Hicks написа:
->Изход<- написа:
Заради кое? Че за разлика от теб не са имали късмет със семейството си, че нямат избор какво да правят с живота си? Еби и дебилното копеленце дет си.
На тяхно място по-добре ли щеше да си, че говориш така? Аман от кретени.
Бе айде стига глупости. Изкарваш ми наркоманчетата като някакви жертви. Всеки има избор какво да направи с живота си и няма значение какво ти е семейството и откъде идваш. Въпрос на воля. Какво си тръгнал да защитаваш хора, които са избрали да си опропастят живота? Най- лесното е да отидеш да се надрусаш и да се самосъжаляваш колко си жалък и как твоя живот е най- гадния. Много по- трудно е да се бориш за живота си. Ако ще и в лайна да си роден, ако имаш воля няма да останеш в тях.
Абе виж го тъпото лекенце че троли, кво си седнал да му обясняваш
Познавам хора на хероин и са толкова жалки, че направо ми става едно такова клисаво на червата. Всеки си носи глава на раменете и щом си избрал да не я използваш - заслужаваш си съдбата. ВСЕКИ има право на избор. ВСЕКИ го употребява по неговия си начин. Наркоманите са самоубийци, само дето е по-бавно. А за да друсаш крокодил трябва да си МНОГО АМА МНОГО ТЪП.
Та, изходе, първо завърши училище и натрупай някъв личен опит, поживеяй малко тоя животец, да видиш нещата как седят НАИСТИНА, пък тогава ела ми говори, келеш смотан
Един бой ти трябва, ама къде да те срещна - не знам :/