Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:40
IZTRIITE I DR KOITO OSTANAHA PLSSSSSS I KAJETE NA ADMINA DA IZTRIE CQLATA TEMA PLSSSSSSSSS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
bOtLik3, that's the real life, br0 !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
bebsiiii написа: MOLQ VI SE WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Стига цинкяла бее добре ето изтрити са ама не за дълго
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:42
MERSI MNNN IZTRIITE I DR AKO OBI4ATE I POVE4E NIKOAGA NQMA DA VI NERVQ NQMA DA STAPNA V SAITA
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:43
Хахах.. като гладни чакали сте всичките във Общия, само чакалите нов пост и гледате темата постоянно
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:43
mersi mn
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:44
4 страници за отрицателно време.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:45
Тази е по-жалка от куче.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:46
Романс написа: Тази е по-жалка от куче.
Тази, драги ми Романс, дори не е тази.
Това е този. Всичко беше фарс. ;р
Поредния форумец ви води за носа, хехе. ;р
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:47
Романс написа: Тази е по-жалка от куче.
Тази е по-жалка от червей, влачещ се в калта.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:48
The Chameleon написа: Романс написа: Тази е по-жалка от куче. Тази, драги ми Романс, дори не е тази. Това е този. Всичко беше фарс. ;р Поредния форумец ви води за носа, хехе. ;р
Не е фарс.Има скайп име с ник sladurankka.
По същия начин намерих и снимките
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:49
The Chameleon написа: Романс написа: Тази е по-жалка от куче. Тази, драги ми Романс, дори не е тази. Това е този. Всичко беше фарс. ;р Поредния форумец ви води за носа, хехе. ;р
Ииии кой беше? ^^ Да си признае веднага. ^^ Да му размахам аз едно вертуално пръстче. xDDD
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Алминаторa написа: The Chameleon написа: Романс написа: Тази е по-жалка от куче. Тази, драги ми Романс, дори не е тази. Това е този. Всичко беше фарс. ;р Поредния форумец ви води за носа, хехе. ;р Не е фарс.Има скайп име с ник sladurankka. По същия начин намерих и снимките
Tова може и да е така, но не можеш да отречеш, че бебсии, не беше сладуранка. ;р Не би имало логика момичето да си прави 2 акаунта нали ? Може би Ти реши да се позабавляваш..?
|
|
|
|
|
|
molq vi ostavete ve4e tazi tema zarejete vsi4ko! molqvi 4e mn i se karat zardi tva
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:50
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:51
The Chameleon написа: Алминаторa написа: The Chameleon написа: Романс написа: Тази е по-жалка от куче. Тази, драги ми Романс, дори не е тази. Това е този. Всичко беше фарс. ;р Поредния форумец ви води за носа, хехе. ;р Не е фарс.Има скайп име с ник sladurankka. По същия начин намерих и снимките Tова може и да е така, но не можеш да отречеш, че бебсии, не беше сладуранка. ;р Не би имало логика момичето да си прави 2 акаунта нали ? Може би Ти реши да се позабавляваш..?
Май не може да логнеш от един комп 2 акаунта, а пради малко бяха онлайн и двата Рефреша на форума трябва да е наистина бавен... то май си е де... изгубих смисъла, репортинг аут.
Хм, премислих, не е Ал със сигурност.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:51
Аз искам целувка от Morphine
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2007 15:53
Shady написа: Романс написа: Аз искам целувка от Morphine И ще се превърнеш в хубав принц А от мене кой иска целувка? Давам 2 на цената на 3.
Аз, Аз, Аз...И от дист няма да откажа
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|