Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: С кого коментирате...
Публикувано на: 08 Май 2010 18:41

ТОВА ПИЛЕ ВАРЕНО ЛИ Е?

Профил

Публикувано на: 08 Май 2010 18:56

WidowmakeR написа:
Аз съм злобна мижитурка? Я се разрови назад в темата да видиш кои хора първи започнаха да си бъркат в гъза и да мятат лайна по мен! Като не знаеш, по-добре си мълчи защото се излагаш.

WidowmakeR написа:
Е то за това сигурно трябваше много остроумие, нали? Така си се псуваме с приятелите и е най-малкото смешно, а и що да не ги псувам тия дебили? Те ме псуват и аз ги псувам. Какво? Евала ли да им права? Апа като почнете да ми говорите за комплекси и направо играта свършва и ви пиша ви бегали от нормалните хора.

ТОВА МОМЧЕ Е ПИЯНКА!!!

(псуваш се с приятелите, щото сте на по 16 и нямате акъл за повече)

[т'ва, че приличаш на гъз с плитки е псувня. т'ва, че форумното общество не ти харесва косата и мисли, че си дебилно облечен е въпрос на естетика. т'ва, че не виждаш разликата между двете ти е комплекса.]

{т'ва, че говориш като дете не ти помага особено: "Като не знаеш, по-добре си мълчи защото се излагаш." <- lolwhut}

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2010 18:59

Аз малко започвам да съжалявам вдовицата.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2010 21:54

Widowmaker-a е със сигурност най-грозното копеле, което съм виждал. Но за сметка на това поне е адски тъп.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2010 23:20

що си толкова дебилен бе widow

агентите са педали
напускам форума

Профил

Публикувано на: 08 Май 2010 23:21

Олеле колко много коментари за Уидоуа :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Май 2010 23:23

Насрахте се.

Профил ICQ

Публикувано на: 09 Май 2010 00:02

Хахахах Лелелел... Гледайте! Всички псувате, но когато аз ви напсувам и аз съм тъпия, така ли? Първо да говориш за някой как изглежда е много лоша култура и е най-грозното нещо на света, защото не се знае какво може да се случи на вас и на ваш близък. Не дай си Боже да го блъсне кола или да падне от някъде и да остане крив завинаги. Никога не съм казвал на някой, който го виждам за пръв път че е грозен или нещо от сорта на сериозно без той да ме е обидил по някакъв начин. Значи ето сега не ви обиждам, карам ви само да си прочетете горните постове. Обиждате и казвате, че форума не ми е бил харесвал косата... Ами спестете си ги тези неща за вас, защото както казаха това е много грозно и говори само отрицателни неща за културата ви. А когато един човек няма минимална култура и уважение спрямо събеседник, то той не е умен човек. И до къде стигнахме - до там, че обидите ми за майки и че дадени хора са тъпи макар и да са смешни и плоски, те са донякъде истина. Пак казвам, че сега не ви обиждам, а ви карам да си направите проста равносметка и за другия път да си имате едно на ум.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2010 00:13

ей ся си писах с админа в скайп и каза, че ако не спрете, ще ИЗТРИЕ темата .

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2010 00:16

Само теб хулят всички и нете псуват. Да ти кажат че си тъп и грозен не е псувня, а ти псуваш и следователно всеки има право да ти каже че си тъп по случея. Нети достига интелект да се заяждаш с хората, а го правиш и си перкалено малоумен в заяжданията си затова всеки ти казва че си тъп не толкоз да те убиди колкото да се озъзнаеш малко. А псуването на майка е груба селска проява. Тук се слагат снимки за да бъдат коментирани от другите юзери в форума и всеки може да казва каквото си иска за теб да ти кажат че си грозен си е съвсен нормално в гейм форум, а това че ти неможеш да го поемеш мъжки и почваш да ебеш майки само показва колко ти е слаб характера. :stooped:

Профил

Публикувано на: 09 Май 2010 00:31

iddqd написа:
Само теб хулят всички и нете псуват. Да ти кажат че си тъп и грозен не е псувня, а ти псуваш и следователно всеки има право да ти каже че си тъп по случея. Нети достига интелект да се заяждаш с хората, а го правиш и си перкалено малоумен в заяжданията си затова всеки ти казва че си тъп не толкоз да те убиди колкото да се озъзнаеш малко. А псуването на майка е груба селска проява. Тук се слагат снимки за да бъдат коментирани от другите юзери в форума и всеки може да казва каквото си иска за теб да ти кажат че си грозен си е съвсен нормално в гейм форум, а това че ти неможеш да го поемеш мъжки и почваш да ебеш майки само показва колко ти е слаб характера. :stooped:

Ето! В пъти по-удобно ми е да го напсувам, поне ще ме разбере. Има ли смисъл да му пиша 5 метра коментар, който нито ще ичете, нито ще разбере ако го направи? Да му обяснявам какво е псувня, да му обяснявам, че да се заяждаш с хората не сее изисква особено интелект, да му обяснявам, че псувам на майка не до толкова с цел да обидя другия, а да е смешно, да му обяснявам как се изгражда характер и т.н... Съвсем сериозно го казвам сега и отново не целя да обидя когото и да било. Вижте, че до преди една минута е чел обясненията ми, че е грозно, некултурно невъзпитано да се казва на хората, че са грозни, недъгави и така нататък, а той за тази минута го е забравил това и казва, че да обиждаш друг за това как изглежда е нормално! Пак казвам, че сега не искам да обидя никой, и се опитвам да обясня възможно най-просто на хората, които които се мислят за нещо повече от който да било друг във форума включително и мен, че са тотално сгрешили в това отношение и че не са прави.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2010 00:47

И как може ти да кажеш кое е красиво и кое грозно? Ти се се доказал като абсолютния селянин и затова всички те хулят, а тъгнал за грозно и красиво да ми говори. Доста си далече от красвото човече за да може да даваш напътсвия в тази насока.

Профил

Публикувано на: 09 Май 2010 00:53

WidowmakeR написа:
...Първо да говориш за някой как изглежда е много лоша култура и е най-грозното нещо на света...

WM: Външният ти вид, като дрехи и прочие, е твой избор, твой продукт, твое творение, ако щеш. Някои (множеството тук) смятат, че изборът ти е неправилен, продукта ти некачествен, защото си има, видиш ли, едни неписани правила (дето им се викат етикет/мода/стил), които ти (се твърди) си нарушил. В такава ситуации имаш точно две опции: или да не ти пука, или да се пробваш да обсъдиш, братче, естетическите въпрос относно какви и как дрехи да се носят, подходящи прически и т.н. Темата обаче ти я заора на майка, понеже отказваш да разграничиш себе си като личност от "имиджа", който си си изградил. Т'ва е все едно художник да псува на майка тези дето му мислят картините за дебилни, демек идиотско е от твоя страна (и на такава, на практика детска, неспособност за разграничаване и викаме "комплекс", на човека имащ я: "комплексиран").

Иначе казано, абсолютно неадекватна ти е реакцията, по горните причини.

WidowmakeR написа:
... защото не се знае какво може да се случи на вас и на ваш близък. Не дай си Боже да го блъсне кола или да падне от някъде и да остане крив завинаги. ... Ами спестете си ги тези неща за вас, защото както казаха това е много грозно и говори само отрицателни неща за културата ви. А когато един човек няма минимална култура и уважение спрямо събеседник, то той не е умен човек. И до къде стигнахме - до там, че обидите ми за майки и че дадени хора са тъпи макар и да са смешни и плоски, те са донякъде истина. Пак казвам, че сега не ви обиждам, а ви карам да си направите проста равносметка и за другия път да си имате едно на ум.

Съвет: никой няма да те вземе насериозно ако всяко изречение е дотолкова клиширано като горните. Още повече при такава пасивна агресия (прикрита злоба)... да се замисля, че някой близък ми ще го удари кола заради постовете ми в някакъв форум? Извинявай, ама т'ва да го кажеш на някой face-2-face трябва да си с каска, че ще ти спука черепа. Да жеалаеш смъртта и/или болка на нечий близък, само за дето не те уважава... Никой не е задължен да те харесва или респектира, мой. Уважението се гради, то е следствие на колко качествено се интегрираш в съответната група. А в тоя форум, човек, при последните 10 страници лайна дето се избълваха заради детския ти мироглед... как да те вземем насериозно, как да те уважаваме?

