Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 21:26

А, да. Помня червенокосата девойка, която ми даде грешен номер. С Данчо и Джули бях.

Така. Сряда е следващия ден Х. Също и петък. Аз повече събота и неделя не се качвам. Опашка дълга 100м? Not for me.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 21:28

Абе некво съзтезание щяло да има в петък на Батенберг, идеи какво е това, че искат да ме мъкнат там...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 21:52

Big Air

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 22:10

Shaun White ftw в събота :)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 22:21

Кво става събота викаш? - http://www.skatebg.com/skate.php?id=161

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 22:36

Никога не съм бил фен на гледане на със тезания.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2007 23:21

LordOfDarkness написа:
А, да. Помня червенокосата девойка, която ми даде грешен номер. С Данчо и Джули бях.

Така. Сряда е следващия ден Х. Също и петък. Аз повече събота и неделя не се качвам. Опашка дълга 100м? Not for me.

Червенокосата девойка е глупавичка, мани я ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2007 00:21

Понеже не съм много наясно с моментната обстановка, до колкото разбрах миналата година са правили промени по Витоша. Да попитам как е от към цените? Разбрах че картата ти действа за всички съоръжения, така ли е? Колко струва, за цял ден? Колко струва наема на един сноуборд и обувки пак за цял ден? И има ли достатъчно сняг? Защото мисля тази събота да се кача та да имам по ясна представа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2007 01:04

Сняг има Много.
Картата за цял ден е 24лв. Хваща Лале 1 и Лале 2, Романски и голяма част от влековете.
Плаща се депозит 5лв. Впоследствие имаш избор:
а. Връщаш картата накрая на деня и си получаваш парите.
б. Пазиш картата, следващия път я насоиш, даваш да ти я цъкнат и си ползваш отново нея.
в. Губиш картата /и депозита/.

Наемът вероятно е както до сега 30-35 лв на дъска, автомати и обувки. Само дъска и автомати ще да е 20 или 25лв.

П.С. Чак за глупавичка впечатление не ми направи.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2007 02:09

Качвайте се на Витоша пичове, докато има вересия. От догодина Мулен взимат всичко и ше модернизират - копане, заравняване, отсичане ... Същите хора държат и Банско, така че и Витоша ше стане курорт със добро качество, ама затва пък вече няма да е рая на пътеките и доста ще се оскъпят нещата.

ПС - Малко по-добре я познавам от тебе, смея да твърдя ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2007 02:47

Твърдението е за 4 седалков лифт от Алеко до Черни Връх :shock:
Всъщност първоначално са го мислели за този сезон. Романски уж ще го махат (преди сам да се е паднал).
Около Лалето са отсекли още дървета. И то не малко. Вярно, че и миналата година сякоха, заради епидемия с бръ,бъри ( :?: :!: ), но тазгодишната сеч поразително започва да прилича на просека. Или на писта. Тия гората ли мислят да осекат?

П.С. Не се и съмнявам. Аз не споря. С теб ли си тръгвахме сутринта?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2007 10:28

Абе нали ви казвам - гащите под гъза ,рапав ушите и лифта става безплатен ,вали сняг и лепят триковете

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2007 13:42

Според мен Лалето ще го направят на ръкави, както са на Банско повечето писти ... До Черни Връх няма да е седалков, щото там времето е прекалено непостоянно. Сигурно просто ще заменят Романски с 4 седалков, и ще се направи още един лифт при Алеко, който да покрива зоната на Спасовци, Бобита и Стени ... На Лалето също 100% ще има нови съоражения, некви влекове най-вероятно ... Интересно ми е Горната част, как ще подходят към нея ...

ПС - Излязох с вас, ама отцепих да си фана такси, че много ми се спеше и не ми се лангъркаше с градския ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2007 17:34

LordOfDarkness написа:
Сняг има Много.
Картата за цял ден е 24лв. Хваща Лале 1 и Лале 2, Романски и голяма част от влековете.
Плаща се депозит 5лв. Впоследствие имаш избор:
а. Връщаш картата накрая на деня и си получаваш парите.
б. Пазиш картата, следващия път я насоиш, даваш да ти я цъкнат и си ползваш отново нея.
в. Губиш картата /и депозита/.

Наемът вероятно е както до сега 30-35 лв на дъска, автомати и обувки. Само дъска и автомати ще да е 20 или 25лв.

П.С. Чак за глупавичка впечатление не ми направи.

