Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Новата лайняна тема
Публикувано на: 14 Мар 2015 11:42

Gipo написа:
Стига с тая латиница, даже и като бяхте на по 12 не беше смешно.

само на тебе не ти беше забавно :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 14 Мар 2015 23:21

бате, то тва не е ли по- гадно :?

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2015 00:34

:D :D :D

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 15 Мар 2015 23:46

Аз някои интересни случки съм разправял в старата тема, но сега се сетих за нещо много старо :)

В даскалото до 7-ми клас, което се водеше някакво елитно и едно от най-старите в града, тоалетните в средата на 90-те бяха повече от трагични. Дупките за сране е ясно, че ги имаше (даже сега като ходя по институции и все още ги има :!: ), но тъй като нямаше писоари едновремешните майстори го бяха измислили така: една стена, намацана с латекс, а долу широк улей с лек наклон, в който пикнята да се отича в канал, в който плуват и недоядени кремвиршки и листове от контролни. На пръв поглед абсурдно, но много от децата в междучасията прояваваха артистични умения да пишат думи с урина. Избягвах тоалетните както дявол от тамян, освен в случаите, в които просто нямаше избор.

В 7-ми клас през един топъл априлски ден въведоха отговорник за учителския дневник да е един ученик от класовете на случаен принцип. Лоша идея. След няколко седмици, непосредствено след класни работи и тем подобни тегави за ученика моменти, дневникът беше открит прогизнал в гореспоменатия канал. Следите от насилие издаваха, че очевидно бе мъчено да бъде вкаран в дупката за сране с цел вещта безследно да изчезне, но поради малкия размер на отвора злосторникът все пак се беше примирил да я унищожи и заличи следите си със собствената си урина. Веднага след това процедурата за дистрибуцията на учителският дневник бе променена по старому. Горчив урок за класната на 7 "д" клас, която трябваше да съставя нов дневник и отчаяно да изтръгва признания от ученици, неприсъщо за човек с блага личност като нейната.

Като цяло моето поколоение беше доста деструктивно настроено, затова и докато завършим повечето стар инвентар и част от интериора беше потрошен. Тактично изчакаха завършването и на набор 90, след което направиха основен ремонт по някаква програма и училището вече си е както трябва. Ние израстнахме в спартански условия, днешните лигльовци просто нямат право да се оплакват. Понякога 90-те години ми липсват - тази по-сурова действителност някак придаваше един по-истински вкус от живота.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 16 Мар 2015 18:01

Момчета, май излиза, че не може да се вземе ДНК от лайната, защото много лесно щяха да го хванат тоя пич:

https://www.youtube.com/watch?v=vJ6yaJzvgew

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 17 Мар 2015 18:52

Ти пък вземи се научи сам да си ги правиш... кво мъчиш възрастните хора... :?

и вземи спортувай нещо irl

Профил Skype

Публикувано на: 17 Мар 2015 23:31

нелегален написа:
яжте фибри

яжте сарми (без кайма - само зелето и ориза), яжте боб, яжте слънчогледови и тиквени семки, обелени, за по-лесно.

да се знай! :!:

Аз съм така от много време и без да се движа по цял ден, не качвам никакви килограми :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2015 08:56

Имам една колежка, която е на около 24 и от година почна да има сериозни физически проблеми (особено с кръста). Отиде при няколко лекари и познайте какво и казаха! Атрофия! Тая пача дори в обедната почивка не излиза да се разходи 200 метра до някое от заведенията, а си поръчва. Най-дългото и ходене е от тях до колата и от колата до офиса. Като почувства, че качва, просто спира да яде. Атрофия на 24 години! И сега ще почне да ходи на водна аеробика (да, точно така, онова дето е за баби), понеже е неспособна все още на каквото и да било друго по-сериозно.

Тъпнята в поста на волтажния няма да я коментирам, по-скоро се обръщам към Аз с идеята да му предложа да почне да се пораздвижва повечко :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 18 Мар 2015 13:13

Беше ли дебела/тлъста?

Много завиждам на хората с бърз метаболизъм, които ядат като свине, а въобще (минимално) не им се отразява.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2015 13:58

Не е дебела, слаба е, макар и супер отпусната. Сещаш се, тия момичета дето макар и да са слаби, са супер безформени.

Хората с посочения от теб метаболизъм страдат супер много, когато искат да качат килограми по една или друга причина :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 18 Мар 2015 14:39

denik написа:
Беше ли дебела/тлъста?

Много завиждам на хората с бърз метаболизъм, които ядат като свине, а въобще (минимално) не им се отразява.

Няма какво да завиждаш, аз съм с такъв тип метаболизъм и ако можех да избирам, бих избрал да съм по як.

Щото сега трябва да ям много и да спазвам специални диети за да мога да поддържам тегло и минимална мускулна маса на 75 кг. А на моя ръст и 95 кг. биха били добре и нямаше да изглеждам дебел, ама сигурно тия 20 кила няма да мога да ги кача следващите 20 години, тъй че си оставам сравнително хилав, а ако не водех и активен начин на живот и не спортувах сигурно щях да съм от типа вейки дето са по 50 килца с мокри дрехи и приличат на анорексици...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2015 15:20

Аз преди с неистови мъки качих 10кг и успявам да ги поддържам с много хапване и фитнес. Но имам приятел, който по никакъв начин не може да качи килограми, при него е още по-тежко положението.

Профил

Публикувано на: 18 Мар 2015 18:01

Gipo написа:
Тъпнята в поста на волтажния няма да я коментирам, по-скоро се обръщам към Аз с идеята да му предложа да почне да се пораздвижва повечко :)

Взимам препоръката ти сериозно, дори не ми беше минавало през ума за подобни последствия :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 18 Мар 2015 22:37

Ти няма да почнеш да сваляш само от здравословно ядене, но продължавайки да седиш на едно място. Едно е движението, колкото да не атрофираш, но ако търсиш сериозен ефект при отслабване, си е нужен бая труд,

Поне относно тези неща, съм склонен да вярвам безпрекословно на Гипо, защото има солидни знания в тази област и надали би осрал темата. (въпреки че хубав човек, но не мога да го разбера с тая зима и тоя сняг :? :oops: )

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 19 Мар 2015 00:52

е аотяги, акането е религия :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 19 Мар 2015 01:21

Акането е агония.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2015 01:25

нелегален написа:
поздравления, осра и тая тема

тя тая тема не е ли осрана по дифоут :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Мар 2015 01:34

Кабумче, плс.

Акането не е религия, то е нейна абсолютна и непримирима противоположност.

Религията е мръсна и гнила поквара за човешкия разум, унищожител на връзката между човека и природното му начало. Пагубният ефект на религиозните догми върху процеса на опознаване на света са скъсали връзката на човечеството с истинското божество - природата в нейния земен и галактически порядък - за сметка на някакви клаустрофобични формалности в общуването между човека и симплифицираното чучело, наречено Бог. То от своя страна винаги се е проваляло в изпълнение на функцията си на олицетворение на всемирния ред и безкрайността, защото образът му се гради от хора, а техните способности по презумпция са крайни и като такива, никога няма да могат да обхванат това, което е по-голямо от тях.

В тоя смисъл лайното е символ на вечността и на кръговрата на живота. Един сере, друг после го яде. Изсирането е процес, който отваря човека за природата и по този начин го доближава до неговото истинско "божествено" начало. Срането е дълбок поклон към великия космически ред, докато ходенето на църква е просто облъчване с тъпотия, осъществявано от едни тъпи хора над други тъпи хора, в което отдаването на почит пред "Бог" се губи някъде сред хилядите тривиалности и формалности.

С други думи - срането като свещенодействие седи доста по-високо от ходенето на църква и почитането на някакви "богове". Докато посредством религията хората се избиват и чукат малки момченца в дупето, чрез срането се докосваме до всемира, Кабумче. Затова моля те повече да не говориш глупости.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Мар 2015 01:43

За да запазиш първичната си кал, трябва ясно да си дадеш сметка къде стои срането в живота ти.

Когато мисля за хора, запазили първичната кал у себе си и съответно доближаващи се до природното си начало, т.е. на езика на плебеите - до божествените си корени - се сещам винаги за Бичето. Бъдете като Бичето, мочмета.

https://www.youtube.com/watch?v=tYI6auKBMvU

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2015 09:02

нелегален написа:
Gipo написа:

коя тъпня, баце? Кажи ми точно коя тъпня? :lol:

поздравления, осра и тая тема

Ето кое точно е тъпня:
Сами по себе си фирбите са полезни, но не са достатъчни за добро изхождане. Те са само 1/4 от формулата. Другите компоненти са - разнообразна полезна храна, много вода и правилни мазнини, които да те лубрикират (буквално). Въпросните полезни мазнини ги взимаш от неща като ядки (сурови) ,маслини (зехтин), смляно ленено семе... Пържената мазнина и сланините са съвсем друго и те не са добре за тялото. До тук ще кажеш, че постът ми не се различава много от написаното от теб, да, ама не съвсем.
Избрал си си сарми, което е меко казано нелеп източник на фибри, тъй като сармите са термично обработени и са загубили голяма част от свойствата си + наличието на ориз, който пък е чист въглехидрат и никак не е най-доброто за човек целящ изгаряне (е не е зле като хляба, но все пак). Сармите са обработени с мазнина, от лошата. Всички плодове и зеленчуци са източник на фибри, колкото по-разнообразно се храниш, толкова по-добре за здравето ти и за изхождането. Ако се храниш постоянно с един и същ източник на нещо, макар и полезно, тялото ти привиква към този източник и се пренасища. Бобът си го оцелил, той както и другите варива са много богати на какво ли не, включително на протеин, който пък е нещо супер. Но пак, не се ограничавай с боб, яж и леща, елда(гречка), грах, нахут...
Защо слънчогледовите и тиквените семки не са добро решение:
- термично обработени са
- имат сол, която надвишава дневните човешки нужди и изстисква водата от тялото
- и двата вида семки са изключително калорични, а почти никой не се задоволява с половин шепа дневно
1000 пъти по-добре е да си вземеш някакъв микс от сурови лешници, бадеми, кашу и тн. и разбира се да не прекалиш с тях. Трябва да си направиш някаква макс дневна доза, защото и при тях важи правилото - прекосиш ли границата, почват и да са в тежест на тялото.
Не пийте фрешове, а яжте плодовете цели, когато имате тази възможност. Най-полезните съставки(витамини, минерали, фибри) на цитрусите са в ципите и белите работи, които човек изхвърля, когато пие фреш.
В общи линии тиганът е враг на човека, скарата и фурната са му приятели :lol:
И - движете се бе, хора :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com