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 09 Май 2010 01:09

хейта е започнал маааалко да ескалира
баси видов , до сега май никой не е бил критикуван толкова много

Профил

Публикувано на: 09 Май 2010 01:40

iddqd написа:
И как може ти да кажеш кое е красиво и кое грозно? Ти се се доказал като абсолютния селянин и затова всички те хулят, а тъгнал за грозно и красиво да ми говори. Доста си далече от красвото човече за да може да даваш напътсвия в тази насока.

Цитат:
Има ли смисъл да му пиша 5 метра коментар, който нито ще ичете, нито ще разбере ако го направи?

phr34k написа:
WM: Външният ти вид, като дрехи и прочие, е твой избор, твой продукт, твое творение, ако щеш. Някои (множеството тук) смятат, че изборът ти е неправилен, продукта ти некачествен, защото си има, видиш ли, едни неписани правила (дето им се викат етикет/мода/стил), които ти (се твърди) си нарушил. В такава ситуации имаш точно две опции: или да не ти пука, или да се пробваш да обсъдиш, братче, естетическите въпрос относно какви и как дрехи да се носят, подходящи прически и т.н. Темата обаче ти я заора на майка, понеже отказваш да разграничиш себе си като личност от "имиджа", който си си изградил. Т'ва е все едно художник да псува на майка тези дето му мислят картините за дебилни, демек идиотско е от твоя страна (и на такава, на практика детска, неспособност за разграничаване и викаме "комплекс", на човека имащ я: "комплексиран").

Иначе казано, абсолютно неадекватна ти е реакцията, по горните причини.

Ема аз такава реакция не съм имал или поне не помня да е била точно за това. Иначе перфектно мога да разгранича две различни неща щом това имаш предвид под комплекс :lol: и те уверявам, че до сега не съм избивал такива каквото и да си мислите и ми преписвате я съм си много добре, даже в момента на тоя етап съм си перфектно даже. :wink:

phr34k написа:
Съвет: никой няма да те вземе насериозно ако всяко изречение е дотолкова клиширано като горните. Още повече при такава пасивна агресия (прикрита злоба)... да се замисля, че някой близък ми ще го удари кола заради постовете ми в някакъв форум? Извинявай, ама т'ва да го кажеш на някой face-2-face трябва да си с каска, че ще ти спука черепа. Да жеалаеш смъртта и/или болка на нечий близък, само за дето не те уважава... Никой не е задължен да те харесва или респектира, мой. Уважението се гради, то е следствие на колко качествено се интегрираш в съответната група. А в тоя форум, човек, при последните 10 страници лайна дето се избълваха заради детския ти мироглед... как да те вземем насериозно, как да те уважаваме?

Аз си казах, че изреченията са ми съвсем сериозни и ако някой не може да го разбере това, вече си е негов проблем... Пасивна агресия точно пък в последните дни не съм имал, а камоли активна или там закрита покрита и заспала агресия! :lol: Казвам го съвсем честно и сериозно разбира се за да няма не разбрали. А това за близките не си го разбрал. Ще ти го перифразирам така - Подиграваш се на даден човек, за визията му и не дай си Боже утре става нещо и оставаш недъгъв завинаги. След това идва някой друг и започва да ти се подиграва за това, че си недъгъв. Или пък нема кво да се лъжеме всеки знае, че роднините не са първа хубост, особено пък старите. Щи е кеф ли някой да ти се подиграва заради тях, че имаш грозни роднини? Не сам имал в предвид, че като пишеш нещо в некъв форум ще дое некой да те пребие или нещо такова. :lol: Аз не съм форумен бияч. :wink: За уважението - ами аз не искам да ме уважава някой който, ме обижда още що ме вижда или някой, който не може да схване 3 елементарни думи. Въобще си го казвам в прав текст, че не ми трябват такива хора, даже без техното уважение ще ми е по-добре! А пък за мигрогледа щи кажа, че за тия 19 години съм живял и в ухолия, и в немотия, и в радост и в тъга, и в болест, и в здраве и аз за себе си съм видял не малко. Така, че си имам едно на ум за мирогледа и то няма нищо общо с някаква тъпа и смешна псувня на майка както го изкарваш ти!

Цитат:
хейта е започнал маааалко да ескалира
баси видов , до сега май никой не е бил критикуван толкова много

Щото им угаждам на акъла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2010 02:16

Що му се напиняте толкова много? Пишем си mama jokes и т'ва е, забавно е до един момент, ама той като си е наумил тва да са му catch-phrase-ите и нема край :x
Вие па най-угоения трол го направихте за нечии майки, от които нема и да му стане :(

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 09 Май 2010 02:20

видов , до някъде phr34k има право
поне отстрани изглежда горе долу така , не те познавам какъв човек си но като да оцели
аспектите на поведението и разбиранията ти
малко те изкарах проблемен , не се засягай просто виждам някаква логика в думите му

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2010 02:35

Кире_Гръчата написа:
ей ся си писах с админа в скайп и каза, че ако не спрете, ще ИЗТРИЕ темата .

Направо да трие целия форум ,та да се свършва вече тая мъка.

Профил

Публикувано на: 09 Май 2010 07:15

WidowmakeR написа:
Ема аз такава реакция не съм имал или поне не помня да е била точно за това. Иначе перфектно мога да разгранича две различни неща щом това имаш предвид под комплекс и те уверявам, че до сега не съм избивал такива каквото и да си мислите и ми преписвате я съм си много добре, даже в момента на тоя етап съм си перфектно даже.

Не между две различни неща да разграничаваш, а конкретно между твоята личност и твоето поведение/избори в живота, иначе казано, същността на един самоуверен, зрял човек не е тъждествена с едно единствено нещо като единия външен вид, едната работа, едното хоби, едното забавление, едните приятели. Ако е, то този човек се води "комплексиран". Идеята, тук, е че отстрани селянската ти майкоклатеща реакция към едната критика към външния ти вид те кара да изглеждаш "комплексиран", а уверенията ти пет пари не струват, по същата причина, поради която лудият човек никога не смята, че е луд. В смисъл: човек се съди не по теоритичен умисъл а по практически действия, тоест твоята собствена за собствените ти действия има нулев ефект върху нашата представа за твоите деиствия. (примерно: като речеш, примерно, че "нямаш комплекси", външният свят оценява фактът, че ти твърдиш, че нямаш комплекси, защото външният свят няма директен допир с твоя вътрешен свят). И прочие философия.

WidowmakeR написа:
Подиграваш се на даден човек, за визията му и не дай си Боже утре става нещо и оставаш недъгъв завинаги. След това идва някой друг и започва да ти се подиграва за това, че си недъгъв. Или пък нема кво да се лъжеме всеки знае, че роднините не са първа хубост, особено пък старите. Щи е кеф ли някой да ти се подиграва заради тях, че имаш грозни роднини?

Само дето ти не си недъгав: твоята визия (коса, дрехи) е на практиката изцяло под твой контрол и съответно ти си отговорен за нея, тоест на теб ти критикуват избраната от теб визия, а не някакъв изначален, непроменим, независещ от теб аспект на твоята личност. За това, както казах, реакцията ти към критиката е напълно неадекватна.

Плюс: аналогията ти е неточна, съответно подвеждаща, съответно се възприема за злобна и подмолна. Може би трябва да преосмислиш изказа си и по-конкретно неговата прецизност, че иначе звучиш яко подмолно, все едно умишлено разсипваш разговора с несвързаности и псевдо-лични нападки, че видиш ли, ние сме нямали право да коментираме каквото си коментираме.

Толкоз от мен (засега).

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2010 09:32

Ама вие сериозно ли си нямате по-добра работа ? :?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com