и цент в последствие - тогава за чий ни е изобщо този съюз?

Ей това ми е проблемът, Ястреб - че съюзническите момчета имат по-голяма нужда от нас като граничари, отколкото ние като тях, вярвай ми. Затова и приемането ни беше 100% сигурно. А България бе натикана в ЕС без да е политически и икономически готова за това - нещо далеч по-важно от миризмата на чесън.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 05:26

лорд Воленмор написа:
MetalGearRex написа:
Зубро, знаеш ли, че до момента нито веднъж не съм видял да покритикувате и зрънце от идеите на Българската Социалистическа Партия? В смисъл идеи за управление на държавата.

Идеите им не ме интересуват особено. Видяхме ги колко струват. Нали това ти казвам, и идеите на комунизма може да са много красиви на хартия, но шейсетте милиона избити християни в СССР не биха се съгласили. Че Първанов и вицето му бяха върли анти-НАТОвци, а виж ги как действаха. В този смисъл идеите на БСП съвсем, ама съвсем не ме интересуват - за разлика от АТАКА, БСП доказа че има постоянство и чувство за дълг колкото един комар. Между тях и демократите, както ти наричаш един от филиалите на БКП, няма практически никаква разлика - освен това в чии джобове ще потекат нашите пари.

И нас не ни интересуват идеите на Атака по същите причини. Хората им са същите прасета. Чувстото за дълг не съществува в политката, между другото. Както общественото мнение рядко съвпада с общественото-полезните идеи. Мнение: Всички социални прослоики трябва да дърпат напред за подобрение състоянието на един народ, а не бедни и не толкова бедни да дърпат от богати и не толкова богати. Средната работна заплата по друг начин не може да се вдигне.

И да, съгласен съм, че "между тях[ATAKA] и БСП няма никаква разлика - освен това в чии джобове ще потекат нашите пари." Върни се към писането, политката ти е размекнала мозъка; не можеш да се изразяваш вече.

лорд Воленмор написа:
Първо, заради ценовия шок, който ще последва. Ще се отрази не просто на джоба на българина, а на самия му живот. Да, немалко хора се самоубиват от безпаричие. И да видим когато цените скочат двойно колко пъти по десет ще спадне раждаемостта. Мхм. А от такъв шок една страна като България, управлявана от банда птицечовки, трудно ще се съвземе.

Паричен шок? Какъв? Къде? От какви иконмически източници? От гъза на Волен и медиите във вашите уста.
Раждаемостта спада глобално по едни и същи причини(освен в най-бедните) за т'ва ако наистина искате да я качите, гласувайте за Воленчо, той ще осигури липсата на каквито и да е цели в живота освен първичното ебане, поради невъзможност да вземеш квито и да е пари...

лорд Воленмор написа:
Второ, заради условията при които влизаме. Не знам защо досега се говореше за някакви преговори за нашето влизане в ЕС, след като преговори на практика нямаше. Идва мустакатия чичко Ферхойген, казва че иска от нас да ликвидираме енергетиката си, нашите козируват и това е. Трупонарезния смънка някаква глупост преди страница-две без да си има идея явно, че първо реакторите са напълно надеждни, и второ - че искането за затварянето им не е единодушно сред евросредите и е представено от самия Ферхойген, а не някаква комисия по присъединяването.

Да се радваме на непоклатимата ти вяра у Българските популистки медии. Да беше разучил малко, щеше да намериш всички доклади, всички ревизии и подробони транскрипти на преговорите. Бележка, ядрени реактори се затварят по цяла време от Франция до тук(Германия цялостно затварят всичко и то с референдум на немци), така че стига сте се хванали за АЕЦ-а като че ли ще умрем без него. По скоро ще умрем без инвестициите на ЕС.

лорд Воленмор написа:

Така, при липсата на реални преговори и отхвърляне на неизгодните за България искания, момците от ЕС хем ни поставиха непосилни искания, хем сега ще стиснат здраво кесиите, за да не получим почти нищо от обещаните средства. А каквото получим за земеделие и образование - ДПС-мафиотите, окупирали властта в тези сфери, ще го изсмучат. И оставаме на сухо. Ама ще имаме да плащаме и членски такси. И външния дълг, за който мнозина крещяхте че щал да ни бъде опростен - нейсе.

Мда, да се отбележи пъланта ти липса на т.н. creidble източници и информираност относно преговорите. In Siderov we trusted.
ДПС-мафиотите, мхм, Атакистите и те са си мафиоти, направо мутрички.

лорд Воленмор написа:
Да, знам че вече процесът е започнал и няма да бъде спрян.
Но престъпни бяха действията на нашите (нашите?!) управляващи, които решиха да ни вкарат в ЕС на всяка цена. Сега някой ще каже: "Добре бе, нали национален приоритет ни е влизането в ЕС?". Не, мили деца. Приоритет за правителството трябва да е благосъстоянието на българския народ, а влизането в ЕС - само цел към него. Ако още с влизането ще ни съдерат кожите кожите, без да получим и цент в последствие - тогава за чий ни е изобщо този съюз?

j00, погледни в Тълковния речник к'во значи престъпно? Също така си припомни какво прави ЕС и фактът че никоя страна в момента в него, не е по-зле сега от времето преди да влезе. Освен това, отново нямаш източници за твърденията си, защото... ми не знам, щото си кретен и ти липсва прости умения в областта на риториката(виж, в патоса и ораторството, сладкодумието си добър, докато повтаряш заучените от СКАТ и Волен фразички).
лорд Воленмор написа:
Ей това ми е проблемът, Ястреб - че съюзническите момчета имат по-голяма нужда от нас като граничари, отколкото ние като тях, вярвай ми. Затова и приемането ни беше 100% сигурно. А България бе натикана в ЕС без да е политически и икономически готова за това - нещо далеч по-важно от миризмата на чесън.

А не, приемането ни беше 100% сигурно заради преговорите, които водихме и т.н. (Но ти си нямаш и понятие в какво се състоя преговрния процес). България не е готова политически и икономически за ЕС. И кой ще страда? Ние или ЕС, на които подмолно им се присламчваме? Бележка: фразата "вярвай ми" мисля, че е запазена марка на Н.В. Симеон Сакскобурготски и по-конкретно, популистката му кампания, за т'ва не бачка много много като аргумент.

Ех, Зубро, Зубро. Кон с капаци продължаваш да бъдеш, подхранван ексклузивно от Атака и привърженици. Нали знаеш, че лиспата на разнообразие в храната води до мозъчни тумори? Едно време пишеше дете, и то не зле, ама сега не можеш едно просто параграфче от теза-доказателство да направиш Все сладкодумничиш, все повтаряш заучени от Воленчо и компания фразички. Кратунката ти има ли сила за анализ? Не особено явно.
Бележка: Скиваш ли колко съм убедителен като не използвам никакви източници и истински аргументи, а пренаписвам твоите, заменяйки няколко думи и тяхната подредба?

Несвързано, ТРУПОНАРЕЗНинс, благодаря за пост-модернизма, с който освежаваш форума от време до време. Жалко, че хората са слепи и не могат да оценят думите ти дори само като език, отвъд значението им.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 08:29

Ето затова Зубро съм против Сидера - защото ви напълни главата с тия глупости и защото под плоската му антиевропейска реторика се виждат конците на руските му господари, които са го задвижили по същия начин, по който активираха Слобо в Югославия (помниш ли Болен как го защитаваше от Клинтън докато сръбското говедо трепеше българи в западните покрайнини - и това тогава не го казаха "казионните медии", а извънпарламентарната ВМРО)?
Истината е, че последния ценови шок е тази есен. И той така и така щеше да дойде. Разликата е, че когато дадем тия пари на ЕС, знаем за какво ги даваме. Когато ги дадем на нашите хрантутници, те се трансформират в купчина говна. Затова и аз съм доволен от мониторинга на ЕС - т.нар. от Борисов и Костов политически борд. Защото сега ще ги гледат в паницата. което за мен беше и един от основните плюсове на ЕС. Имам приятел, който учи в Страстбург и европейското право му е специалност. Нямаш и идея колко по-стриктно ще наблюдават нашите сега.
Като говориш за раждаемостта виж колко деца е оставил за майка България Волен и после давай с тия патетични речи. Португалия също влезе бедна в ЕС, сега дохода и е пет пъти колкото нашия. За Гърция да не приказваме. И не, няма да стигнем Германия НИКОГА, но стандарта на Гърция, която е страхотна страна е напълно възможна цел. И това ще е рахат. :P
Е затова съм против Сидера. Защото той е едно нагло ченге (това го знам още от малък), пратено от съветските комунисти да мъти водата тук.
Ама няма да стане.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 10:04

"И нас не ни интересуват идеите на Атака по същите причини."
С единствената разлика, че АТАКА продължиха политиката си и в парламента, и дори в опозиция изпълват предизборните си обещания. Обвиненията ти, че националистите се числят към крадливото племе, биват базирани на какво?

