Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Атака срещу Иран е все по-вероятна...
Публикувано на: 07 Ное 2011 21:57

->Изход<- написа:
...

Тихо вече. Няма да споря с простотата ти. :wink:

Спориш с мен за неща, които не съм казал.
Не съм си и помислил, че е държавна политика. Още по-малко пък навсякъде.
Щото е традиционно право, и се практикува.
Що не съм плюел по евреите...
Ми щото темата е за Иран бе, готин.
Ти знаеш ли ми мнението за Израел? Или ако не съм ги нахранил публично в тема нямаща нищо общо с това, значи съм полу-евреин.
Не го пишело в Корана, а в хадит. Все едно не го пишело в Библията, а в Евангелие от Матей.

Като ше си цитираме Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sunni_Islam
Цитат:
Sunni Islam is the largest branch of Islam.
Sunni Islam is sometimes referred to as the orthodox version of the religion. The word "Sunni" comes from the term Sunnah, which refers to the sayings and actions of Muhammad that are recorded in hadiths (collections of narrations regarding Muhammad).

(Извинявай, ти си едитнал и си си изтрил цитата, май за да изглежда че го знаеш от обща култура. Не се притеснявай, и аз там чета, не е срамно да не знаеш всичко. :lol: )

Аре моля ти се. Напъвай се там срещу някой друг, че достатъчно време изгубих с теб. Не си човек с когото даже ми е забавно да се храня вече, какво остава да споря. Това че ти е трудно да осъзнаеш колко си тъп в действителност не означава, че аз ше продължа да си чеша езика с теб щото нямам какво по-важно да свърша от да споря с непоправими олигофрени като теб и волтажа. Стига вече.

Но като споменах и другото тъпоглаво педерастче, нека и на него отговоря - не бе дебилен, напълно разбрах картинката и слабоумния ти опит да приравниш двете страни. И затова ти обясних защо едната страна не е като другата - защото при едните е задължително по закон, а при другите е по желание. Дори това ли не успяваш да разбереш, деба и недорасляка ти? След толкова време пак ме изумяваш колко си тъп.
И пак:
Стига вече.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2011 22:02

Ерджан написа:
Стига вече.

Верно, щото имам да уча за утре :(

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 07 Ное 2011 22:08

Цитат:
Според тебе достатъчно по-напред ли сме, за да можеш така наставнически да плюеш по Иран? Освен това, ако им дадеш малко годинки, след време ще са още по-високо. А за нас не съм такъв оптимист...
Пак - не гледай тези цифрички.

Ние сме се качили с три позиции нагоре, а те са паднали с една. Какво да гледам освен тия цифрички? Те са най-представителното нещо (в смисъл на абсолютно безпристрастно и възможно най-обективно), до което имам достъп. До което и ТИ имаш достъп. Всичко останало - че се манипулират и те с някакви цели - са догадки. То ако и зад това виждаш конспирация, що направо не питаш майка ти какъв е бил адския й план да те ражда по времето на комунизма, със сигурност е имала нещо тайно предвид. А в днешно време тъповатият аргумент, че не искаш да имаш деца, щото ще се родят в "робство" е толкова жалък, че ми е жал да го коментирам.

Отказвате да приемете всяко доказателство, което не ви изнася на тъпите теории (въпреки че доказателства - бол), а самите тях ги градите на базата на един голям, пулсиращ хуй, наврян в тийнейджърските ви гъзове. И може да съм на 20, обаче едно нещо ми е ясно, маймуни такива:
Цитат:
Така тя сама ще си рухне. На хората вече почна яко да им писва, въпрос на време е. После ше му мислим как ще строим наново. Това е най-лесното.

Това е най-трудното и ти докато не го разбереш, щото това всъщност е основата на спора ми с тебе, ще си останеш много тъп. Много.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2011 22:31

моридин стана на 20
деба
още го помня като беше на 16
после на 17
после ме страх да си помисля на колко

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2011 22:38

Изходе, тия задявки със смотаните обръщенийца и заяждането на дребно тип трети клас само демонстрират факта, че още не си завършил училище, нали разбираш?

