@Irenicus, ти наистина много радваш. До сега не бех виждала някой да се самообори само в рамките на 3-4 реда и то не напълно изписани. Направо ми скри топката. Получаваш първо място в класацията ми.
Но чакай да ти обясня за какво иде реч, че да осмислиш
Irenicus написа:
1.По някои въпроси всички хора попадат под общ знаменател
Такива въпроси са например притежаването на гръбначен стълб, способността да се диша и ФАКТА ЧЕ НИКОЙ НЕ ПРАВИ НИЩО ПРОСТО ОТ ДОБРОТАТА НА СЪРЦЕТО СИ БЕЗ ДА ЧАКА НЕЩО В ЗАМЯНА
Моля те, прочети подчертаното от мен и от тед. (После ще вкарам една вметка.)
Irenicus написа:
2.Когато мнението ми съвпада с фактите то Е чистата и неподправена истина (или поне най-близкото й съответствие)
Така, самият факт "или поне най-близкото и съответствие", както си го написал автоматично те оборва.
Ако ще съ тъп и упорит в изказванията си(както до момента), поне не допускай варианта да не си прав, както правиш. С това си изказване, просто каза "Аз съм прав или поне съм близо до правилното."
Има един лаф "За малко и почти не се брои", както няма "малко бременна", така няма и малко прав.
Да се върна на първото подчертаване. Има хора, които правят неща за другите, без да очакват нищо в замяна. Носят една думичка, която звучи така - "приятели". Жалкото е, че в днесшно време бъркаме "познат" и "приятел" (роднини не ги броя).
Да се върнем сега малко и на темата:
1999г. на 13 август (петък), пълнолуние, Венера и Марс се подредиха - преживях един край на Света.
2000г. По-точно 99 - 2000 на връх НГ преживях втори Край на света.
Имаше и още един ама вече не помня кога беше, ама скоро беше.
Не знам за вас, ама мисля и този от 2012г.
Така, това че магнитното поле се мести - факт. Местило се е няколко пъти до сега и сега ще се обърне.
Това че си имаме парников ефект - тъпо (след малко ще обясня).
Това че земните плочи се местят - факт. Все пак Африка се катери в/у Европа с по 2 сантима на година. Какво е общото ли? С местенето на континентите, се местят и климатичните пояси в които попада дадена местност. С парниковия ефект - ами силата, с която се усещат промените се засилва. Все пак всеки забеляза ненормално топлата зима....
Колкото и да ви е страно, по всяка вероятност Бг се мести към климата на Сахара и има вероятност в нашето поколение да видим бая промени (за сега се предвиждат.).
Колкото до сондите - летат си - кеф, ама ние нищо няма да видим от тях. Дали ме гони любопитство? Да, щще ми седа знам какво има Там. Ама Хъбъл вече почти стигна звезди от началото на вселената. Не се ли плашите, че ако построят по-мощен телескоп, щевидят, че зад големия взрив има още нещо и ще ни размажат в земята идеите за Космос, Вселена и т.н. ?
Ае ^^ Писна ми да пиша