"Паричен шок? Какъв? Къде?"
От изравняването на цените с европейските и оставането на заплатите ни на същото ниво.
Учудваш ме.
Къде спа досега?

"Раждаемостта спада глобално по едни и същи причини"
Я ми обясни при двойно увеличение на цените за повечето продукти и огромен скок в цените за електроенергия, лесно ли ще се отглеждат деца.

"стига сте се хванали за АЕЦ-а като че ли ще умрем без него. По скоро ще умрем без инвестициите на ЕС."
И ти сравняваш Франция и Германия с техните централи, с нас и нашата?
За Бога, не искам да те обиждам, но ти си нямаш и идея за какво говориш!
Тази АЕЦ осигуряваше огромен процент от електроенергията за България, че изнасяхме и за чужбина. Най-елементарните последици от затварянето й ще бъдат, да речем:
1. Скок на цените за електроенергия в пъти.
2. Загуба на един от източниците на печалба за България - износа на електроенергия.
3. Ще трябва да пилеем още средства за внос на електричество от чужбина.

Само стой и гледай.

А за инвестициите на ЕС - в какво ще инвестират изобщо? И няма ли то да бъде откраднато? И колко малки всъщност ще са тези "но"-та, с които ще ограничат притока на средства? Мислиш ли изобщо?!
Само стой и гледай.

"Атакистите и те са си мафиоти"
И базирам това си твърдение на абсолютно нищо.

"погледни в Тълковния речник к'во значи престъпно?"
Това въпрос ли е?
И оспорваш ли, че управлението на БСП-ДПС-НДСВ е престъпно? А това на НДСВ-ДПС? Заеми някаква позиция, когато подхвърляш подобни твърдения. Не мога да гадая какво си искал да кажеш.

"ми не знам, щото си кретен и ти липсва прости умения в областта на риториката"
Посочи ми какво не харесваш у полемичните ми умения и специално за теб ще изгладя каквито недостатъци имам. Засега виждам как просто говориш безсмислици. И обиждаш необосновано. Не знам докога ще мога да търпя простотията ти.
И да ти напомня, че някак аз съм този, който няма нужда от дребнаво заяждане и обиди, за да докаже тезата си. Или да запълва издишащи доказателства, за разлика от теб. Прави си изводите.

"И кой ще страда? Ние или ЕС, на които подмолно им се присламчваме?"
Ние страдаме, вярвам че обясних защо - просто преди да злобееш трябва да попрочетеш, току-виж си си отворил очите. Ако искаш - пробвай да ме обориш!
А когато една нова страна-членка бъде приета като външна на съюза и стане граничар, тя логично става държава-митница на съюза. И бившите митнически държави спестяват милиарди годишно. Не знам как дребна държавица на кръстопътя между Европа и Близкия изток ще се справя с тези си задължения, мога само да си представям какво юркане от страна на ЕС ще падне.
А за ЕС не се притеснявай, държавите там не се прехласват по някакъв измислен глобализъм и си гледат интереса. Пари трудно ще изкопчиш от тях.

"Скиваш ли колко съм убедителен като не използвам никакви източници и истински аргументи, а пренаписвам твоите, заменяйки няколко думи и тяхната подредба?"
Видях само че имаш злобата на разгонено псе, и информираността и полемичните способности на краставица.

За мен беше неплодотворно да те нищя. :/

------------------------------------------------------------

"Истината е, че последния ценови шок е тази есен."
Всъщност следващият ценови шок ще е при покачването на цените за електроенергия след затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй. След това цените ще се вдигат до европейските. След това ще приемаме еврото. Не бързай да му обявяваш края толкова бързо.

"защото ви напълни главата с тия глупости"
Обори ме.

"Защото сега ще ги гледат в паницата."
Тук си прав, краденето за нашите момчета ще стане с една идея по-трудно.

"И не, няма да стигнем Германия НИКОГА, но стандарта на Гърция, която е страхотна страна е напълно възможна цел."
Отново си прав, но с едно уточнение.
Замисли се кое. ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 10:34

Много лесно мога да те оборя. Как смееш да твърдиш, че Болен не крадлив след като работи толкова месеци за Овергаз и Топенерджи? Тва средата на 90-те. Как СМЕЕШ да казваш, че той е честен след като задигна и така и не върна парите на съставилите коалиция Атака партийки? Ще ти поясня какво имам превид. Преди избори всяка формация прави депозит пред ЦИК от няколко хиляди лева, които, при влизане в парламента получава обратно. Комунистите, които вкараха Волен в парламента (Нова Зора и прочее) дадоха тези пари. Волен обаче не им ги върна после, а тръгна да си изгражда смотаната партийка.
Що се отнася до скока на цените, бъркаш. Ще скочат тази есен за финално водата и парното. Но храните от догодина ще паднат заради вериги като Кауфланд и идващите с тях Алди.
Що се отнася до великия АЕЦ, цялото мрънкане за него ми звучи като "Не щем НАТО, а Тато". Аз лично предпочитам да съм част от западния свят, отколкото да си пърдя над елкрушката.
И скока няма да е толкова драстичен, колкото го описваш. Що се отнася до еврото, то е най-рано от 2009-та. Няма да го пуснат преди да сме готови. Бъркаш също затова и, че ЕС не дава пари. и до ден днешен ЕС налива пари в Гърция, въпреки, че от десетилетия се заканва да им спре парите.
Що се отнася до престъпни управления, на маса можем да си хвърляме каквото искаме, но няма нищо произнесено в съда. На теория няма престъпно управление.
Има некадърно, но това е друга тема. Прочее, ако омразните ти десни бяха останали на власт сега въобще нямаше да водим тоя разговор. IMO.
Аргументите, които изполваш са лъжи, раздухвани от едни и същи мазни ченгетарски мутри от години - на Болен, на червения таран огнян Сапарев, политк.рвата Румен Воденичаров, дето смени сто партии, лудия генерал Петров и пияния Иван Славков -Батето. Макар, че аз бих избрал Батето пред Болен - той поне е забавен.
Що се отнася до краденето на нашите момчета то ще стане не една, а десет идеи по-трудно. Ще видиш.
Така, че от атака най-добре спрете да пречите на нормалните хора, които искат да станат част от света. емигрирайте в Русия!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 16:00

Е аз почти няма какво да добавя повече. По въпроса за скока на цените и т.н. апокалиптични събития които някои хора описват след влизането ни в ЕС писах в собствената си тема "Май ще ни приемат!", който го интересува може да хвърли едно око.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 17:32

Струва ми се, че от доста време насам спорът (защото си е спор, а не дискусия) се води в стил "ние" казваме на Зубро това и това, като го подкрепяме с някой и друг пример от чуждите страни и т.н., а после той си казва, че всички у нас са продажни, естествено с изключение на Волен, никой няма да ни даде пари, ако даде, то някой ще ги присвои, всички цени ще скочат до небесата, няма да може да се живее..., без да даде друг пример освен, че електроенергията ще поскъпне. Или с други думи искам да кажа, че колкото и нови неща да му казваме, той винаги си повтаря неговото добре отрепетирано стихче, заучено докато е гледал СКАТ. Просто е безсмислено.

Някой да знае някой сайт, на който публикуват разни разговори с кандидат-президентите, че да мога да чета там. Че скоро ще ходя в София и там няма да имам телевизор, а за вестници не ми се дават пари... :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 17:42

http://www.standartnews.com
http://www.segabg.com
http://www.monitor.bg

това са интересни и безплатни за четене вестници в мрежата.
:D
А за спора може би е така и въпреки това трябва да се дава отпор на тезите на Атака. Има една хубава мисъл за победата на националсоциалистите в Германия - за да спечели Злото, Добрите хора просто не трябва да правят нищо.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 17:50

Това съм го чувал и е интересна мисъл. Само да не я чуе Злото, че ще е в разрез с подписа му. ;) И въпреки това ми се струва, че е безсмислено да се борим за "душата му". Т'ва е все едно да се опитваш да спасиш фанатик камикадзе с няколко килограма С4 около тялото си. Едва ли ще постигнеш много...

И благодаря за сайтчетата. :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Сеп 2006 18:00

не за неговата :lol:
но трябва да има контрааргументи на тия тези, не да си мълчим :D
за сайтчетата - за нищо.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми