Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Клубове по бойни изкуства
Публикувано на: 02 Фев 2009 22:24

Гого, по-полека с препинателните знаци, създаваш впечатлението, че си ядосан на света. Не е това начина да си защитаваш бойното изкуство. И да те коригирам малко. Кик-боксът не е по-приложим от останалите БИ в реални условия. Какво, мислиш че един майстор не би могъл да приложи няколко удара на улицата ли, не знам...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2009 22:39

Селски е не защото е по приложим а защото е по селски. Незнам каква кост съм намерил просто се наведе за ескиваж от круше а аз го засекох с коляно моите крака са кокалести и малко шит стана хлътна му малка част от челото над окото навътре. нз защо да няма колена в спаринга нете разбирам. Не играя до нокаут аз когато направа нокдаун на някои или някои като ми направи на мен после играеме по леко за да няма мозачни травми. Пдост такива изпълениа като това с челото и някви други после отмъщения са ми селски. Още повече казваш ми нищо нередно няма да игаря до нокаут. Е кво аз първо му счупих челото а после и да се биа с него и да искам да го нокаутирам? ти маи си некв олигофрен мисля че достатъчно гадно съм направил за да спра до тук

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 07:07

да наистина ако ме хвани някой майстор да улицата ще ме спука от бой :D но ако ако се получи ситуация в която на улицата се бият например киокошин който тренира от 1 година и кикбоксиор от 1 година просто кикбоксиора ще има много повече опит! защото при почти всички източни бойни изкуства се налага много години усвояване за да ти бъдат полезни в реални ситуации!Това не го казвам просто защото така си мисля,почти всички мои приятели се занимават с бойни спортове!кик бокс,муай тай,бокс,шото кан,киокошин,жио жицо и бойно самбо и си изграждам мнението за всички тези спортове като наблюдавам как се справят приятелите ми когато правим спарингчета или когато изкочи някой шматка и трябва да му разцепим каската :D :D :D :D :D .и не съм ядосан на света :? просто така си пиша :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 07:09

iddqd през тези 2 години в които си тренирал кик бокс не си ли забелязал че колената са забранени в този спорт :D :D :D :D :D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 07:10

и челото е част от черепа!там няма отделни кости! :wink: :wink: :wink:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 03 Фев 2009 14:35

gogoto написа:
да наистина ако ме хвани някой майстор да улицата ще ме спука от бой :D но ако ако се получи ситуация в която на улицата се бият например киокошин който тренира от 1 година и кикбоксиор от 1 година просто кикбоксиора ще има много повече опит!

Някой с 1 година Крав Мага ще ги накара и двамата да ближат асфалта :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 14:38

на улицата няма значение какво си тренирал, как и колко. ама НИКАКВО :lol: там може да стане всичко.

btw Системата на Кадочников > Крав Мага

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 15:19

на улицата наистина може да се случи всичко но при ръкопашен бой има много голямо значение какво си тренирал!!!!
защото има огромна разлика в това като се збиеш с някой да му центрираш едно круше в зъбите илиа да замахнеш като някой селяк!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Лично съм го изпитвал когато съм се бил с някой който си няма понятие от бойни изкуства
един добре прицелен раунд кик му стига да си падне на главата!!!!!!апак ако та хвани и си тренирал бойно изкуство с борба
разликата е от земята до небето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 15:22

I_Hate_Noise може да е така но един тапак с нож може да накара тоя дет тренира крав мага да си ближе кръвта от асвалта :D :D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 16:22

"тАпаците" с нож са опасни много ,да ...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 03 Фев 2009 17:56

I_Hate_Noise написа:
на улицата няма значение какво си тренирал, как и колко. ама НИКАКВО :lol: там може да стане всичко.
btw Системата на Кадочников > Крав Мага

Важното е, че и двете са създадени за самозащита в реални бойни ситуации и тренировката им е точно такава (не съм гледал как тренират Кадочников, но не се съмнявам, че е така). Определено човек тренирал някое от гореспоменатите ще има много по-голямо предимство пред някой, примерно, боксьор.
gogoto написа:
I_Hate_Noise може да е така но един тапак с нож може да накара тоя дет тренира крав мага да си ближе кръвта от асвалта :D :D :D :D

Всъщност те имат множество техники против ножове/пистолети, така че зависи колко е добър този с ножа (и ако приемем, че наистина му стиска да го използва) :D

п.п. Иначе съм много зарибен да тренирам The noble art of boxing, както казва Хю Лаури, но за съжаление няма къде в града.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 18:02

при тези техники е много относително защото при всяка трябва да те нападнат с ножа по определен начин!!! а противник с хладно оръжие в ръце е непридвидим!пък и противника ти не вади нож за да се бие с тебе,той го вади за да те победи! :) :) :)

заблудите при боя с ножове http://martialarts.hit.bg/articles/19%20knifes.htm

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 00:18

Ми как да няма колена мен тренира ми спецялно ме караше като влизам бои с яко колена да се игаре и отделни тренировки сме си рпавили как да си вкарваме колена когато някои се наведе да се пази от тупаници и спецялно сички ескиважи ми е кавал колена да им правя. Когато правя спаринг с по добър или с тренира винаги като ме заклещи в ъгала и като аз се наведа за да се предпаза съм виждал как ми вкарват колена към наведената глава. Докато на улицата можеби най успешна комбинаця ако си нормален гард е десен прав ляв прав десен прав и лоуници

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 00:26

маняк пак ти казвам в кикбокса няма колена!може тренера да ти е давал което е странно!?! но на състезание удара с коляно не е позволен и въобще в кикбокса!и на мен треньора ми е показвал!но не ми е позволявал да го използвам в спаринг!
или треньора ти е някаф калмук дет не знай на кво та тренира или са прайш на по голяма нинджа от колкото си :wink: :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 00:32

btw ти даже знаеш ли как се казва удара с коляно?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 00:53

аз ба удара с коляно му викам коленца, а иначче си зависи от правилата по които играете тва дтео го тренрах си беше малко киокошинкаи кикбокс по скоро щото тренира беше киоконшинкаец ама ни тренираше на кик бокс тои и отделни тренировки по киокошин преподаваше, ама там мисля че няма удари с ръка в главата несъм ходил на тях

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 01:12

да при киокошина ударите с ръце в главата са забранени!
а в източните бойни изкуства коляното се нарич ицигери,а в западните мей кик което идва от муай тая! :) :) :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 01:38

ми мен един негър таи бокс ме учи и по ме изкефиха ударите става дума по ми се отдават на мен ударите от таи бокса отколкото кик боксиорските, не че неги права добре шутовете кинбоксиорските, ама повече се пребавам като удара кикбоксиорско маваши отколкото както ме учи този таи боксиора и коленцата в таибокса бяха по различни някакси отдо ги пускаш по бързо стават и лоу кика малко по диагонал го биен без захлупване и не отстрани отдоло нагоре по диагонал и колената така

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2009 07:05

при таи бокса са ти харесали повече колената защото при повечето има захват което ти два повече стабилност и точност!апак за коленцата от долу те са защото в таи бокса дистанцията е много по близка отколкото при кикбокса :) :) :) :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com