Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Спортната тема
Публикувано на: 26 Окт 2012 12:36

Уточни какво мюсли, защото има само микс от ядки (евентуално плодове), но има и мюсли с парченца шоколад и някакви неща от типа на корнфлейкс :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2012 18:46

станислав недков загуби във втория си мач за UFC. втория рунд беше ок, но силите му свършиха и се предаде курвенски.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2012 13:01

баца, я раздуй за метана бе :?:

щото тука три дена вече чета и яко се обърках

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2013 09:02

Бичез, малко да вдигна темата, за да покоментираме фитнеса :)
Тука преди 2м почнах да ходя интензивно на фитнес, в следствие на нуждата да изразходвам много енергия (която до преди месеци отиваше в приятелката, буквално :lol: ). Та през годините (а те вече не са малко) съм почвал многократно да ходя на фитнес и винаги това е траело между 2 и 8 месеца. Тоя път обаче съм крайно амбициран да постигна нещо конкретно и се хванах и изчетох целия интернет. И тъй като исках да си направя нещата възможно най-интересни (доколкото може да е интересен фитнеса), се позачетох в трудовете на едно фитнес гуру (или както го наричат - Iron Guru) - Vince Gironda. В общи линии за човека може да се каже, че е един sick fuck :lol:, но преди ужасно много години е прилагал неща, които другите са осмивали, а в днешни дни са доказани научно, че работят добре.
Та някой чувал ли е за него, тренирал ли е по неговите методи?
Аз лично изпробвах 3 от популярните му техники. 6по6 и 8по8 техниките, които имат между 15 и 30 секунди почивка между сериите и 10 8 6 15 техниката с 30-45 секунди почивка между сериите. За тях се говори, че не са особено много за начинаещи, но и аз не съм чак толкова начинаещ, малко или много съм поддържано гадже :lol:. Пък и както казах - за да си го направя по-интересно. Резултатите до тук от 2та месеца експерименти с техниките и упражненията на Винс са, че имам по-добър резултат от всякога, дори и от случаите, в които съм ходил 8 последователни месеца. Вярно е, че много повече следя и храненето, защото с многото четене придобих идея какво се прави и кога. Единствено момента със съня ми е проблем, тъй като ми е почти невъзможно да отделя повече от 6-7 часа за сън в денонощието.

Я да видим, дали ще потръгне темата или ще си водя монолог :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2013 12:08

еми гипчо, аз от две седмици вече съм с нова програма (понеделник - гърди, трицепс, преса, вторник - рамо, крака, сряда - гръб, бицепс, преса, четвъртък почивка и после се повтаря), щото с тая 1 група на ден ако закърнях(на 100-така не можах третия път, накрая със 115 щях да пробия пода под лежанката) и мисля някъде до март да я карам така, ще видя кво има в нета за това дето разправяш и ще го пробвам ако ми се види стабилно

Spoiler for :
виждаш ли без приятелка с колко стабилни неща се занимаваш :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Фев 2013 13:18

откакто си имам приятелка тренирам около 1 път седмично :(
колкото уж да позапазим тва дет градих лятото кат тренирах 5 пъти седмично
завиждам

тиле спри да зобиш

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2013 14:16

Admiral General Till написа:
еми гипчо, аз от две седмици вече съм с нова програма (понеделник - гърди, трицепс, преса, вторник - рамо, крака, сряда - гръб, бицепс, преса, четвъртък почивка и после се повтаря), щото с тая 1 група на ден ако закърнях(на 100-така не можах третия път, накрая със 115 щях да пробия пода под лежанката) и мисля някъде до март да я карам така, ще видя кво има в нета за това дето разправяш и ще го пробвам ако ми се види стабилно

Spoiler for :
виждаш ли без приятелка с колко стабилни неща се занимаваш :D

Уха, аз на тоя етап се придържам към всяка мускулна група веднъж седмично (ходя 4 пъти), щото вероятно ще умра във фитнеса иначе, а и играя 2 пъти седмично футбол :lol:

Spoiler for :
заеби ти тая работа :lol: преди малко ми пратиха това клипче в работата и ми се изпотиха дланите... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hOc_I2TJqGo#

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com