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2011 00:04

Strain написа:
Изходе, тия задявки със смотаните обръщенийца и заяждането на дребно тип трети клас само демонстрират факта, че още не си завършил училище, нали разбираш?

Че от кога моридин е смотъно обръщенийце? Ти се беше писал така, това ти е пълния ник, ако го смяташ за смотано обръщенийце не съм аз виновен.
Не знам и какво заяждане видя, аз наистина помня когато беше на 16 и се ядосвам колко години са минали и колко малко съм направил през тях. Това са 4 години, ебаси.
Не виждам кое в цялата работа е тип трети клас и да, факт е, че не съм завършил училище :D

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2011 00:54

->Изход<- написа:
факт е, че не съм завършил училище :D

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2011 06:57

Ернестин написа:
->Изход<- написа:
факт е, че не съм завършил училище :D

:D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 08 Ное 2011 16:31

Над 300 тайни екзекуции са извършени миналата година в Иран, твърди доклад на ООН, цитиран от Франс прес.

Тайните екзекуции са извършвани в затвора Вакилабад в североизточния град Машад. Те се изпълняват в нарушение на иранския закон, без присъствието на адвокати и членове на семействата на екзекутираните, се казва в доклада на Ахмед Шахид от Малдивите, докладчик на ООН за ситуацията с човешките права в Иран.

От началото на годината в Иран са извършени най-малко 146 тайни екзекуции, гласи документът, който ще бъде представен на Общото събрание на ООН.

Докладът изтъква системното нарушаване на правата на човека в Иран и рязкото увеличаване на броя на екзекуциите.

Поне един човек е екзекутиран през 2011 г. за богохулство, а над 100 официално обявени екзекуции са свързани с трафик на дрога.

Смъртното наказание е прилагано също за изнасилвания, убийства, неморални актове и отвличания.

Над 100 от осъдените на смърт са били под 18 години, въпреки че екзекуцията на непълнолетни е забранена от международни конвенции, подписани от Иран.

Според доклада от 21 страници, стотици граждански активисти и интелектуалци - журналисти, студенти, режисьори, художници, адвокати са хвърлени в затвора от режима на президента Махмуд Ахмадинеджад след преизбирането му през 2009 г.

Източник:
http://www.dnes.bg/index/2011/10/18/nad ... ran.131508

Тук искам да добавя нашумялият съвсем на скоро случай на двама обесени гейове които май бяха на по 14 години. Така че не знам за какъв мораториум говорите драги мой, а е видно че смъртно наказание се налага и за далеч по-дребни прегрешения от убийство- примерно Богохулстване. Айде стига сега, наистина няма база за сравнение дори спрямо Българските стандарти.

Профил ICQ

Публикувано на: 08 Ное 2011 17:18

Andrey358 написа:
Над 300 тайни екзекуции са извършени миналата година в Иран, твърди доклад на ООН, цитиран от Франс прес.

Тайните екзекуции са извършвани в затвора Вакилабад в североизточния град Машад. Те се изпълняват в нарушение на иранския закон, без присъствието на адвокати и членове на семействата на екзекутираните, се казва в доклада на Ахмед Шахид от Малдивите, докладчик на ООН за ситуацията с човешките права в Иран.

От началото на годината в Иран са извършени най-малко 146 тайни екзекуции, гласи документът, който ще бъде представен на Общото събрание на ООН.

Докладът изтъква системното нарушаване на правата на човека в Иран и рязкото увеличаване на броя на екзекуциите.

Поне един човек е екзекутиран през 2011 г. за богохулство, а над 100 официално обявени екзекуции са свързани с трафик на дрога.

Смъртното наказание е прилагано също за изнасилвания, убийства, неморални актове и отвличания.

Над 100 от осъдените на смърт са били под 18 години, въпреки че екзекуцията на непълнолетни е забранена от международни конвенции, подписани от Иран.

Според доклада от 21 страници, стотици граждански активисти и интелектуалци - журналисти, студенти, режисьори, художници, адвокати са хвърлени в затвора от режима на президента Махмуд Ахмадинеджад след преизбирането му през 2009 г.

Източник:
http://www.dnes.bg/index/2011/10/18/nad ... ran.131508

Тук искам да добавя нашумялият съвсем на скоро случай на двама обесени гейове които май бяха на по 14 години. Така че не знам за какъв мораториум говорите драги мой, а е видно че смъртно наказание се налага и за далеч по-дребни прегрешения от убийство- примерно Богохулстване. Айде стига сега, наистина няма база за сравнение дори спрямо Българските стандарти.

Лайтмотива - организацията на Западния режим, цитирана от медия на западния режим твърди, че всички останали са много зли и трябва да бъдат "превъзпитани" и/или избити. По възможност хуманно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2011 23:51

Serious Sam написа:

Лайтмотива - организацията на Западния режим, цитирана от медия на западния режим твърди, че всички останали са много зли и трябва да бъдат "превъзпитани" и/или избити. По възможност хуманно.

Отричаш ли написаното по-горе като неистини или измислици или не? Не мога да разбера от това изречение. Защото според мен дори и половината да е истина пак е достатъчно. А всъщност по-вероятното е точно обратното това да е малка част от многото случай, за които нищо не се знае. Така че (към писалите по-горе) изобщо не става дума за изолирани случай ами си е установена практика. Кажеш ли нещо против Алах те бесят. Правиш ли секс преди брака те пребиват с камъни. Точка!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 00:05

Andrey358 написа:
Отричаш ли написаното по-горе като неистини или измислици или не? Не мога да разбера от това изречение. Защото според мен дори и половината да е истина пак е достатъчно. А всъщност по-вероятното е точно обратното това да е малка част от многото случай, за които нищо не се знае. Така че (към писалите по-горе) изобщо не става дума за изолирани случай ами си е установена практика. Кажеш ли нещо против Алах те бесят. Правиш ли секс преди брака те пребиват с камъни. Точка!

ok :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 01:46

Още в началото на темата отбелязах, че ислямската република е социалистическа република, но под друго име.

И както социалистическата република няма почти нищо общо със социализма, така и ислямската република няма почти нищо общо с исляма.

Цитат:

Андрей, умен човек си, но нали се сещаш, че както всички тоталитарни държави подлежат на цензура от най-висока степен, така и правителството на Иран подлага населението си на такава цензура. Доста тъп трябва да си, за да не прозреш, че въпросните жертви най-вероятно са жертви не на религиозно, а на политическо насилие, просто защото са били неудобни по някакъв начин. Религията е просто извинение.

Никой по върховете на властта не го е еня за исляма.

Както не го е еня за социализма.

Комунизма.

И дори католицизма.

Всичко е политика, а идеологията е просто оправдание пред масите.

Мисля, че сложих точката на тази тема още в нейния зародиш, но еснафщината на Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак, попречи аз да бъда взет насериозно.

Спорите за глупости. Даже не съм ви чел темата.

Все аркадаши сме...!

Профил

Публикувано на: 09 Ное 2011 05:49

High_voltage написа:
Andrey358 написа:

[...]

Бе то и за оръжия за масово унищожение в Ирак имаше доклади...

А ООН може ли да изготви доклад за бройката убити цивилни и измъчвани затворници от щатски сили в Ирак и Афганистан?

Да, бях забравил, че не само иракчаните извършват убийства. В такъв случай екзекуциите са напълно оправдани. Добра логика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 09:10

Данните за оръжията на Ирак не бяха изнесени в доклад на ООН само да вметна. Бяха представени от администрацията на Буш като разузнавателни данни на ЦРУ получени от германските разузнавателни служби. После се оправдаха, че данните били грешни. И освен това ООН не прие резолюция да се атакува режима на Саддам. Което опровергава твърденията, че ООН е организация контролирана от САЩ.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 09:12

