Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Публикувано на: 27 Юни 2018 23:11
Германия бяха най-слабият от всички големи отбори, просто изглеждаха като машина на която ѝ липсва ключов елемент и не може да функционира правилно, логично беше да отпаднат, а и да не бяха при показаното ниво на игра срещу Корея не виждам как щяха да се справят с който и да било от отборите, които евентуално биха срещнали нататък.
Честно казано оттук насетне има много отбори, които имат реален шанс да се докопат до титлата, но след този фалстарт за Аржентина дори още повече се надявам да изригнат като Испания през 2010 и най-сетне Меси да получи заслуженото признание за приноса си към играта. Гола му в стил Пелé от последния мач срещу Нигерия отново само напомни за какъв човек си говорим.
Ако ли не, то поне нашите белгийски юнаци или Уругвай, или в края на краищата ще оставяме хърватите да разчистват от тук до финала.. ебаси.
Публикувано на: 28 Юни 2018 19:37
Аз пък се изкефих на врътката, която се заформи в тая група, и макар и Сенегал наистина за поредна година да показват доста добро ниво, все пак се радвам че нещата си дойдоха на мястото и Колумбия завършиха топ, защото макар и изобщо да не са топ сред отборите от Южна Америка при тая конкуренция, то поне определено в тая група си бяха фаворити и въпреки препъникамъка Япония си изкласиха като такива, като в процеса дори взеха японците със себе си, което още повече ме изкефи. Евала.
Публикувано на: 29 Юни 2018 16:47
Волтажен, стига си бягал от факта, че Русия печели война, а Германия пада в същата такава Всички сме съгласни, че Германия наистина надделява над Русия във военните действия, но резултатът е победа за Съюзническите сили и загуба за Централната ос заради успехите на Западния фронт Във войните има победители и загубили - каква е Германия и каква Русия там
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 29 Юни 2018 17:12
Ashkenazi написа:
Между Германия и Русия в ПСВ за последно има военни действия 2017та. Германия капитулира пред Западната Антанта края на 2018та.
Брей, не знаех че Голямата войната продължава! Къде ми е Манлихера?
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 29 Юни 2018 19:46
Стига сте осирали темата с политически малоумия, моля. Имате си цяла тема за политическо сране.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз
Публикувано на: 29 Юни 2018 20:07
Ок, последно
Ashkenazi написа:
казано иначе, това че си бил на страната на победителите не прави лично теб победител.
Добре, победител е силно казано, но в никакъв случай не е и губеща държава, това е още по-грешен термин. За да са такъв трябва да обявят капитулация, а те просто се отказват от кой знае каква съпротива заради катастрофланите резултати на бойното поле и политическата и социална криза в самата империя. Германицте са знаели много добре, че нямат сили да победят Русия в дългосрочен план. Затова когато идват болшевиките, за германците това е идеален момент да се изтеглят по живо по здраво.
Sturm написа:
къв ханс бе...
Аз
Публикувано на: 29 Юни 2018 20:59
Ок съм за другата тема и извинения за офтопика към Гипо
Публикувано на: 30 Юни 2018 16:07
Ashkenazi написа:
Валентин I написа:
Spoiler for 10:
след като Аржентина отпаднат, както и Германия, коя тениска ще сложиш след това?
Всеки ден нова тениска...
Просто изкупих тези, защото са лимитирана серия от сайта на Адидас - ремейк на екипите им от шампионските им години, а и защото са със доста по-голямо съдържание на памук (40%) сравнени с тези от наши дни, което съответно ги прави значително по-носваеми. Принципно търсех на Белгия, но нещо не ме изкефи този модел - хем е автентично пресъздаден екипа им от 1984, но емблемата е няква доста неубедителна, да не говорим че е 100% полиестер. Тея просто са по-стилни, иначе и на Уругвай бих рокнал, вероятно и на Испания, предвид че са преиздали култовия екип от 1994, ама в крайна сметка и двете са чист полиестер и усещането е несравнимо с тези на Аржентина и Германия.
Публикувано на: 30 Юни 2018 20:01
Ashkenazi написа:
...предвид мача, който направиха и че всъщност напълно заслужаваха да го спечелят...
Изненадващо, но факт. Ако не беше инфантилната дузпа, в евентуалните продължения или на дузпите щяха да ги опукат... Квото такова.
Няма да обличам нищо повече до края на турнира, надявам се братята уругвайци да отпратят Кристиано Роналдо и компания, но оттам насетне е божа работа при наличието на Белгия и Хърватия.
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 30 Юни 2018 20:54
Това е най-слабата аржентина откакто имат нац отбор сигурно. Ужаснен хаос и безидейност. Нормално е предвид упадъка на икономиката и спорта им. Французите, от друга страна, ще страдат много, щом допуснаха 3 гола от плявата. Явно и те изживяват някакъв по-лек "германски" период. Поне дотук. Як мач между две трагични защити. Едит: баси кефа, че циганетата и драг кралицата им отпаднаха
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения