Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 14:27
Nekropanzer написа: Хех, и мен съседите ме гледат странно от година вече , след като записвам разните вокали все в домашни условия :)
Аз хубаво, че нямам много съседи... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 14:32
Shadow' написа: -10/10 ебаси тъпотията тва само на някои душевно не болен ами мъртав направо тряя да му хареса
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 14:35
Айде стига си показва простотията бре, моля ти се !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 14:40
hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Абсолютно.А после чалгарите били простаци..
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 14:57
WannaBe написа: hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Абсолютно.А после чалгарите били простаци..
Чалгарите са връх на интелигентността съпоставени с теб.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 15:12
Varggoth написа: WannaBe написа: hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Абсолютно.А после чалгарите били простаци.. Чалгарите са връх на интелигентността съпоставени с теб. Е сигурно.Като се приеме че и аз съм чалгар се получава некав парадокс.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 15:46
WannaBe написа: Shadow' написа: -10/10 ебаси тъпотията тва само на някои душевно не болен ами мъртав направо тряя да му хареса
Именно.
Мъртвешко, сиво, нихилистично.
Anti-life ambition.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 15:48
WannaBe написа: Varggoth написа: WannaBe написа: hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Абсолютно.А после чалгарите били простаци.. Чалгарите са връх на интелигентността съпоставени с теб. Е сигурно.Като се приеме че и аз съм чалгар се получава некав парадокс.
Да, но не се приема, защото аз съпоставям останалите чалгари с теб.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 16:02
Varggoth написа: WannaBe написа: Varggoth написа: WannaBe написа: hk_vlady написа: Morgul написа: hk_vlady написа: Оу Джизъс, текста е як навярно се пее за кенефи и за къпане на метали. Тоя напън как се казва излезе доста по-рядък от очакванoто. Не разбрах, глисте ? Еми как ще разбереш като правите музика от пърдене и оригване в микрофона, на фона на "режеща" китара?! Абсолютно.А после чалгарите били простаци.. Чалгарите са връх на интелигентността съпоставени с теб. Е сигурно.Като се приеме че и аз съм чалгар се получава некав парадокс. Да, но не се приема, защото аз съпоставям останалите чалгари с теб. Добре брао
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|