Автор |
Съобщение |
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2006 19:46
Markus Schulz написа: I am Spock написа: Markus Schulz написа: banerche ciganin hater sreshtu studena zagorka :d Шегаджия. Ето: Е аз имах впредвид вие да направите банерче, на което да пише 'Ciganin Hater', а аз да дам Загорка, ама нищо :Ь Мерси все пак.
Боже боже. Ми аз защото съм въздържател, и за това не съм схванал
Ама кажи какво да му сложа за фон на това банерче?
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2006 19:53
Башибозук написа:
Нееееееееее! Потурчили са Рене от "Алло Алло"
|
|
|
|
---
|
|
|
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2006 09:43
Markus Schulz написа: http://baimangau.hit.bg/mango91.jpg Ето тоя пич примерно :Ь Или тоя - http://baimangau.hit.bg/mango11a.jpgИ да пише Cigani Hater Мерси
Абе нещо не съм във форма днес, а и тези снимки не са много подходящи, но ти направих повече за да си избереш. Ако имаш някаква идея или забележка, свиркай.
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 08:24
Бате Ксайсере,ще ми направиш ли едно барче на новия ми аватар и на него да пише:
От лявата страна-*Dexter'
и
От дясната-Gentle plant eater
10х предварително
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 09:52
*Dexter' написа: Бате Ксайсере,ще ми направиш ли едно барче на новия ми аватар и на него да пише: От лявата страна-*Dexter' и От дясната-Gentle plant eater
10х предварително
Заповядай:
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 10:02
Xayzer , ти си феноменален бе човек.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 11:56
Xayzer написа: *Dexter' написа: Бате Ксайсере,ще ми направиш ли едно барче на новия ми аватар и на него да пише: От лявата страна-*Dexter' и От дясната-Gentle plant eater
10х предварително Заповядай:
Мерси много.Ти си дъ бест!!!
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 12:40
Ксайзер много те моля да ми направиш барче с аватара ми .
От ляво да пише napster , а отдясно David Beckham. По средата да се вижда бекъм. Благодаря ти предварително
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 13:10
Ксайзер, благодаря много
П.п. ОПс,верно са 3-4
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 14:37
Марто написа: Ксайзер много те моля да ми направиш барче с аватара ми . От ляво да пише napster , а отдясно David Beckham. По средата да се вижда бекъм. Благодаря ти предварително Заповядай, със здраве: Kenobi1 написа: здрасти Хаузер Ксайзер, не Хаузер! Kenobi1 написа: можеш ли и за мен да направиш 2-3 банерчета
Не са ли по-скоро 3-4?
Ето:
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 14:39
Ксайзер ти си върха!!!!!! Благодаря ти много
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 19:45
Ксайзер,ще ми направиш ли едно юзър барче с моя аватар?
Ако може на него да пише:
crisbeto-LA Lakers Fan
10х предварително
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 20:08
crisbeto написа: ???????,?? ?? ???????? ?? ???? ???? ????? ? ??? ??????? ??? ???? ?? ???? ?? ????: crisbeto-LA Lakers Fan
10? ?????????????
???? ?? ? ?? ???
?? ???? ????? ?? ? ????????:
? ??? ?????? ? ?? ???? Martin4o-Butter Toast Eater
___________________________________ BUTTER TOAST EATER
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 22:12
Martin4o написа: crisbeto написа: Ксайзер,ще ми направиш ли едно юзър барче с моя аватар? Ако може на него да пише: crisbeto-LA Lakers Fan
10х предварително Може ли и на мен Но нека мойто да е следното: с моя аватар и да пише Martin4o-Butter Toast Eater
Какво се правиш, че сте двама различни души?
Както и да е, ето ги банерчетата:
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 07:29
Xayzer написа: Martin4o написа: crisbeto написа: Ксайзер,ще ми направиш ли едно юзър барче с моя аватар? Ако може на него да пише: crisbeto-LA Lakers Fan
10х предварително Може ли и на мен Но нека мойто да е следното: с моя аватар и да пише Martin4o-Butter Toast Eater Какво се правиш, че сте двама различни души? Както и да е, ето ги банерчетата:
Mерси за мойто.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 07:34
Xayzer написа: Martin4o написа: crisbeto написа: ???????,?? ?? ???????? ?? ???? ???? ????? ? ??? ??????? ??? ???? ?? ???? ?? ????: crisbeto-LA Lakers Fan
10? ????????????? ???? ?? ? ?? ??? ?? ???? ????? ?? ? ????????: ? ??? ?????? ? ?? ???? Martin4o-Butter Toast Eater ????? ?? ??????, ?? ??? ????? ???????? ????? ????? ? ?? ?, ??? ?? ???????????:
????? ??????.?? ?? ?????. ?????? ?? ?? crisbeto ? Martin4o ?? ???? ? ???? ??????
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 09:32
???? ?? ?? ?? ???????? ???? ????? ? ?? ?????? ?????? ?? ???? Martin4o ? ?? ??????? -[ZBC]Clan=Zie Big Cock team
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 12:06
а за мен може ли едно с Барселона(но ако може не онова САМО БАРСА)
едно банерче с Ford Shelby
и едно с любимата ми бира-ГРОЛШ
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 12:40
Martin4o написа: може ли да ми направиш едно барче и от едната страна да пише Martin4o а от другата -[ZBC]Clan=Zie Big Cock team Кажи на какъв фон. Shelby написа: а за мен може ли едно с Барселона(но ако може не онова САМО БАРСА) едно банерче с Ford Shelby и едно с любимата ми бира-ГРОЛШ
Ето за Барселона и бирата, за Шелбито ще трябва да ми кажеш кое по-точно, защото има много Форд Шелбита. Най-добре направо ми дай снимка.
Поздрави
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|