Благодаря за отговора. Ще го имам напредвид.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 21:24

Невероятно време, много хора. На лифт се качих веднъж, просто не ми се чакаше по опашки и останах с впечатлението за много лед на много места. Днеска беше направо като борд училище с 3ма начинаещи с мен (:

Но пък и аз научих вече да правя Mute и Backside Grab

Във вторник пак се обмисля качване, този път с лифтовее, ако има желаещи.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2007 23:43

Някой беше ли в събота да глеа състезанието нечовешки добро беше :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 00:06

Бе кфо състезание човеко, качвай си се на планината ... ;) ( не отидох, ама нямам и много интерес в тази област )

fabric - ест. прав си, но специално към Витоша си имам детски носталгични чувства, винаги ми е била слабост. Обичам си скапаната оранжева кабина, обичам си стария бавен Романски, обичам си Горното Лале (дето даже май е натурален терен, и лифта са го турили, без да обработват специално място за писта :lol:), обичам дори и долното Лале ... Кефи си ме тясната Синя, пешеходната Зелена, кефи си ме Черни Връх, не ме кефят Спас и Боби щото там има повече наранявания от предозиране отколкото от каране ;) ...Кефат ме старите гардероби с евтини скапани ски, кефи ме и Алеко, хижата чийто вид ми напомня че съм на планина, а не на курорт. Най-ме кефи кръчмата под кабината, макар че са като я ремонтираха не ме кефи толко :)

Разбира се, не ми харесват пияните злобни лифтаджии, кофти обработването на пистите, лошото състояние на застаряващите съоражения и т.н. Много по яко ми беше на Банско, със широката синя кабина, с новите лифтове с движещи пътеки и забавяне на станциите, перфектно обработените писти и европейското отношение ... Не ме кефи обаче да се кача на планината, която за мене е най-великото тайнство и да се чувствам все едно съм в търговски център, не харесвам скапаните скъпарски заведения за винервурст туристите, които не могат да си позволят нормален австрийски курорт и затова търсят евтината имитация на Банско ... Не харесвам това че въобще не са запазили планинарския дух ... Може да съм пълен тъпак, но за мен това е важно.

Иначе днес на Витоша - карах само Долно Лале за пръв път от 2 години и аз не знам що. Бачкаше и Горно, башкаше и Романски, ама решихме с брат ми да си караме на гъчканицата ... Интересното е че няма опашки като едно време. Като си спомням преди 2 години кви тълпи бяха, по 40 минути чакане, сега в пиковите часове се минаваше за 15 макс ... А като се позасилиш малко и гледаш да се съобразяваш с разните компаси дето се веят кат вестници по пистата, горе долу ставаше ... Даже имаше райони където беше много добре :) А усещането като се дигахме с кабината беше неописуемо, неква плътна мъгла над София, ние сме над нещата и ни грее слънце :)

Тествах новото си DIEL-ско яке, и направо се преродих ... Като за бели хора бе мааму стара ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 14:53

fabric написа:
мани я витоша там са супер мошенице а съоръженията са некви умрели
живея в софия но от вече не си спомням колко години не съм ходил там
ходя до боровец и банско за 1 ден а понякога оставам и по седмица
не се прецакваи да ходиш на витоша

да се надяваме че след няколко години след като юлен зеха и витоша да се оправят нещата
Мене па Витоша ме кефи много повече от Боровец

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 20:12

Вчера се сдобих с борд, но проблемът е че съм начинаещ и на Банско като бях беше хубаво, защото имаше нещо като учебна писта, но на Витоша има ли такива места, да не са с доста голям наклон колкото да може човек да се учи, нямам нищо против да се пусна по пистите, но главната причина е че ще съм голяма пречка на тези които се пускат :lol: ,питам защото знам какво е начинаеща радарна станция да ти направи някой номер с началната си некадърност :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2007 20:14

LordOfDarkness написа:
Невероятно време, много хора. На лифт се качих веднъж, просто не ми се чакаше по опашки и останах с впечатлението за много лед на много места. Днеска беше направо като борд училище с 3ма начинаещи с мен (:

Но пък и аз научих вече да правя Mute и Backside Grab

Image: [url]http://url301.imageshack.us/url301/9082/dscf1922tn1.th.jpg[/URL]Image: [url]http://url301.imageshack.us/url301/2360/dscf1923hn3.th.jpg[/URL]Image: [url]http://url301.imageshack.us/url301/9838/dscf1960bi6.th.jpg[/URL]

Във вторник пак се обмисля качване, този път с лифтовее, ако има желаещи.

Tва ти ли си бе !? Аз те видях вчера няколко пъти ...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com