Автор |
Съобщение |
Reaver
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9903_1208347473.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 18:08
Morphine написа: П.П.: Не ми минавайте с номера "не се ограничавам"
Значи не може да не се ограничаваме, това значи, че се ограничаваме, това значи, че сме ограничени. Толкова е просто.
А какво не ми харесва - абсолютната липса на такт. Без значение какво става наоколо човекът срещу теб да не може да види какво то е, дори и да му го кажеш директно в очите, ето това не ми харесва.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Hangwire
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9899_1227400081.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 18:25
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reaver
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9903_1208347473.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 18:29
Дам, прав си... извинявам се ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Firzen
|
Цар |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2183_1273688762.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 18:32
Хубаво е да са красиви, умни и уникални. В бонус е, за да не изглеждат нелепо.
И без това никоя не ме заслужава.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: "Недвижима стока" втф? о.О Публикувано на: 15 Сеп 2007 19:22
Смразяваща Луна написа: Morphine написа: И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? Аз от година и четири месеца ходя подръка с едно котенце, което не може да се определи като "модерна" кака в смисъла, който влагаш ти, независимо, че съм дългокоско, приличащ на бог Аполон. По-скоро спада в категорията "уникална". Според моето виждане за перфектното момиче, което съм си изградил след месеците прекарани с това, с което съм сега, то трябва да ме разбира винаги, да имаме много общи интереси, които да поддържат взаимоотношенията ни живи, да обича да прави секс колкото мен, да обича да пуши марихуана (по възможност), да е щастливо същество, което много се смее, като мен, да ми е вярна колко съм й верен аз и последно, но не и по важност - да бъде сладкото котенце, което е Нев и което толкова много обичам. ;р А ако се занимава с изкуство, както е при нея - картинката ще е пълна. ;р ППИ аз цъкнах на "уникални". ;р
Момче еми кво да ти кажа ти си с перфектната мацка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 19:29
защо няма отговор " Харесвам Перверзни Жени" муахахаах ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
човек
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10383.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: "Недвижима стока" втф? о.О Публикувано на: 15 Сеп 2007 19:31
Jamaican Herbman написа: Смразяваща Луна написа: Morphine написа: И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? Аз от година и четири месеца ходя подръка с едно котенце, което не може да се определи като "модерна" кака в смисъла, който влагаш ти, независимо, че съм дългокоско, приличащ на бог Аполон. По-скоро спада в категорията "уникална". Според моето виждане за перфектното момиче, което съм си изградил след месеците прекарани с това, с което съм сега, то трябва да ме разбира винаги, да имаме много общи интереси, които да поддържат взаимоотношенията ни живи, да обича да прави секс колкото мен, да обича да пуши марихуана (по възможност), да е щастливо същество, което много се смее, като мен, да ми е вярна колко съм й верен аз и последно, но не и по важност - да бъде сладкото котенце, което е Нев и което толкова много обичам. ;р А ако се занимава с изкуство, както е при нея - картинката ще е пълна. ;р ППИ аз цъкнах на "уникални". ;р Момче еми кво да ти кажа ти си с перфектната мацка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Трябва да я брани от казим ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Алминатopa10563
|
![Аватар](http://img404.imageshack.us/img404/691/lima6trli0.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 19:52
Ей като тая от аватара ми.
П.П.:
[21:16:21] Орк Паладин каза: ама.на,тая,морфия,наистина,и,е,ниско,самочувствието
[21:16:35] Орк Паладин каза: някой,тряа,да,й,напише,да,си,сложи,едни,очила
[21:16:38] Орк Паладин каза: тип,муха
[21:16:48] Орк Паладин каза: да,си,направи,една,прическа
[21:16:56] Орк Паладин каза: в,стил,птиче,гнездо
[21:17:04] Орк Паладин каза: и,да,си,дигне,самочувствието,малко
[21:17:25] Орк Паладин каза: а,и,да,си,намери,някой,27+,годишен
Аз лично останах с такова впечатление.
Цитат: Въпрос - бонус (за мьетъле, пънкари, етц.): Защо сте такива недоебани животни? Прощавайте, исках да попитам дали бихте ходили с турбо чалгарка... И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? И защо красивите момчета са за красивите момичета? >.>
Защо,ти не си ли красива?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
![Аватар](http://www.picvalley.net/u/1727/2108890293982144599.JPG) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 20:28
PENTAGR написа: Ей като тая от аватара ми. П.П.: [21:16:21] Орк Паладин каза: ама.на,тая,морфия,наистина,и,е,ниско,самочувствието [21:16:35] Орк Паладин каза: някой,тряа,да,й,напише,да,си,сложи,едни,очила [21:16:38] Орк Паладин каза: тип,муха [21:16:48] Орк Паладин каза: да,си,направи,една,прическа [21:16:56] Орк Паладин каза: в,стил,птиче,гнездо [21:17:04] Орк Паладин каза: и,да,си,дигне,самочувствието,малко [21:17:25] Орк Паладин каза: а,и,да,си,намери,някой,27+,годишен Аз лично останах с такова впечатление. Цитат: Въпрос - бонус (за мьетъле, пънкари, етц.): Защо сте такива недоебани животни? Прощавайте, исках да попитам дали бихте ходили с турбо чалгарка... И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? И защо красивите момчета са за красивите момичета? >.> Защо,ти не си ли красива?
Ъъъ, Орк Не-Знам-Си-Какъв, не смятам, че да се направя на дебил ще ми вдигне самочувствието. о,О
Иначе, ми не, не съм красавица. Имам си моя дългокоско и това ми стига.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
2D'
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9014_1219330275.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 20:29
Забележка: Повече никакви по-умни от мен жени. Не тъпи, умни, но не повече от мен. Не че се комплексирам, по скоро се изнервям понякога, понеже не се излиза на глава с такъв човек.
Забележка2: Следващите да са задължително спокойни откъм характер! По възможност слабоемоционални, с наклонност към лека форма на непукизъм, подобно на моя милост.
Като цяло всяко момиче е уникално, само по себе си. Трудно е да се обозначат стереотипи, затова и не се опитвам да го правя. Е да, имат черти, които могат да се групират и сортират, но понякога е трудно да определиш определено момиче с една дума.
П.П. Азиатки ФТВ!!!
П.П.П. Салма Хайек ФТВ!!!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Edwin Odesseiron
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1233408054.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 20:55
Зависи от алкохола
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Hangwire
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9899_1227400081.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 21:39
Morphine написа: Иначе, ми не, не съм красавица.
А как ще коментираш "светлинния ефект" ![shy :shy:](./images/smilies/shy.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
![Аватар](http://img853.imageshack.us/img853/5618/theawesomepeople.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 21:46
PENTAGR написа: [21:16:38] Орк Паладин каза: тип,муха
Най-перефектините са тираджийските ... с сребърна рамка а със златна е в бонус ако си ги земеш
Ако са и огледални нема грешка ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kazim
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8553_1208438171.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 21:59
Morphine написа: Иначе, ми не, не съм красавица.
Моме, не си сваляй изкуствено акциите, щото ще се получи дефлация. ![:icq10:](./images/smilies/icq-ikoni_26.gif)
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 21:59
No написа: П.П. Поздрав за всички влюбени с Vienna Teng - Gravity! :wink:
Благодаря. От все сърце. :)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sidhe
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10569_1251330981.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 04:37
Идеалната жена би била нещо уникално за мен. Външният и вид не бих могъл да си го представя все още, но да речем, че в него ще има някакви екзотични чети, я зелени очи, я странна коса, я пък някоя друга простотия. Би била хубава, не тип анорексичен топ модел, а по-скоро нещо от рода на... хм... някой каза Salma Hayek ftw. Като характер... нещо променливо, предполагам, за да не ми става скучно. Естествено и приспособима към средата, в която се намира. Не искам човек, който се държи неадекватно през повечето време. Гласувах в анкетата за "по-интелигентна", но по-скоро бих предпочел "по-сериозна от мен". Умът ми си е в главата, но понякога просто трябва някой да му напомни, че е там. В такъв смисъл по-сериозна, а иначе - пълен шемет. Навита за каквато и да е глупост, голяма или малка. Стига да не е прекалено голяма(защото обикновено аз съм навит на такива).
Цитат: Въпрос - бонус (за мьетъле, пънкари, етц.): Защо сте такива недоебани животни? Прощавайте, исках да попитам дали бихте ходили с турбо чалгарка... ![shy :shy:](./images/smilies/shy.gif) И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? И защо красивите момчета са за красивите момичета? >.> Добре де, олях се с въпросите... Давайте там нещо.. :Р
Това е много просто - контето свършва с конте. Има и изключения, но като цяло е така. Не можеш да се грижиш с изродски педантизъм за външния си вид и да не очакваш от другите да не го правят. И бих ходил с турбо чалгарка стига и тя да не ме ограничава в моята музика(в категория пънкари съм). И мога да ти задам контра въпроса - защо красивите момичета са за красивите момчета? Можеш ли да отговориш на това?
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 11:08
Sidhe написа: Цитат: Въпрос - бонус (за мьетъле, пънкари, етц.): Защо сте такива недоебани животни? Прощавайте, исках да попитам дали бихте ходили с турбо чалгарка... ![shy :shy:](./images/smilies/shy.gif) И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? И защо красивите момчета са за красивите момичета? >.> Добре де, олях се с въпросите... Давайте там нещо.. :Р Това е много просто - контето свършва с конте. Има и изключения, но като цяло е така. Не можеш да се грижиш с изродски педантизъм за външния си вид и да не очакваш от другите да не го правят. И бих ходил с турбо чалгарка стига и тя да не ме ограничава в моята музика(в категория пънкари съм). И мога да ти задам контра въпроса - защо красивите момичета са за красивите момчета? Можеш ли да отговориш на това?
Този въпрос го задай на някое красиво момиче. :Р Иначе - жените са такива. Аз не обичам жени. Имам две приятелки, които са като част от мен, щот' сме заедно от три годишни. Предпочитам да общувам с момчета. За това:
http://bglog.net/BGLog/4497
(: А по въпроса - аз се паникьосвам при красиви момчета. Разочаровала съм се достатъчно, предишния ми идеал ме разбит на парченца. :Р За това сега си падам по по-грозноватички. ^^ В смисъл, не ме спира. (: Няма никакво значение дали е дебел, кльощав, с грамаден нос или не знам си какво още. Е, стига да е чистоплътен. :Д Ахаха... Ебати Тийнпроблема стана тука, разваляте ми репутацията на Ледена кралица. :ДД
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 12:46
А да, и ненавиждам Ледени Кралици. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zero Endorphine
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 12:51
The Chameleon написа: А да, и ненавиждам Ледени Кралици. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
;/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sirius
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6294_1318757851.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 13:00
Азис - Ледена кралица
klip
по темата нали ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|