___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Facchetti
30 Май 2005 19:12 Мнения: 778 Местоположение: Гинунгагап
Заглавие: Re: Какво слушате в момента?
Публикувано на: 06 Окт 2009 19:11
Apocalyptica - The Unforgiven
___________________________________ When you feel the fire and taste the flame...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Wanted
08 Юли 2004 10:22 Мнения: 1486 Местоположение: На изток от рая
Публикувано на: 06 Окт 2009 19:43
W.A.S.P. - I Don't Need No Doctor
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
KaLi_BoGa
В момента играе: RoN
Публикувано на: 06 Окт 2009 20:10
/me (music) Now playing: 355. Scorpions - Wind Of Change След тежък ден като днешния(алкохол ала бала могоо смех) ми трябва нещо спокойно и не затормозяващо съзнанието
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
Публикувано на: 06 Окт 2009 20:46
Nocturno написа:
който не аресва мейдън - у Цензурата на майка му въшки да се завъдят
Ей това е епик фейл.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 06 Окт 2009 20:48
Нека WIN-ът бъде от мен тогава
Pink Floyd - Time
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения