Автор |
Съобщение |
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 22:43
Чак сега видях името на снимката и това с бутилката придоби смисъл. Още един път - поздравления.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2007 12:06
Брей, много хубави цветове са се получили като за без обрабоотка о.О Good job!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 10:20
Нещо от снощи, което мисля, че се получи добре
И един портрет без някакви претенции
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 22:22
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 22:32
MR. Black, хубави снимки, но на вторите две имааш прегорели илементи, които не ми харесват, но като гледам как си ги направил майче са търсен ефект...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 22:35
AIA верно не е много успешна, търсех горящ стареещ ефект, но както винаги не го намерих. А за Everything Black - хмм, там просто се получи идеално Иначе What a sky? e небе, не е вода. Благодаря за коментара А относно твоята първа снимка - много добре се е получила! Трябва добро умение да направиш снимка на тъмно
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 23:07
За небето - честно да ти кажа съмнявах се да е небе с тея отражения ама викам защо му е да лъже
Иначе за черната снимка - съдя по това как ми изглеждат крайщата на клонките.Естествено, това може да е просто ефект от различно калибрирани монитори, така че е ОК
А за AIA - за съжаление прекалено съм се зачел в разните му там фотографски книжки и центрираното дърво не е добра идея.Тази снимка аз я виждам като снимано от нисък ъгъл при пътеката към дървото, но това явно не ти е била идеята и целта.Или пък ъгълът не е бил подходящ, знае ли човек, хиляди неща може да има в един кадър
Иначе ти разгледах галерията в девинтарт - любими са ми One Cat. two cats? , I won't leave you и Dark sunset.Браво!
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 23:08
Двоен пост - за триене
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 23:13
Скуиз,надявам се нямаш нищо против да се включа.Веднага,щом намеря зарядното и си заредя батерийте на апарата поствам някоя творба.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 23:22
Че защо да имам против, това да не е мойта тема в която аз си поствам творчеството и вие го оценявате? Напротив, колкото повече хора - толкова по-готино Айде, чакаме кадри
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 00:58
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 09:51
Squiz написа: За небето - честно да ти кажа съмнявах се да е небе с тея отражения ама викам защо му е да лъже Иначе за черната снимка - съдя по това как ми изглеждат крайщата на клонките.Естествено, това може да е просто ефект от различно калибрирани монитори, така че е ОК А за AIA - за съжаление прекалено съм се зачел в разните му там фотографски книжки и центрираното дърво не е добра идея.Тази снимка аз я виждам като снимано от нисък ъгъл при пътеката към дървото, но това явно не ти е била идеята и целта.Или пък ъгълът не е бил подходящ, знае ли човек, хиляди неща може да има в един кадър Иначе ти разгледах галерията в девинтарт - любими са ми One Cat. two cats? , I won't leave you и Dark sunset.Браво!
Благодаря отново. Относно галерията - имаш ли ти такава? Да разглеждам и аз
А относно Everything Black - от монитора е. Плазмените монитори вадят УЖАСНА картина. Използвам 99-та година 14" Mag и нещата се виждат повече от перфектно Сега ще сложа една простотия в Deviant-a и като се върна от училище една качествена снимка. Undead Dude - чудесно се вижда
http://lightfree.deviantart.com/art/Ear ... n-70780497
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 10:18
След обработката снимката ми харесва много повече - вярно, реализмът е отишъл по дяволите, но пък е станала много по-интересна и красива
Аз имам две галерийки, едната във Фото Форум, другата във Фото Култ.Във Фото Форум отдавна не съм качвал, ама ето ти ги и двете (:
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP ... R_ID=48632
http://photo-cult.com/author.php?aut=The7omahawk
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 16:43
Не е кой знае каво-просто храст,ама реших да му тегля една снимка.Едва ли е излязло добре-бързах,пък и батерията почти ми беше свършила...
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 19:15
Тази снимка я направих във учлище през прозореца. Имах късмет че е чист и не си личи Смята че се е получила добра снимка
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 15:46
Не е зле небето, но земята, къщите и т.н не са много гот и развалят композицията. Иначе наскоро и аз се зарибих по фотографията и очаквайте да поствам разни работи.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 16:43
Wolfman` написа: Тази снимка я направих във учлище през прозореца. Имах късмет че е чист и не си личи Смята че се е получила добра снимка Image: [url]http://url138.imageshack.us/url138/5676/dsc00097zd1.th.jpg[/URL]
Пробвай да намалиш детайлите долу по сградите да станат като силует.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 23:32
Един кадър от днес
От днес имам и няколко, които направих в един дом за сираци и деца с увреждания за БЧК, но ще ги показвам след като направя презентациите с тях
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 19:58
Това го снимахме на миналия 8-ми декември - жп линията Пловдив - Карлово. Никаква обработка Освен рисайза - не трябваше да го правя.
Това е от лятото - по пътя за връх Амбарица.
Горните две са снимани с Pentax OPTIO 50L (май повечето сме с Пентаксчета? )
ЦЪК за голяма версия. Тук вече има лека обработка - вдигнат контраст и яркост. Фотото е Samsung DIGIMAX 500 и се вижда как издъхва от шум на тъмните сенки.
___________________________________ 1: Пищови за Технически Университет 2: Void and Null 3: Експерименти с PIC16F88
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|