Измъчваните от американцие в Ирак затворници и пряко избитите цивилни (напълно невинни) са повече (тия косвено пък да не говори. Ама Андрей не надава вой за оттегляне на америнакците от Ирак :lol:
ООН не била контролирна от САЩ...да, още малко ще кажеш, че ООН не обслужва интересите на САЩ :lol: Човек, все едно споря с някакъв комунист дето ми разправя, че България небила контролирана от СССР и че не е имало политически репресии :lol:
Едно е да кажеш, че САЩ са по-малкото зло и крепят статукво, което е вероятно по-добрата алтернатива ВЪПРЕКИ унищожението на цели държави, милиона невинни хора и т.н., а съвсем друго е "САЩ мислят за доброто на всички, защото са чудесен народ" :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 09:35

ООН са организация в която членуват почти всички държави в света. В съвета за сигурност с право на вето са и любимите на теб и други съфорумци Русия и Китай. В момента ООН е на път да приеме като член Палестина въпреки опозицията на САЩ, Израел и редица западни държави. Просто сравнението ти със СССР и НРБ е повече от нелепо.

Никога не съм бил потдръжник на войната в Ирак. Цивилни жертви при една война са неизбежни. Въреки това цивилните жертви причинени от американската армия са сведени до минимум и са просто несравнимо по малко от цивилните жертви при войни водени от други сили, като Русия например или режима на Кадафи или пък както е в момента положението в Сирия. Също така правосъдната система в САЩ е надеждна доколкото една държавна институция може да бъде надеждна, което означава, че се водят разследвания и повечето от провинилите се военни биват съдени и получават съответните наказания. Може би наказанията не са толкова високи, колкото на жертвите би им се искало, но къде другъде освен в демократичните страни някой изобщо държи сметка за това?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 10:30

Andrey358 написа:
Цивилни жертви при една война са неизбежни. Въреки това цивилните жертви причинени от американската армия са сведени до минимум и са просто несравнимо по малко от цивилните жертви при войни водени от други сили, като Русия например или режима на Кадафи или пък както е в момента положението в Сирия.

Клише, което дори не е вярно и даже самите американци не си вярват на него :lol:
Защото доста пъти целта на САЩ не е унищожаването на стратегически цели, а цивилните жертви. Бамбандировката на Дрезден (в края на войната, град без стратегичка и военна стойност, бомбандировката е направена така, че да изгорят дървените постройки и хората, а не военните обекти), Япония няма да я споменавам, Виетнам си е престъпление срещу човечеството-знаеш ли колко невинни хора са пряко и косвено избити заради ефекта на отровите, с които са пръскали? След това Ирак, първа и втора война. Ракетите с обеднен уран са си радиоактивни, в районите, където са използвани, раковите заболявания скачат десетки пъти. Да не говорим за избитите в затворите :lol: Или даже бивша Югославия, където целта на ударите срещу химическите заводи е точно отравяне на хората =>смъртта на цивилни. За безсмислено избиване на цивилни се счита всеки удар, който е умишлен и не е срещу военен обект. А това не е чуждо на янките. И да, ДОРИ Русия не избива цивилни толкова безогледно. Нямам време и примерити ти гидавам от каквото съм чел преди бая време, разрови се, примерите са много, САЩ си водят войната по най-долния начин просто защото няма къде да си използват ракетите и сметсто да ги изгорят ги взривяват където си искат. Да кажеш, че подобни неща са изключение е тъпо.

И айде кажи ми къде е проблемът с приемането на Палестина в ООН? Дай да седят изолирани от света и проблемът да не се реши никога щото еврейте са педали :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 12:04

Цитат:
Никой по върховете на властта не го е еня за исляма.

Както не го е еня за социализма.

Комунизма.

И дори католицизма.

Всичко е политика, а идеологията е просто оправдание пред масите.

Мисля, че сложих точката на тази тема още в нейния зародиш, но еснафщината на Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак, попречи аз да бъда взет насериозно.

Това не че не е истина, но не е цялата истина, ето ти защо продължава "спорът". Естествено, че ислямът в момента се ползва с политически цели, щото си е перфектен за целта и тва си е една много добра причина да бъде изтрит от лицето на земята, да го еба.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 13:50

Дразните ме много всичките с тъпите си мненийца, хич не ви и чета. :P

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: