Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 30 Юни 2018 22:58
Ashkenazi написа: Нещо против да ни покажеш уругвайката после? (и бтв какво прави в бг, ако не е тайна, не че дълбая... Просто е ХИПЕР странно че южноамериканец би влачил гъз до тази дупка тук... ) относно другия мач - то не е сякаш и Франция показа кой знае каква игра досега... Този мач го виждам 0-0/1-1 и после дузпи. Доста е секси в интерес на истината, виж си фб месинджъра после Иначе зависи южноамериканец от коя точно страна. Ако става въпрос за Аржентина, Уругвай, Чили и донякъде Бразилия, с някои условности може и да си прав, останалите са значително по-бедни, та има икономически смисъл. В нейния случай причината е повече от ясна - омъжи се за един приятел Иначе, ако не беше това, наистина би било странно. Иначе познах изхода и от 2-та мача днес, ще видим дали ще ми се сбъдне прогнозата за финал. Уругвай може и да са скрит фаворит и да отупат Франция в интерес на истината, бих се изкефил доста ако стане така.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 12:11
Ashkenazi написа: ^ то нищо не се вижда... Князе, сложѝ си тениска на Испания за днес, плс! За да изразиш подкрепа! O човек, в момента който си облякох тази на Аржентина (понеже лъхна прохлада за някакъв кратък период от време към края на първото и в началото на второто полувреме), юнаците намушкаха два бързи. Просто за това колко плачевна беше защитата им нито аз, нито господ можехме да помогнем. Наистина бяха слаби, но по никакъв начин не мисля че бяха по-слаби от 2010, когато макар и да се домогнаха до четвъртфинал, Германия ги зашиха с 4:0. Тук поне се бориха, да не говорим че почти успяха. Жалко все пак и дано Меси се опита отново през 2022 в Катар, и дано футболната им асоциация си стъпи на краката до тогава. Та Саше, ако ще и тениската на Испания да си нахлузя и отгоре тази от 1994, днес Русия отпадат. Най-много да си облека тениската РАССВЕТ от Гоша Рубчинский и да видим какво ще излезе.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 17:10
Тия дни все гледах мачове по заведенията и имах щастието да е без звук. Много по-добре е така, отколкото да ги слушам тия черни станции, които не са влизали в час по физическо.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 17:59
И холандският коментатор беше неприкрито пристрастен за Франция, честно казано...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 18:45
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 18:55
Предвид случващото се, отпаднат ли Хърватска и Уругвай, аз спирам да гледам световното
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 19:25
Gipo написа: Предвид случващото се, отпаднат ли Хърватска и Уругвай, аз спирам да гледам световното + златното поколение на Белгия, там също има ачийвмънт за правене, който е now or never. Но най-искрено се надявам оттук насетне за Суарез/Кавани
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 22:09
dosta tapo che higuain i dybala sa izcqlo prenebregvani v nacionalnia za smetka na messi i di maria hopefully mandjata shte uspee s harvatite
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юли 2018 23:38
Те играят на различна позиция от меси и ди мария, за какво говориш? Игуаин е ултимативното дърво и ако беше черен, щях да го бъркам с емил хески
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 07:57
Е нали има някви слухове, че Меси не иска да играе с Дибала. Иначе снощи изненада, че Русия биха, макар и измъчено. Хърватите бяха неубедителни срещу Дания. Датчанина с тъчовете е култ
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 10:28
Меси и Дибала играят с ляв крак и са на една и съща позиция, нормално е да не играят едновременно. Другото са журналистически глупости.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 12:43
Не е нужно да ни казваш кой е Каспър все пак е шампион на Англия... Нойер не трябваше да играе, а на негово място да е Тер Щеген. Но това е една от няколкото фатални грешки на сополояда льов.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 14:10
И в крайна сметка вратарят на хърватите беше по-стабилен и от Бьорн "Айрънсайд" Шмайхел.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 17:54
https://i.imgur.com/oiYGc81.mp4Е настъпи си го. Даже си вдигна малко левия крак, очевидно слагайки тежест върху десния. Колкото и да е шибало лайно Неймар, и колкото и да си играе на театър, тука ацтеките го нападнаха.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 17:56
Преди малко чух Ивайло Ангелов да казва, че сега Бразилия ги чака победителя от мача между Белгия и... Мексико
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 17:58
БГ коментаторите се слушат само на mute.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 18:01
А преиграването си беше доста театрално наистина https://i.imgur.com/rQCu3CB.mp4След 10та секунда как се премести, за да има повече място да се разиграва.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 18:56
Опит 1: [url=https://www.bgjargon.com/word/meaning/черна%20станция]Някой, който разпространява неверни слухове[/url]
Опит 2: [url="https://www.bgjargon.com/word/meaning/черна%20станция"]Някой, който разпространява неверни слухове[/url]
Опит 3: [url]https://www.bgjargon.com/word/meaning/черна%20станция[/url]
Абе защо не работи туй?
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 19:07
Опит 1.1: Някой, който разпространява неверни слуховеОпит 2.1: [url="https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%20%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F"]Някой, който разпространява неверни слухове[/url] Опит 3.1: https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%20%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8Fedit: ясно, схванах го Иначе понеже DNS е стара и зле измислена система, не може да се подават символи освен първоначлания сет. Доста ядове ще си имаме и в бъдеще с него, постоянно му намират експлойти. DNS cache poisoning реално не е оправено, само го пачнаха да е малко по-трудно.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юли 2018 19:32
Ashkenazi написа: Този проблем няма общо с DNS системата Ако под този проблем имаш предвид моя в форума - да. Аз говорех за твоя въпрос Ashkenazi написа: което бтв повдига въпроса дали браузърите имат опция да НЕ СЕ парсват автоматично специалните символи в URL-a (%-еди-кво-си) към съответния Unicode знак. И предлагам че не, няма начин това да се случва, защото на DNS му трябват тези неща в латиница със специалните й символи там. После с джаваскрипт може да си оправиш какво се показва в URL лентата да им е хубаво на потребителите.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|