Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 13:37

Rooney- Първо много готино звучи има си подходяща интонация и лесна се запомня.И второ всеки път когато гледам този пич как пипа топката и ме връхлитат много специални чувства на топлота.Всъщност е време да сменям ника но ще видим :wink:

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 13:39

Rooney- Първо много готино звучи има си подходяща интонация и лесна се запомня.И второ всеки път когато гледам този пич как пипа топката и ме връхлитат много специални чувства на топлота.Всъщност е време да сменям ника но ще видим :wink:

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 14:00

«~»DooMDeviL«~» написа:
The Chameleon написа:
Vortex Nomad написа:
Хамелеоне, и паметта, и знанията ми са на място все още (слава Богу!). Бързах, та затова съкратих имената. Шлиферът на момчето с ноктите определено е черен, а дори и в "Пегас 800С" споменава други божества, но ме мързи да търся цитати. Така че - шшшшш...

Глупости. Бързането не е извинение. След като ще пишеш пост, пиши го както трябва... , за да не се получават комедии, като този път.

Защо трява да виждаш наи-малките грешки на хората и да се заяждаш със всички наоколо я кажи ? Прави ти кеф а?

Пхахаххаха, с кого се е заяждал точно той !? И кои са ВСИЧКИ НАОКОЛО !? О.О И КАК ЩЕ МУ ПРАВИ КЕФ !? О.О

Nocturno (Culto) - най-великия вокал в най-великата (блек) група.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 14:07

Sirius написа:
Krasen написа:
Pantomime написа:
denik = my names (Деян Николов)

Хахах недей така..

Красен Иванов = kriva КрИва (крив хяхя ебаси)

ДИмитър СТоянов = ахахаахаха, Дист, ебати

Томислав Миладинов

Е Томми съм и Томми ш`си остана :lol: Както и ми викат нагалено...Съвпадение или съдба? :twisted: :twisted: :twisted:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 14:17

ROONEY написа:
И второ всеки път когато гледам този пич как пипа топката и ме връхлитат много специални чувства на топлота.

:Saaared: :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 16:04

«~»DooMDeviL«~» написа:
The Chameleon написа:
Vortex Nomad написа:
Хамелеоне, и паметта, и знанията ми са на място все още (слава Богу!). Бързах, та затова съкратих имената. Шлиферът на момчето с ноктите определено е черен, а дори и в "Пегас 800С" споменава други божества, но ме мързи да търся цитати. Така че - шшшшш...

Глупости. Бързането не е извинение. След като ще пишеш пост, пиши го както трябва... , за да не се получават комедии, като този път.

Защо трява да виждаш наи-малките грешки на хората и да се заяждаш със всички наоколо я кажи ? Прави ти кеф а?

Некадърен ИМБАЦИЛ, кога ще си затвориш устата най-накрая ?!?!!!! ТИ ДОРИ НЯМАШ НАВИКА ДА ОСМИСЛЯШ И ПРЕГЛЕЖДАШ ТЕМАТА И ПОСТОВЕТЕ В НЕЯ, ХЛАПАК ТАКЪВ!!! СЛЕД КАТО ЩЕ СЕ намесТваш ТУК И СЕГА, ПОНЕ БЪДИ В КРАК С ЦЕЛИЯ РАЗГЛЕЖДАЩ СЕ ПРОБЛЕМ ОТ ТВОЯ СТРАНА.... 'Да се заяждам със всички и да гледам най-малките им грешки...'

Няма по-точна дума за теб от досаден. :icq20:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 16:10

Vortex Nomad написа:

Хамелеоне, не знам причината за заяждането ти, но ще те помоля да го даваш малко по-спокойно. Съкратих имената, а за всичко останало съм прав. Не знам защо се опъваш като магаре на мост, явно си в кофти настроение, но си намерил неправилния човек на който да си го изкарваш. Повярвай, не искаш да те свалям от моста..

Виж, Броднико. Не ме интересува какво си прочел, какво си видял и какво си осъзнал. За мен ти си оставаш една илюзия. Точно както опитите ти си остават една илюзия. Неправилен човек за ' изкарване ' няма. А по-правилен от теб - също няма !

Щом ме помолваш, ще се оттегля... :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 16:53

The Chameleon написа:
Злодей? :oops:

Един ден и аз ще имам...

Ах.. Хорацио.. помниш ли Князе? :)

Перфектно.

Хорацио Белимпера Андреас. Любимият ми. ;D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 17:01

Номаде , благодаря за пожелаението ! :)

До нови срещи, наистина.. и остани все същия веселяк, моля те. :) И аз ще се опитам да си остана !

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 17:55

«~»DooMDeviL«~» написа:
Хамелеоне само ако бях единствен , които мисли че си хеитъра на форума ...... Виш са ве 80% от постовете ти са да се заяждаш и обвиняваш другите хора . И не ми се прави на голямата работа , защото Не си , и ако си мислиш че ще ме обидиш по някакъф начин , се лъжеш . Комплексарчета , като тебе не ме ебе кво мислят за мен !!

Хейтър с хейтърите си, Дуум Девиле! :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 19:03

«~»DooMDeviL«~» написа:
Хамелеоне само ако бях единствен , които мисли че си хеитъра на форума ...... Виш са ве 80% от постовете ти са да се заяждаш и обвиняваш другите хора . И не ми се прави на голямата работа , защото Не си , и ако си мислиш че ще ме обидиш по някакъф начин , се лъжеш . Комплексарчета , като тебе не ме ебе кво мислят за мен !!

Яко респект вкарваш, а ? "Ауе виш са ве 80% мрън-мрън не мога да си ударя чекия"... Според теб колко души в този форум мислят, че точно Гошо е "хейтъра на форума", еееей, много те бива да си измисляш някакви простотийки, да търсиш чужди кусури, ама себе си да погледнеш - не. Седни си на ламерския гъз и ако не искаш някой да ти казва, че говориш глупости, си замълчи с достойнство. Комплексар не е той, нямаш право да говориш за него, след като и грам не го познаваш. И айде да ми кажеш, кой го ебе за теб ? Декстъра (Рудбокс), Никсъна, Алминатора, Ивъл, Княза, КОЙ ? Ако се опитваш да спечелиш зект-пойнтс - не си нацелил начина. И не му дръж сметка, щото и на тебе ще ти се държи сметка. Всичко се връща.

Кур - кусур, кур с кусур.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2007 23:01

«~»DooMDeviL«~» написа:

Шшшшшшщо не си ибеш пичката мамина?

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 14:55

«~»DooMDeviL«~» написа:
Nocturno написа:
«~»DooMDeviL«~» написа:

Яко респект вкарваш, а ? "Ауе виш са ве 80% мрън-мрън не мога да си ударя чекия"... Според теб колко души в този форум мислят, че точно Гошо е "хейтъра на форума", еееей, много те бива да си измисляш някакви простотийки, да търсиш чужди кусури, ама себе си да погледнеш - не. Седни си на ламерския гъз и ако не искаш някой да ти казва, че говориш глупости, си замълчи с достойнство. Комплексар не е той, нямаш право да говориш за него, след като и грам не го познаваш. И айде да ми кажеш, кой го ебе за теб ? Декстъра (Рудбокс), Никсъна, Алминатора, Ивъл, Княза, КОЙ ? Ако се опитваш да спечелиш зект-пойнтс - не си нацелил начина. И не му дръж сметка, щото и на тебе ще ти се държи сметка. Всичко се връща.

Кур - кусур, кур с кусур.

