Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Русия бомбардира цивилни в Грузия
Публикувано на: 20 Авг 2008 16:04

Виждам че си чел разказа ми, за което се радвам, но струва ми се не си успял да вникнеш в същността.

Само междудругото, бях против американците да нападат Ирак, и Буш ме дразни, но не е там въпроса...изобщо.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2008 16:12

Andrey358 написа:
Виждам че си чел разказа ми, за което се радвам, но струва ми се не си успял да вникнеш в същността.

Само междудругото, бях против американците да нападат Ирак, и Буш ме дразни, но не е там въпроса...изобщо.

Чел съм разказа ти, и много ми харесва! Въздържам се от коментар относно инцидента ти в университета, но е похвално това, че си се хванал да бачкаш, а не да лежиш!
Нищо лично - просто давам пример. На това те учи Американската пропаганда. На глупости.
Демокрацията за която те са се борили през Гражданската си война, и която е гръбнака на САЩ вече я няма. Това е.
И не е само Ирак. Те и в Корея нямаха работа, нито във Виетнам, нито в Югославия... но нали трябва да си мълчим, вече сме в НАТО.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2008 18:26

Пак ще трябва да си говорим за история. След края на ВСВ съветските войски заемат северната част на Корея а американците южната. Така се обособяват две държави и два политически строя. Въпросната война е между Северна и Южна Корея и избухва след като севернокорейците решават че могат да завладеят целия полуостров и да наложат диктатурата си със сила. Войната трае с променлив успех от 1950 до 1953г. Американците заедно с Канада, Австралия, Великобритания и др. се бият на страната на Южна Корея. На страната на Северна се включва Китай с армия и СССР най-вече с военни доставки за Китайската и Севернокорейската армий. В крайна сметка конфликтът завършва с примирие и корейте си остават разделени.
Благодарение на обединениете сили на ООН (основно американски) Южна Корея се запазва и днес е една от най-развитите страни в Азия (имам лична слабост към тази страна, като се има предвид че там има 25 телевизионни канала предаващи турнири по Star craft). Благодарение на КНР и СССР Северна Корея също се запазва и днес е един от последните оцелели деспотични режими. Е виждаш, че намесата на САЩ в този конфликт е била повече от наложителна. При Виетнам нещата са идентични, но там американците не успяват да се наложат, което е само в ущърб на виетнамците.
В Югославия първо не участваха само американците, ами и цяла Еврпа и второ нямаше какво друго да се направи, сърбите сами са си виновни.

Профил ICQ

Публикувано на: 20 Авг 2008 22:36

Ейнджъл Фейсо написа:
Ледник, страшно оригинален си с тва. Чудя се просто, на 11 или на 12 си?

Ми можех да те просветля примерно, че по темата съм изчел повече книги, отколкото заглавия можеш само да назовеш, и че ако не си подкрепиш твърдението с някакви доказателства можеш или да се извиниш, или да вървиш на майната си, но реших че ако се съглася ще мирясаш като цивилизован човек. Но съм грешил.

Ето, и аз греша, признавам!

А ти вземи се отърси малко от идеологическата пропаганда в стил "НаR.E.D. ли си?" и ако искаш да ти отговоря с нещо по-смислено от "точно така" си налягай парцалите и покажи някаква искрица на разум зад маската си от цинизъм. Иначе с кеф бих обсъждал с теб трябва ли Азис да кани по-интересни гости, и дали ако се напуша с някои ямайски билки ще ми изстинат краката, или каквото там те интересува.

Айде,

сега,

моля!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2008 23:15

Да де, ок.
Прочел си много книги, браво, ама

Боли ме хуя :D Нищо не си научил.

айде,

сега,

моля!

Иначе си много добър човек, всички знаем. Ама прекаляваш. Не бъди кон с капаци.

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2008 08:17

Ейнджъл Фейсо написа:
Нищо не си научил.

Верно си е.

Цитат:
Не бъди кон с капаци.

Добре!

Благодаря.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2008 09:37

Ахах. Няма такава затапка. :D

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2008 09:58

ахаха нали :shitfan:

и все пак - границата между любовта и омразата е много тънка :icq10:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2008 11:10

[quote="Andrey358"][/quote]
Аз не съм казал, че подкрепям разни продажници и всебно социалисти. Просто казвам, че не е здраволсовно да благославяш американците. Изобщо хора, които искат да командват другите хора по света. Он като са повече народ и имат нефт и пушки, да не са по големи гъзари, ние сигурно знаем за тяхната история повече от тях самите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2008 11:24

Не ги благославям, темата беше за руснаците и се наложи да направя сравнение.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2008 13:32

http://www.vbox7.com/play:7c4f7f92

Джон Стюърт за войната между Русия и Грузия, така както никой в България не би посмял да прави паралели с Ирак, за да не обиди новият ни голям брат, а също и грузинците - друзята по трубе.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com