Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 13:02
Xayzer написа: Martin4o написа: може ли да ми направиш едно барче и от едната страна да пише Martin4o а от другата -[ZBC]Clan=Zie Big Cock team Кажи на какъв фон. Shelby написа: а за мен може ли едно с Барселона(но ако може не онова САМО БАРСА) едно банерче с Ford Shelby и едно с любимата ми бира-ГРОЛШ Ето за Барселона и бирата, за Шелбито ще трябва да ми кажеш кое по-точно, защото има много Форд Шелбита. Най-добре направо ми дай снимка. Поздрави
мерси Xayzer ама аз или съм тъп или.................
не мога да си ги сложа в подписа дееба ще ми кажеш ли как
а мустанга шелби-няма значение само предницата да се вижда
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 13:23
Shelby написа: мерси Xayzer ама аз или съм тъп или................. не мога да си ги сложа в подписа дееба ще ми кажеш ли как
Значи като кликнеш за да цитираш поста ми, от там копирай линка на банерчето така както съм го дал - целия, и го пействаш в подписа си.
А ето и Шелбито:
Поздрави
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 13:26
Данке
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 14:53
Мерси, Xayzer!
Харесват ми :Ь
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 15:01
Markus Schulz написа: Мерси, Xayzer! Харесват ми :Ь
Е, радвам се че ти харесват. Аз лично не бях много доволен от резултата, но щом клиента е доволен
Между другото, една малка обява:
За хората който много напират за рангове, вместо да тормозят админа, мога да им направя като моя
Поздрави
_
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 17:41
Xayzer написа: Markus Schulz написа: Мерси, Xayzer! Харесват ми :Ь Е, радвам се че ти харесват. Аз лично не бях много доволен от резултата, но щом клиента е доволен Между другото, една малка обява: За хората който много напират за рангове, вместо да тормозят админа, мога да им направя като моя Поздрави _
аз аз аз
ако може под ника да има един GT500
S`il vous plait
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 17:56
Shelby написа: аз аз аз ако може под ника да има един GT500 S`il vous plait
Така?:
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 19:13
Оригинално решение, колега. Поздрав.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 19:35
Xayzer написа: Markus Schulz написа: Мерси, Xayzer! Харесват ми :Ь Е, радвам се че ти харесват. Аз лично не бях много доволен от резултата, но щом клиента е доволен Между другото, една малка обява: За хората който много напират за рангове, вместо да тормозят админа, мога да им направя като моя Поздрави _
О.о ?
Съжелявам за ЛС-то...
Не видя,че тука пише за тая работа.
Ако може на мен да направиш върху моя аватар да пише PCM Forum Plant Master
10 х предварително
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 19:37
много ти благодаря
а може ли един банер с оная графика дето уейн рууууууууни току що е откъснал гравата на Крестияно Роналдо с надпис ТОВА Е МОЕТО ОТМЪЩЕНИЕ на английски
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 19:58
*Dexter' написа: О.о ? Съжелявам за ЛС-то... Не видя,че тука пише за тая работа. Ако може на мен да направиш върху моя аватар да пише PCM Forum Plant Master 10 х предварително Заповядай: Зубро Зубрев написа: Оригинално решение, колега. Поздрав.
Благодаря колега, благодаря
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 20:09
Xayzer написа: *Dexter' написа: О.о ? Съжелявам за ЛС-то... Не видя,че тука пише за тая работа. Ако може на мен да направиш върху моя аватар да пише PCM Forum Plant Master 10 х предварително Заповядай: Зубро Зубрев написа: Оригинално решение, колега. Поздрав. Благодаря колега, благодаря
Леле,Кцайзер,не мога да повярвам...по свестен човек от теб никога не съм виждал...Благодаря ти баце!
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 20:11
Решението не е особено оригинално ако цъкнеш на "профил" или ако си със subsilver. Все пак, поздрави за старанието
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 20:25
Steel написа: Решението не е особено оригинално ако цъкнеш на "профил" или ако си със subsilver. Все пак, поздрави за старанието Кой тук е толкова гей, че да е със СубСилвър?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 20:26
Зубро Зубрев написа: Steel написа: Решението не е особено оригинално ако цъкнеш на "профил" или ако си със subsilver. Все пак, поздрави за старанието Кой тук е толкова гей, че да е със СубСилвър? Не знам, но все пак...
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 20:48
Shelby написа: много ти благодаря а може ли един банер с оная графика дето уейн рууууууууни току що е откъснал гравата на Крестияно Роналдо с надпис ТОВА Е МОЕТО ОТМЪЩЕНИЕ на английски Това може би е най-неподходящата снимка за банерче, но все нещо измайсторих. Виж дали ти харесва: Зубро Зубрев написа: Steel написа: Решението не е особено оригинално ако цъкнеш на "профил" или ако си със subsilver. Все пак, поздрави за старанието Кой тук е толкова гей, че да е със СубСилвър?
Знам за 2-3 които го ползват, но предпочитам да не издавам сексуалните им наклонности
|
|
|
|
Zenon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2006 00:48
Xayzer, иновативен и способен както винаги, поздрави браточка
|
|
|
midy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2006 00:59
Ксайзер,моля направи и на мен само да пише "VIVA La France" ,благодаря ти предварително
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2006 09:01
GrIs0m написа: Ксайзер,моля направи и на мен само да пише "VIVA La France" ,благодаря ти предварително Заповядай: Zenthehunter написа: Xayzer, иновативен и способен както винаги, поздрави браточка
Благодаря за поздрава, казвай сега какъв ранг искаш
П.П. Хаха, amc, виждам, че си сменил името на темата. Добра идея
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2006 09:30
Ако може да поискам един ранг Fanatic Geek, ама да не е в bold.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|