Затапи ме :icq20: :mfngr:

Не ми изглежда като да е голямо постижение...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 15:32

Ако някой се е замислял от къде идва моят ник ... може би ще си каже, че така се казвам ... е не! :) Това не е име, а начин на живот! Това символизира моят ник :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 16:18

ами chefo bg ....то се разбира 1. че ми викат чефо и 2ро че съм си от БЪЛГАРИЯ което е наи важното :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 14:38

The Chameleon написа:
«~»DooMDeviL«~» написа:
The Chameleon написа:
Vortex Nomad написа:

Некадърен ИМБАЦИЛ, кога ще си затвориш устата най-накрая ?!?!!!! ТИ ДОРИ НЯМАШ НАВИКА ДА ОСМИСЛЯШ И ПРЕГЛЕЖДАШ ТЕМАТА И ПОСТОВЕТЕ В НЕЯ, ХЛАПАК ТАКЪВ!!! СЛЕД КАТО ЩЕ СЕ намесТваш ТУК И СЕГА, ПОНЕ БЪДИ В КРАК С ЦЕЛИЯ РАЗГЛЕЖДАЩ СЕ ПРОБЛЕМ ОТ ТВОЯ СТРАНА.... 'Да се заяждам със всички и да гледам най-малките им грешки...'

Няма по-точна дума за теб от досаден. :icq20:

Ave hameleone, ti si ebati smotaniq pedal! Samo se zaqjda6 s horata, nqkakyv nenormalen si! Heityr takyv, ne moe6 si jivee6 jivota bez da se opitva6 da hrani6 nqkogo, nali? Ama se pravi6 na golqmata rabota i vij me koi sym, pyk ne6tastnite ti priqtel4eta te za6titavat i si mislqt, 4e sa sy6to tolkova veliki... E PA NE STE! VSI4KITE STE RAZNI PIKLIOVCI, Ama ti Hameleone si nai-glupaviq i grozniq ot tqh, kompleksar4e! Kvo 6te mi kaje6e, 4e ne go poznavam li sq? E pa ne e nujno da go poznava6, kakto i stanalite, za da vidi 4ovek, 4e ste ebati smotanite gadni mazni kompleksari!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 14:51

Two`Smiles написа:
Ave hameleone, ti si ebati smotaniq pedal! Samo se zaqjda6 s horata, nqkakyv nenormalen si! Heityr takyv, ne moe6 si jivee6 jivota bez da se opitva6 da hrani6 nqkogo, nali? Ama se pravi6 na golqmata rabota i vij me koi sym, pyk ne6tastnite ti priqtel4eta te za6titavat i si mislqt, 4e sa sy6to tolkova veliki... E PA NE STE! VSI4KITE STE RAZNI PIKLIOVCI, Ama ti Hameleone si nai-glupaviq i grozniq ot tqh, kompleksar4e! Kvo 6te mi kaje6e, 4e ne go poznavam li sq? E pa ne e nujno da go poznava6, kakto i stanalite, za da vidi 4ovek, 4e ste ebati smotanite gadni mazni kompleksari!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Колко време ти отне да измислиш това?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 15:14

Two`Smiles написа:

Само на мен ли ми показва , че тоя е регистриран 2004?!?! :shock: Хамелеоне, трябва наистина да те мрази за да чака 3 години удобен момент да те закове :lol: Oh well, back to the drawing board :wink:

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 15:55

Тъй, тъй.. доста чакалене ще да е било ... :lol: :lol:

П.п. Two`Smiles, ти дори не пишеш на кирилица бе ламьо ! Ще те подмина. :oops:

Хайде и със поздрав... Manowar - Battle Hymn . :wink:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 16:07

The Chameleon написа:
Тъй, тъй.. доста чакалене ще да е било ... :lol: :lol:

П.п. Two`Smiles, ти дори не пишеш на кирилица бе ламьо ! Ще те подмина. :oops:

Хайде и със поздрав... Manowar - Battle Hymn . :wink:

Мамка му, знаех си, че трябва да пиша на кирилица :lol:

Хамиииииииииии как може да не помниш ника, измислил великото стихотворение за (М)Вайолет? :wink: Поздрави ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: