Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 14 Мар 2015 11:42
Gipo написа: Стига с тая латиница, даже и като бяхте на по 12 не беше смешно. само на тебе не ти беше забавно 
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 14 Мар 2015 23:21
бате, то тва не е ли по- гадно 
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 15 Мар 2015 00:34
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 15 Мар 2015 23:46
Аз някои интересни случки съм разправял в старата тема, но сега се сетих за нещо много старо В даскалото до 7-ми клас, което се водеше някакво елитно и едно от най-старите в града, тоалетните в средата на 90-те бяха повече от трагични. Дупките за сране е ясно, че ги имаше (даже сега като ходя по институции и все още ги има ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ), но тъй като нямаше писоари едновремешните майстори го бяха измислили така: една стена, намацана с латекс, а долу широк улей с лек наклон, в който пикнята да се отича в канал, в който плуват и недоядени кремвиршки и листове от контролни. На пръв поглед абсурдно, но много от децата в междучасията прояваваха артистични умения да пишат думи с урина. Избягвах тоалетните както дявол от тамян, освен в случаите, в които просто нямаше избор. В 7-ми клас през един топъл априлски ден въведоха отговорник за учителския дневник да е един ученик от класовете на случаен принцип. Лоша идея. След няколко седмици, непосредствено след класни работи и тем подобни тегави за ученика моменти, дневникът беше открит прогизнал в гореспоменатия канал. Следите от насилие издаваха, че очевидно бе мъчено да бъде вкаран в дупката за сране с цел вещта безследно да изчезне, но поради малкия размер на отвора злосторникът все пак се беше примирил да я унищожи и заличи следите си със собствената си урина. Веднага след това процедурата за дистрибуцията на учителският дневник бе променена по старому. Горчив урок за класната на 7 "д" клас, която трябваше да съставя нов дневник и отчаяно да изтръгва признания от ученици, неприсъщо за човек с блага личност като нейната. Като цяло моето поколоение беше доста деструктивно настроено, затова и докато завършим повечето стар инвентар и част от интериора беше потрошен. Тактично изчакаха завършването и на набор 90, след което направиха основен ремонт по някаква програма и училището вече си е както трябва. Ние израстнахме в спартански условия, днешните лигльовци просто нямат право да се оплакват. Понякога 90-те години ми липсват - тази по-сурова действителност някак придаваше един по-истински вкус от живота.
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 16 Мар 2015 18:01
Момчета, май излиза, че не може да се вземе ДНК от лайната, защото много лесно щяха да го хванат тоя пич: https://www.youtube.com/watch?v=vJ6yaJzvgew
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 17 Мар 2015 18:52
Ти пък вземи се научи сам да си ги правиш... кво мъчиш възрастните хора... и вземи спортувай нещо irl
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 17 Мар 2015 23:31
нелегален написа: яжте фибри яжте сарми (без кайма - само зелето и ориза), яжте боб, яжте слънчогледови и тиквени семки, обелени, за по-лесно. да се знай! ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Аз съм така от много време и без да се движа по цял ден, не качвам никакви килограми ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 18 Мар 2015 08:56
Имам една колежка, която е на около 24 и от година почна да има сериозни физически проблеми (особено с кръста). Отиде при няколко лекари и познайте какво и казаха! Атрофия! Тая пача дори в обедната почивка не излиза да се разходи 200 метра до някое от заведенията, а си поръчва. Най-дългото и ходене е от тях до колата и от колата до офиса. Като почувства, че качва, просто спира да яде. Атрофия на 24 години! И сега ще почне да ходи на водна аеробика (да, точно така, онова дето е за баби), понеже е неспособна все още на каквото и да било друго по-сериозно. Тъпнята в поста на волтажния няма да я коментирам, по-скоро се обръщам към Аз с идеята да му предложа да почне да се пораздвижва повечко 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 18 Мар 2015 13:13
Беше ли дебела/тлъста?
Много завиждам на хората с бърз метаболизъм, които ядат като свине, а въобще (минимално) не им се отразява.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 18 Мар 2015 13:58
Не е дебела, слаба е, макар и супер отпусната. Сещаш се, тия момичета дето макар и да са слаби, са супер безформени. Хората с посочения от теб метаболизъм страдат супер много, когато искат да качат килограми по една или друга причина 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 18 Мар 2015 14:39
denik написа: Беше ли дебела/тлъста?
Много завиждам на хората с бърз метаболизъм, които ядат като свине, а въобще (минимално) не им се отразява. Няма какво да завиждаш, аз съм с такъв тип метаболизъм и ако можех да избирам, бих избрал да съм по як. Щото сега трябва да ям много и да спазвам специални диети за да мога да поддържам тегло и минимална мускулна маса на 75 кг. А на моя ръст и 95 кг. биха били добре и нямаше да изглеждам дебел, ама сигурно тия 20 кила няма да мога да ги кача следващите 20 години, тъй че си оставам сравнително хилав, а ако не водех и активен начин на живот и не спортувах сигурно щях да съм от типа вейки дето са по 50 килца с мокри дрехи и приличат на анорексици...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 18 Мар 2015 15:20
Аз преди с неистови мъки качих 10кг и успявам да ги поддържам с много хапване и фитнес. Но имам приятел, който по никакъв начин не може да качи килограми, при него е още по-тежко положението.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 18 Мар 2015 18:01
Gipo написа: Тъпнята в поста на волтажния няма да я коментирам, по-скоро се обръщам към Аз с идеята да му предложа да почне да се пораздвижва повечко  Взимам препоръката ти сериозно, дори не ми беше минавало през ума за подобни последствия ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 18 Мар 2015 22:37
Ти няма да почнеш да сваляш само от здравословно ядене, но продължавайки да седиш на едно място. Едно е движението, колкото да не атрофираш, но ако търсиш сериозен ефект при отслабване, си е нужен бая труд, Поне относно тези неща, съм склонен да вярвам безпрекословно на Гипо, защото има солидни знания в тази област и надали би осрал темата. (въпреки че хубав човек, но не мога да го разбера с тая зима и тоя сняг  )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 00:52
е аотяги, акането е религия 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 01:21
Акането е агония.
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 01:25
нелегален написа: поздравления, осра и тая тема тя тая тема не е ли осрана по дифоут 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 01:34
Кабумче, плс.
Акането не е религия, то е нейна абсолютна и непримирима противоположност.
Религията е мръсна и гнила поквара за човешкия разум, унищожител на връзката между човека и природното му начало. Пагубният ефект на религиозните догми върху процеса на опознаване на света са скъсали връзката на човечеството с истинското божество - природата в нейния земен и галактически порядък - за сметка на някакви клаустрофобични формалности в общуването между човека и симплифицираното чучело, наречено Бог. То от своя страна винаги се е проваляло в изпълнение на функцията си на олицетворение на всемирния ред и безкрайността, защото образът му се гради от хора, а техните способности по презумпция са крайни и като такива, никога няма да могат да обхванат това, което е по-голямо от тях.
В тоя смисъл лайното е символ на вечността и на кръговрата на живота. Един сере, друг после го яде. Изсирането е процес, който отваря човека за природата и по този начин го доближава до неговото истинско "божествено" начало. Срането е дълбок поклон към великия космически ред, докато ходенето на църква е просто облъчване с тъпотия, осъществявано от едни тъпи хора над други тъпи хора, в което отдаването на почит пред "Бог" се губи някъде сред хилядите тривиалности и формалности.
С други думи - срането като свещенодействие седи доста по-високо от ходенето на църква и почитането на някакви "богове". Докато посредством религията хората се избиват и чукат малки момченца в дупето, чрез срането се докосваме до всемира, Кабумче. Затова моля те повече да не говориш глупости.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 01:43
За да запазиш първичната си кал, трябва ясно да си дадеш сметка къде стои срането в живота ти. Когато мисля за хора, запазили първичната кал у себе си и съответно доближаващи се до природното си начало, т.е. на езика на плебеите - до божествените си корени - се сещам винаги за Бичето. Бъдете като Бичето, мочмета. https://www.youtube.com/watch?v=tYI6auKBMvU
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 19 Мар 2015 09:02
нелегален написа: Gipo написа: Тъпнята в поста на волтажния няма да я коментирам, по-скоро се обръщам към Аз с идеята да му предложа да почне да се пораздвижва повечко  коя тъпня, баце? Кажи ми точно коя тъпня?  поздравления, осра и тая тема Ето кое точно е тъпня: Сами по себе си фирбите са полезни, но не са достатъчни за добро изхождане. Те са само 1/4 от формулата. Другите компоненти са - разнообразна полезна храна, много вода и правилни мазнини, които да те лубрикират (буквално). Въпросните полезни мазнини ги взимаш от неща като ядки (сурови) ,маслини (зехтин), смляно ленено семе... Пържената мазнина и сланините са съвсем друго и те не са добре за тялото. До тук ще кажеш, че постът ми не се различава много от написаното от теб, да, ама не съвсем. Избрал си си сарми, което е меко казано нелеп източник на фибри, тъй като сармите са термично обработени и са загубили голяма част от свойствата си + наличието на ориз, който пък е чист въглехидрат и никак не е най-доброто за човек целящ изгаряне (е не е зле като хляба, но все пак). Сармите са обработени с мазнина, от лошата. Всички плодове и зеленчуци са източник на фибри, колкото по-разнообразно се храниш, толкова по-добре за здравето ти и за изхождането. Ако се храниш постоянно с един и същ източник на нещо, макар и полезно, тялото ти привиква към този източник и се пренасища. Бобът си го оцелил, той както и другите варива са много богати на какво ли не, включително на протеин, който пък е нещо супер. Но пак, не се ограничавай с боб, яж и леща, елда(гречка), грах, нахут... Защо слънчогледовите и тиквените семки не са добро решение: - термично обработени са - имат сол, която надвишава дневните човешки нужди и изстисква водата от тялото - и двата вида семки са изключително калорични, а почти никой не се задоволява с половин шепа дневно 1000 пъти по-добре е да си вземеш някакъв микс от сурови лешници, бадеми, кашу и тн. и разбира се да не прекалиш с тях. Трябва да си направиш някаква макс дневна доза, защото и при тях важи правилото - прекосиш ли границата, почват и да са в тежест на тялото. Не пийте фрешове, а яжте плодовете цели, когато имате тази възможност. Най-полезните съставки(витамини, минерали, фибри) на цитрусите са в ципите и белите работи, които човек изхвърля, когато пие фреш. В общи линии тиганът е враг на човека, скарата и фурната са му приятели И - движете се бе, хора 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|