Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 22:04
Другите пазят дрехите и носят лубрикант.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 22:07
Бал съм ви , вие мислете над гео-социалният завой на българското общество, аз ще и се накефя на това момиче от младежта и това е ...
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 22:16
SneakyDude написа: Лично аз не видях нищо чак толкова аутрейджъс. Танцуваха си, дори не на чалга, а на някакво горе-долу приятно р'н'б парче. Това че ги е треснал яко хормона и че момчетата бяха твърде големи пънове, че да танцуват с тях беше причината за по-"вулгарните" моменти. И все пак, нищо ненормално и неестествено.
Ебати моралистите дето се извъдихте.
Не си ли личи,че парчето е допълнително монтирано?
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Шеф на екарисаж
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 01:15
Стана ми гадно,чесно! Като ги видя такива <16 с окастрените на темето прически,ми се обръщат червата,пък малките мухльовци стават само за трупно брашно според моето скромно мненийце.
___________________________________ Зная аз място на наща земя,
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 03:27
Dr Zombayo написа: Алминаторе, пише се "излЪгация" , идва от глагола "лЪжа"
Бахахахахахахахахха
Т'ва отива директно в темата за бисерите... ако някой не ме е изпреварил
едит:
Абе к'во се правите всичките на 2 и поливина?! Като мастурбирате докато гледате Брад Пит (визирам Алминатора) или не сте пипали жена (Спрайт има да ви каже нещо) и сте решили че ще излезнете много печени като плюете по момите
Страшни сте
Лично аз щях да се радвам да съм там
Тамън ония "мъжаги" са ламери и нямаше да са конкуренция
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 07:19
NaS написа: Dr Zombayo написа: Алминаторе, пише се "излЪгация" , идва от глагола "лЪжа" Бахахахахахахахахха Т'ва отива директно в темата за бисерите... ако някой не ме е изпреварил едит: Абе к'во се правите всичките на 2 и поливина?! Като мастурбирате докато гледате Брад Пит (визирам Алминатора) или не сте пипали жена (Спрайт има да ви каже нещо) и сте решили че ще излезнете много печени като плюете по момите Страшни сте Лично аз щях да се радвам да съм там Тамън ония "мъжаги" са ламери и нямаше да са конкуренция
Мъжко мнение индийд. Бих изпил една водка с теб.
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 07:24
Лошо няма - леко пияни, леко развратни и с хормонални удари под кръста... Ако онези шилета бяха малко по на място щяха да спрат камерата и да ги изплющят едно хубаво та да им държи влага на девойките до следващия купон... Прическите малко стряскаха, но мода какво да се прави....
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 08:03
NaS написа: Dr Zombayo написа: Алминаторе, пише се "излЪгация" , идва от глагола "лЪжа" Бахахахахахахахахха Т'ва отива директно в темата за бисерите... ако някой не ме е изпреварил едит: Абе к'во се правите всичките на 2 и поливина?! Като мастурбирате докато гледате Брад Пит (визирам Алминатора) или не сте пипали жена (Спрайт има да ви каже нещо) и сте решили че ще излезнете много печени като плюете по момите Страшни сте Лично аз щях да се радвам да съм там Тамън ония "мъжаги" са ламери и нямаше да са конкуренция
Аз протестирах срещу това,че такива клипчета се качват в ютюб.
Защото в 40 процента от случаите,когато играя с някой холандец и му кажа,че съм от България,той ми казва-
-Hmm,nice country
-thnx
-Nice nature
Nice sea and u can fuck a different girl every day.
А ако е било в общия канал ето какво става:
-Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches.
-Yeah and very cheap too.
Нещо такова.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 08:40
Цитат: -Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches. -Yeah and very cheap too.
Ми да не е лъжа?
Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 08:56
AlShu написа: Цитат: -Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches. -Yeah and very cheap too.
Ми да не е лъжа? Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия.
Горчивата истина! За съжаление наистина името ни не се споменава много с добро в тази насока по света. Бил съм в Англия и знам там на какво мнение са за нас.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 09:11
Е те тия са изтрещели курветини копиле.
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 09:35
Ся го гледах за втори път. Тия трябва да са еволюирали чалгари, щото са открили MovieMaker
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 10:09
Dr Zombayo написа: Алминаторе, пише се "излЪгация" , идва от глагола "лЪжа" Иначе момичетат стават колкото да ги оправиш и да ги заебеш. Иначе - какво очаквате, това е България все пак. Всички се състезават, кой ще се изкара по-голямо говедо... То вече аз на тая простотия започнах да свиквам ... ужас.
ИзлАгация не идва от глагола "лъжа",ами от глагола "излАгам се" и се пише излАгация,умнико.
Сори за офтопика,ама някой като греши,вижда,че греши и пак държи на грешката си,много ме дразни.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 10:25
Lord of the dreams написа: ...
Джони, това с правописа го изяснихме 132312312 страници назад. Сми, некво тегаво става, човек като ти чете постовете:>
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 10:35
Sirius написа: Lord of the dreams написа: ... Джони, това с правописа го изяснихме 132312312 страници назад. Сми, некво тегаво става, човек като ти чете постовете:>
Сори пич
Онтопик:Верно тая с белите гащи,дето и бъркаха в задника,е хубава ,ама другите за нищо не стават.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 10:42
бойна задача : намерете как се казва тая, дека живее и как й е скайпо !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Cyrax
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 10:57
Хаха чук клипче! жалкото в случая е не момичето, а че момчетата са толкова тъпи.
А като цяло подобни ситуации стават на повечето купони така че кво сички се възмущавате? Да не мислите че в чужбина живеят само монахини ? Ми не - алкохола е алкхол и хормоните са хормони на сякаде
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 11:31
Кире_Гръчата написа: бойна задача : намерете как се казва тая, дека живее и как й е скайпо ! оди да питаш Пешо, ке ти каже Cyrax написа: Хаха чук клипче! жалкото в случая е не момичето, а че момчетата са толкова тъпи. А като цяло подобни ситуации стават на повечето купони така че кво сички се възмущавате? Да не мислите че в чужбина живеят само монахини ? Ми не - алкохола е алкхол и хормоните са хормони на сякаде
Ми то хормоните са хормони, ама при копони с не преобладващо чалгарско присъствое не съм видял таквиа "пичове". Тук идва и темата, ч ене всички чалгари са некъдърни "селяни"
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 11:49
Ако бях там и знаех че щеше а бъде пуснато в YouTube.
Щях да строшя камерата ,да им тегля по една псувня и да си замина.
Хич такива евтин и курвички не ми трябват.
Имам си приятелка, която ме обича и изобщо не мяза на тея.
Красива, не слуша чалга (слуша Godsmack ),не е "фие'шънка" и е отличничка.
Тези курвета да си ебът майката.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 12:22
ще ме прощавате, ама... добре бе, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА СЕЛСКА, не мое ли да разберете па вие дееба майка му че НЕКОИ ХОРА ПРОСТО ГИ ОТВРАЩАВА ТВА НЕЩО БЕ !?!?!? у нето големите ебачи излезнахте ви еба у тъпите селяндури - аре ебете си пичката, като сте толко загорели и не мое си направите две чекии за един ден и да ви се кротне загорялото тийн съзнание - аз па предпочитам цел ден ДА СЕ ПОТЯ КАТО СВИНЯ , ДА НАДУВАМ САТИРИКОН , ДА МИ СЕ ПИЛИ ГЛАВАТА ОТ "ЖИЦА" . Аре ебете се у келешите, писнало ми е, само Сириус (шефе, не че нещо...) ви зададе тон и веднага се пречупихте.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|