Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Юни 2018 18:44
Руснаците не са имали нито един сериозен противник досега. Египет и Саудитска Арабия просто не са добри. Айде, моля те, щото аз ако съм платено тролче на герб, ти трябва да си на путин :Д Португалия без Роналдо далеч няма да са на нивото на останалите световни футболни сили и много трудно биха могли да се класират на 1/8 или 1/4 финал. С Роналдо и моментната му форма имат по-големи шансове. А и те гърците също бяха европейски шампиони по едно време Сърбите типично по братски балкански проспаха второто полувреме и точно заради това няма да прокопсат с/у Бразилия (а и не само). Швейцарците от друга страна са много приятен стегнат отбор Не съм чак такъв расист и гледам обективно на мачовете на Нигерия, както би трябвало и ти да правиш. В първия мач играха откровено зле. И общо-взето не греша Иначе и аз гледах Белгия преди малко - много пръснаха, ама тия два гола дето допуснаха говорят за проблеми с психиката (подценяване) или нещо гнило в защитата. Трябва да се постегнат, но за тях като цяло съм оптимист (въпреки некадърният им треньор) И да бе Хърватите къпят, просто там наистина не знам какво да мисля какво ще стане
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Юни 2018 18:57
бтв това момче Мичи "батшит крейзи" Батшуай е бъдещ топ 5 голмайстор на Европа и то в най-скоро време. edit: Цитат: Южен Парк 2 - масите не гледат срещу екрана а настрани, което е супер малоумно, всичко е скъпо (няма бг бира, само вносни за по 3-4 лв.) и като цяло пак не толкова яка атмосфера като Юнак. Но пък разплащането става с карти срещу депозит, което е модерно и удобно измислено, тъй като се спестява чакане по опашки (не чакаш за ресто а-у). Тамън гледах Швеция - Германия там и повече няма да стъпя: 1. Нямаше кебапчета и кифтета, а някакви префърцунени пици за 15 лв или овърпрайснати пържоли и кюфтета от свободни телета 2. Повечето бири - да - бяха чуждестранни и основно по 400мл. СУпер фейл. Обичам си бг бирата 3. Това с картите може да работи за фестивали примерно, но аз като съм планирал да изхарча 15 лв, не ща да давам мин 20 за карта На мен разположението на масите ми хареса, щото така няма хора, дето да седят с гръб към екрана, както и локацията, щото 102 ми е тамън (за разлика от световното 2014 баш зад ндк, където всички автобуси приключваха и ме мързеше да се прибирам пеша) Иначе кво да кажа за мача - немците свършиха работата и съм доволен, защото им симпатизирам, а и зашото имам 3 играчи във фентъзи отбора си Само че съм напълно съгласен по темата с дългите продължения. Този мач абсолютно абсолютно нямаше нужда от 5 мин продължение. Червеният картон беше бърз, фаловете се изпълняваха бързо и нямаше мн бавене на играта. Ако бях швед, щях да съм много много сърдит. АМА НЕ СЪМ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Юни 2018 22:44
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Юни 2018 00:10
Мисля, че се свири не пряк удар, аконвратаря хване топката след пас от съотборник. Рядко се случва, ама съм виждал няколко случая.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Юни 2018 09:38
14 удара, 0% успеваемост Все тая, мани го тоя мач. Мда, исках да допълня за дузпата и аз, че си беше 1000%. После четох някъде, че съдията бил олд скул и твърде горделив и слагал вето на всичко ВАР (ако речем че ВАР е в тестова фаза, от ФИФА трябва да доизмислят нещата, не някой съдия да стане rogue и да прай кот си иска) едит: супер релевантният цитат от Гари Линекер, който баща ми ми повтаря всеки път като сме гледали мач на Германия - "футболът е проста игра - 22 играчи гонят една топка за 90 мин, но на края немците винаги печелят"
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Юни 2018 15:52
Ashkenazi написа: denik написа: четох някъде, че съдията бил олд скул и твърде горделив и слагал вето на всичко ВАР Днеска ще се накефя как Англия ще се измъчат с Панама и как останалите 4 отбора ще направят супер атрактивни мачове. Say that again Англичаните верно че са слаби, но ти просто не можеш да гледаш обективно и неутрално на нещата, а подхождаш с убеждения, които съвсем не произхождат от футбола. Нямаше как да се озорят срещу Панама, дори и да играеха с третия си отбор.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Юни 2018 17:36
Брат, предишни първенства като че ли си бил поне малко по в час, знам колко абсурдно звучи и що за оксиморон е това ( ), но тая година прекалено много политизираш дискусията и се лигавиш. Що се отнася до вчерашните положения, без значение дали имаше или нямаше дузпа в началото на мача, съдията неминуемо в последствие се реваншира на шведите с втория жълт за Боатенг във възможно най-критичната част от мача, картон който според мен си беше именно реверанс от страна на съдията и изцяло по негова преценка. Смисъл, кой съдия при нормални обстоятелства вади червени картони в последните 10 минути на мача при ТАКЪВ зверилник и такава борба? Напълно субективно си беше и той избра да им се реваншира.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Юни 2018 19:57
Валентин I написа: Брат, предишни първенства като че ли си бил поне малко по в час, знам колко абсурдно звучи и що за оксиморон е това ( ), но тая година прекалено много политизираш дискусията и се лигавиш. Просто 2/4 години по-късно е още повече във филма и нещата звучат още по-зле
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Юни 2018 22:02
Gipo написа: Валентин I написа: Брат, предишни първенства като че ли си бил поне малко по в час, знам колко абсурдно звучи и що за оксиморон е това ( ), но тая година прекалено много политизираш дискусията и се лигавиш. Просто 2/4 години по-късно е още повече във филма и нещата звучат още по-зле
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 25 Юни 2018 10:49
Е не, споко, то това не личи само от неадекватните ти постове в тази тема
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 25 Юни 2018 13:05
Впрочем сега отново гледах приближено повторение на спорната неотсъдената дузпа в мача между Швеция и Германия - в интерес на истината ясно може да се види, че немския защитник изритва топката изпод краката на шведа едновременно с него и понеже е влязъл на скорост се подпира в гърба му, като в последствие шведа се спъва в крака на защитника и същевременно с това вратаря се хвърля върху него, което като цяло е доста объркана и нееднозначна ситуация и решението на съдията в ситуацията наистина е доста субективно.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 25 Юни 2018 17:23
Отколешните ми трети любимци Уругвай по стар народен обичай газят Не че руснаците са съперник като хората или нещо, просто винаги се кефя като видя какво ги правят OG световните шампиони.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 25 Юни 2018 17:58
И този балон се спука - руският. Един по-сериозен отбор и братушките издъхнаха. Язък за Черишев, че ми беше във фентъзи тима
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 25 Юни 2018 21:52
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 25 Юни 2018 22:09
Четох случайно разни коментари.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 26 Юни 2018 22:12
Ashkenazi написа: Русия е отборът с най-много навъртяни километри тичане Чисто информативно - отборите, които играят срещу Барса, тичат 2 пъти повече, но притежават топката 2-3 пъти по-малко и почти винаги падат . Та тичането щеше да е як показател, ако говорехме за зебри или пък за Витоша 100, ама във футбола има доста повече фактори Не знам какво ще покажат руснаците напред, но предвид играта им, логично загубиха в първия си сблъсък със смислен отбор.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 26 Юни 2018 22:19
Радвам се за Аржентина честно казано, много добри голове.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 27 Юни 2018 08:50
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 27 Юни 2018 19:03
Пълни ливади. Нямат място, а и какъв ли шанс биха имали срещу една евентуална Бразилия.. Да си се прибират при жените си. Надеждата и моралната ми подкрепа остава с Аржентина, Белгия и Уругвай по азбучен ред, пък ще видим кой, как и дали изобщо ще спре хърватите.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 27 Юни 2018 20:35
Големите футболни сили са пълни с играчи, които играят в силните първенства и които играят и в ШЛ. Нормално е, тия футболисти са смазани, имат нужда от почивки, а не от световно по футбол. За мен е съвсем логично това, че големите сили не изглеждат свежи. По-нататък обаче нещата се наместват и машините сработват. Единственото по-яко от отпадането на Германия щеше да ми е отпадане на Португалия. Сега още ще трябва да му гледам ревливата мутра на криско и отборът му - сборна формация от филиповци и факултета.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|